12 Ağustos 2013, Pazartesi 15:01:16

ÇOK KONUŞULAN HELİKOPTER SONUNDA GELİYOR

Başbakan Erdoğan'ın yurtiçi seyahatlerinde kullanılmak üzere ABD'li Skorsky firmasından siparişi verilen S-92 VIP tipi ikinci helikopter Eylül ayı içerisinde Başbakanlık envanterine katılacak.
  • Allah'im sen konuyu biliyorsun. Amin
  • sözümüz , vatandaşın vergilerini bu ülkede bu kadar fakir,işssiz varken har vurup harman savuran geçmişten günümüze herkese !!! başbakana 400 milyon dolara 330 alınıyor ama bu ülkede bu kadar asgari ücretli varsa, kastamonu'da hasta vatandaşlar hala sedye yerine tabutla hastanelere taşınıyorlarsa, urfa'da bir anne çocuğu için süt parası bulamıyorsa vs bunun adına ne denir allah için ??? ayıptır, yazıktır, günahtır !!!
  • zaten bir tane helikopter var ikinciye ne gerek var bir de 200m e bir tane a330 alıyosun tamam da 200 milyona içine ne yaptirıyosun be kardeşim çok merak ediyorum arap krallalarını geçti resmen
  • Burada olayı normalmiş gibi görenlere ne demeli bilmiyorum. Bu kadar lüks içinde olmayı nereden öğrenmiş acaba "bunlar"? Daha yetmez 440 mio$ lık A330 Almanya da bekliyor ilk fırsatta gelecek. Oy karşılığı vatandaşına pirinci kömürü lütfedenler kendilerine sıra gelince pahalı oyuncak peşindeler. Yapılan, ABD başkanı özentiliğinden başka bir şey değil. Hangi parayla? Ödediğim vergiyi bu şekilde harcayanlara yaptıkları haram olsun, mübarek günde bunu diliyorum.
  • bağımsız bir ülkeyiz devlet büyükleri için helicopterde olacak uçakta hangi araç olması gerekiyorsa olacaktır devletin envanterinei girer.. kim hangi parti seçimden zaferle ayrılırsa oda kullanılır.. tıpkı 1999 yılında mhp-dsp -anap hükümetnin yaptığı gibi butun devlete ait uçakları, arabaları kullandılar, helicopterleri yakıtlarını devlet kasasından ödendi sorarım şimdi size bu nedir o zaman boş konuşmayın herkes işine gücüne.. biz millet olarak boş konuşmayı çamur atmayı dedikoduyu çok seven bir milletizdir..
  • Bu luks duskunkugu , bu bu gosteris meraki ancak ve ancak 3.Dunya ulkesi baskanlarinda gorulecek turden. Recep Bey'in hal-i hazirda birden fazla VIP dizaynli hava araci yokmuydu zaten? Bu harcamalari gereksiz buluyor , esefle kiniyorum.
  • ol rizeli al güzeli :) kıskananlar çatlasın..
  • İstanbula bi Havaalanı'da başbakanlık uçakları için gerekir yakında
  • Peki ilkine ne oldu? Bu ikincisi. Bi de ucak vardi San Antonio'da ici icin 50 milyon dolar harcanan, ona ne oldu?
  • A rumuzlu kişiye sonuna kadar katılıyorum.. Günü kurtarma peşindeyiz.. Osmanlı lale devrine benziyor.. Borçlanmış , şatafata meraklı gidceği yere 8 silindirli benzin hortumlayan 40 arabayla ve yüzlerce korumayla bakanlar, başbakanlar, helikopterler,A330'lar!! gerçek demokrasiyi kullanan millet verdiği verginin ne kadarını hakkıyla kullanılmış , peşine düşer. Bulgaristan bile bizden çok ileride, bakan istifa etti %10 doğalgaza zam yapıldı diye..biz hala başbakana alınan uçaklarla sikorsky'lerle övünelim vesübanallah..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın taşıyan hava araçları envanterine ikinci helikopter Eylül ayında katılacak. Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dünyada nakliye için en çok kullanılan Amerikan Skorsky firmasıyla irtibata geçen Başbakanlık yetkilileri, S-92 VIP tipi nakliye helikopterinin gemiye yüklenmesi için çalışmalarını başlattı. ABD'den bir gemiyle gelecek olan helikopterin Eylül ayının ilk haftasında Gölcük'te olması bekleniyor. Helikopterin Başbakan Erdoğan için yapılacak olan modifikasyon işlemlerine ise yine Başbakanlık karar verdi.

CUMHURBAŞKANI DA KULLANACAK

Eylül ayında envantere girmesi planlanan özel yapım Skorsky VIP S-92 tipi helikopterin ilki Ağustos ayında teslim edilmişti. Anlaşma gereği Türkiye'ye teslim edilecek olan ikincisinin ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından da kullanılacağı ifade edildi. Özel olarak üretilen helikopterde ortalama 7 yolcu taşınabiliyor.

ÇOK KONUŞULAN HELİKOPTER SONUNDA GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Allah'im sen konuyu biliyorsun. Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
günah ~ 11 yıl önce
sözümüz , vatandaşın vergilerini bu ülkede bu kadar fakir,işssiz varken har vurup harman savuran geçmişten günümüze herkese !!! başbakana 400 milyon dolara 330 alınıyor ama bu ülkede bu kadar asgari ücretli varsa, kastamonu'da hasta vatandaşlar hala sedye yerine tabutla hastanelere taşınıyorlarsa, urfa'da bir anne çocuğu için süt parası bulamıyorsa vs bunun adına ne denir allah için ??? ayıptır, yazıktır, günahtır !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 11 yıl önce
bize özgüdür bunlar, kabullenmişizdir,yıllardır ensemizde boza pişirenler semirdiler, büyüdüler,şirketleri,arabaları,evleri oldu, paralarının hesabı yoktur,hak bilmeyiz hukuk bilmeyiz, rüzgar nereden eserse döneriz biz, satarız hemen, kim ne kadar fazla verirse o dur bizim için, ekmekmiş,üretimmiş,büyüklerimiz bilir herşeyi de bir türlü biz anlamayız. borç yiğidin kamçısıdır ve de Allahım verdikçe verir bazılarına da bize vermez, ihaleler,çek defterleri,pazarlıkları biz anlamayız, karnımız doysun yeter, zaten bir ayı ramazan diye kurtarıyoruz olsun devlete millete zeval olmasın da. mahallemizin köyümüzün yolu yoktur duble yollara seviniriz,paramız yoktur borsanın artışına seviniriz, ekmeğimiz yoktur, makarnaya seviniriz, yamalı yorganlarda yatarız ımf borcu bitti diye bayram ederiz, hakarete uğrar takla atarız, asgari ücrete şükür ederiz, tabutla çıkan işçilerin güzel öldüklerini biliriz, bazen bağırır çağırırız ama ne yaptığımızı anlamayız, şükür ederiz biz, anlamayız, böyleyiz işte..
............ ~ 11 yıl önce
zaten bir tane helikopter var ikinciye ne gerek var bir de 200m e bir tane a330 alıyosun tamam da 200 milyona içine ne yaptirıyosun be kardeşim çok merak ediyorum arap krallalarını geçti resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Burada olayı normalmiş gibi görenlere ne demeli bilmiyorum. Bu kadar lüks içinde olmayı nereden öğrenmiş acaba "bunlar"? Daha yetmez 440 mio$ lık A330 Almanya da bekliyor ilk fırsatta gelecek. Oy karşılığı vatandaşına pirinci kömürü lütfedenler kendilerine sıra gelince pahalı oyuncak peşindeler. Yapılan, ABD başkanı özentiliğinden başka bir şey değil. Hangi parayla? Ödediğim vergiyi bu şekilde harcayanlara yaptıkları haram olsun, mübarek günde bunu diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
bağımsız bir ülkeyiz devlet büyükleri için helicopterde olacak uçakta hangi araç olması gerekiyorsa olacaktır devletin envanterinei girer.. kim hangi parti seçimden zaferle ayrılırsa oda kullanılır.. tıpkı 1999 yılında mhp-dsp -anap hükümetnin yaptığı gibi butun devlete ait uçakları, arabaları kullandılar, helicopterleri yakıtlarını devlet kasasından ödendi sorarım şimdi size bu nedir o zaman boş konuşmayın herkes işine gücüne.. biz millet olarak boş konuşmayı çamur atmayı dedikoduyu çok seven bir milletizdir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne yani ~ 11 yıl önce
o örnek verdiğin hükümet sadece 5 ay görevde kalmıştır. geçelim onu, o beğenmediğin dönemin de içinde olduğu 1923-2002 döneminde 80 yılda TC devletinin borcu 130 milyar dolardır, 2002-2012 10 yıllık dönemde 200 milyar dolar artmıştır, olmuştur sana 337 milyar dolar, TC bugün 570 milyar dolar borçlu bir ülkedir, bu kadar borçlu bir ülkenin itibarı uçakla değil dağıttığı makarna bulgurla olur.
Ayran ve Tahti Revan ~ 11 yıl önce
Bu luks duskunkugu , bu bu gosteris meraki ancak ve ancak 3.Dunya ulkesi baskanlarinda gorulecek turden. Recep Bey'in hal-i hazirda birden fazla VIP dizaynli hava araci yokmuydu zaten? Bu harcamalari gereksiz buluyor , esefle kiniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rizeli ~ 11 yıl önce
ol rizeli al güzeli :) kıskananlar çatlasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hıdır ~ 11 yıl önce
İstanbula bi Havaalanı'da başbakanlık uçakları için gerekir yakında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilki ~ 11 yıl önce
Peki ilkine ne oldu? Bu ikincisi. Bi de ucak vardi San Antonio'da ici icin 50 milyon dolar harcanan, ona ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
738 ~ 11 yıl önce
A rumuzlu kişiye sonuna kadar katılıyorum.. Günü kurtarma peşindeyiz.. Osmanlı lale devrine benziyor.. Borçlanmış , şatafata meraklı gidceği yere 8 silindirli benzin hortumlayan 40 arabayla ve yüzlerce korumayla bakanlar, başbakanlar, helikopterler,A330'lar!! gerçek demokrasiyi kullanan millet verdiği verginin ne kadarını hakkıyla kullanılmış , peşine düşer. Bulgaristan bile bizden çok ileride, bakan istifa etti %10 doğalgaza zam yapıldı diye..biz hala başbakana alınan uçaklarla sikorsky'lerle övünelim vesübanallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düzeltme ~ 11 yıl önce
sadece bir düzeltme yapmak istiyorum, ifadeleriniz içerik itibarı ile doğru ancak bulgaristan da yılbaşında istifa eden başbakan borisov dur, elektrik dağıtım şirketinin özelleştirilmesinden sonra şirketin taahhütlerini tutmaması, elektrik zamları nedeni ile halkın protestoları nedeni ile, ayrıca bu olaylarda polisin halka sert ve kötü davranması nedeni ile istifa etmişti. Daha önce de maliye bakanını görevden almıştı. saygılarımla.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000