10 Nisan 2012, Salı 19:07:03

ÇOCUKLARA UÇAKLA ŞEHİR TURU...

Adana’ya göçle gelen kenar mahallelerde risk altındaki çocuklara yönelik Sosyal Etüd ve Proje Müdürlüğü'nce yürütülen 'Sevgiye Uzanan Eller Projesi' kapsamında başarılı olan 15 çocuğa uçakla şehir turu yaptırıldı...
  • Demek ki oluyormus. Aferin Tarkim'e guzel reklam. Iyide bir rekabet malzemesi.
  • Takim böyle sosyal projelerde yer alarak bu sektördeki farkını giderek belirginleştiriyor. Tebrikler Tarkim
Adana Havalimanı’ndaki Tarkim Uçuş Okulu'nda uçuş öncesi düzenlenen programda konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, proje kapsamında bugüne kadar birçok organizasyonun tertiplendiğini ifade etti.
 
Öğrencilerin bu etkinliklerle kentteki sosyal mekânları tanıdığını böylece toplumsal bütünleşmeyi sağladıklarını anlatan Coş, Adana’da değişik kesimlerden öğrencilerin birbirlerini tanıması, bu tanışmaya dayalı dostluk ve sevginin oluşmasını arzuladıklarını anlattı. 
 
Böylece bu çocuklarda gelecek beklentisini güçlendirmeye gayret ettiklerini vurgulayan Coş, onların çalıştıklarında pilot, hekim, hakim ve bilim adamı olabileceklerini çeşitli vesilelerle de yaşatarak kavratmaya gayret etiklerini bildirdi.
 
 Hiçbir çocuğun kötü olmadığını söyleyen Coş, onların kötü emeller tarafından istismar edildiğini kaydetti. Bir soru üzerine Coş, proje ile taş atan çocuk sayısında ciddi azalma meydana geldiğini sözlerine ekledi. Çocukların gelecek olduğunu belirten Coş, "Biz yarın, bugünkü pozisyonlarımızı size emanet edeceğiz. Bu yüzden hepimizin çok çalışması gerekiyor" dedi.
 
Tarkim Uçuş Okulu yetkilileri de Adana’nın daha iyiye gitmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek , çocukların sevincini paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirttiler..





ÇOCUKLARA UÇAKLA ŞEHİR TURU...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Demek ki oluyormus. Aferin Tarkim'e guzel reklam. Iyide bir rekabet malzemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Takim böyle sosyal projelerde yer alarak bu sektördeki farkını giderek belirginleştiriyor. Tebrikler Tarkim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000