28 Nisan 2010, Çarşamba 08:41:10

Çocukların eğlencesi pilotlara zor dakikalar yaşattı

Kayseri Erkilet Havaalanı'na uçakların iniş ve kalkışları sırasında uçurulan uçurtmaların, tehlike oluşturduğu belirtildi.
  • havanın güzel olduğu ve uçurtma için elverişli hafif esintili bir günde yeşilköy sahil'de bu sorunun cevabını alabilirsiniz. akıl almaz yüksekliklerde, hatta son yaklaşmanın bile üstünde uçurtmalar göreceksiniz... ama çok şükür ki birkaç kendiniz bilmez dışında kimse pist hizalarında uçurmuyor uçurtmasını.
  • Bir uçurtma ne kadar yükseğe çıkarılabilir (ipin boyuna bağlı demeyin, rüzgarın şiddetine göre eğimi var!) Son yaklaşmadaki uçak pist başından ne kadar yüksekte ve uzakta olur ve bu alana giriş yapılabilir mi?
Alınan bilgiye göre, Erkilet Havaalanı'na iniş ve kalkış yapan uçakların pilotları, havaalanı civarında çocukların uçurduğu uçurtmaların tehlike oluşturduğunu alan görevlilerine bildirdi. Bunun üzerine alan görevlileri, polis ekiplerinden uçurtma uçuran çocukları uyarmalarını istedi. Polis ekipleri havaalanı görevlilerinin bu talepleri üzerine, çocukları alana yakın yerde uçurtma uçurmamaları konusunda uyardı.
Çocukların eğlencesi pilotlara zor dakikalar yaşattı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
havanın güzel olduğu ve uçurtma için elverişli hafif esintili bir günde yeşilköy sahil'de bu sorunun cevabını alabilirsiniz. akıl almaz yüksekliklerde, hatta son yaklaşmanın bile üstünde uçurtmalar göreceksiniz... ama çok şükür ki birkaç kendiniz bilmez dışında kimse pist hizalarında uçurmuyor uçurtmasını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir uçurtma ne kadar yükseğe çıkarılabilir (ipin boyuna bağlı demeyin, rüzgarın şiddetine göre eğimi var!) Son yaklaşmadaki uçak pist başından ne kadar yüksekte ve uzakta olur ve bu alana giriş yapılabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000