14 Ağustos 2012, Salı 08:40:26

"ÇOK ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK"

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Etimesgut'daki Askeri Havaalanı ve tesislerinin Isparta'ya taşınması ile ilgili, "Isparta kamuoyu net bir şekilde bilsin ki Kara Havacılık Okulu lojmanları Isparta'ya yapılacaktır" dedi...
  • Etimesgut'a Toki ve malum inşaatçıların hayalleri gerçekleşiyor adım adım... beyler sloganları iyi özümsemek lazım;büyük bir kararlılık bu. Hayaldi gerçek oldu!
  • Eskisehir ve Sivrihisar dururken Isparta. Allah akil versin!!!
  • İçinde ormanlık arazisi olan şöyle çok büyük bir park yapılsa ne güzel olurdu Etimesgut'ta muhtemel boşalacak yere...
  • lojmanların kalktığı yere konutlar yapılır, size de cukka... ohhhh koçlarım benim suyundan da koy...

Bilgiç, yazılı açıklamasında, Kara Havacılık Okulu yapım işinin devam ettiğini ve herhangi bir aksama olmaması durumunda 2,5 yıl gibi bir sürede tamamlanacağını belirtti. Kara Havacılık Okulu'nda görev yapacak rütbeli ve idari personel için Isparta'ya lojman yapılacağını hatırlatan Bilgiç, lojmanların Burdur'a yapılabileceği gibi bazı haber ve açıklamaların vatandaşların kafasını karıştırdığını hatırlattı.

Bilgiç, açıklamasında, "Burdurlular lojmanların illerine yapılmasını isterler. Ancak Isparta kamuoyu net bir şekilde bilsin ki Kara Havacılık Okulu Lojmanları Isparta'ya yapılacaktır. Bu konuda Milli Savunma Bakanlığı yer tespit çalışmalarını sürdürmektedir. Lojmanların Burdur'a yapılacağı iddiaları tamamen gerçek dışıdır" dedi.

Isparta'ya hizmetlerin artarak devam ettiğini ifade eden Bilgiç, Kara Havacılık Okulu lojmanları ve beraberinde oluşacak sektörlerin Isparta'ya çok önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.

"ÇOK ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK"

Yorumlar

Hayaldi,gerçek oldu... ~ 12 yıl önce
Etimesgut'a Toki ve malum inşaatçıların hayalleri gerçekleşiyor adım adım... beyler sloganları iyi özümsemek lazım;büyük bir kararlılık bu. Hayaldi gerçek oldu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hav aci? ~ 12 yıl önce
Eskisehir ve Sivrihisar dururken Isparta. Allah akil versin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük bir park... ~ 12 yıl önce
İçinde ormanlık arazisi olan şöyle çok büyük bir park yapılsa ne güzel olurdu Etimesgut'ta muhtemel boşalacak yere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ohhh... ~ 12 yıl önce
lojmanların kalktığı yere konutlar yapılır, size de cukka... ohhhh koçlarım benim suyundan da koy...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000