24 Temmuz 2015, Cuma 18:10:19

CMLKK'dan ikramiye açıklaması

İstanbul'un yeni havalimanını yapan konsorsiyum, taşeronlara ikramiye verilmediği iddialarına ilişkin bir açıklama yayınladı.
  • 2,bucuk milyar diyi söz veren cumhurbaşkanı 850 milyon yatırırsa o işte dede o sözdede bi yalan vardır yanı cumhurbaşkanıda olsa her dedigine inanmicaksın bizde orda calışıyoruz hani 2500 :)
  • Burada yorum yazan yalancılar. Utanin be yatmış paralar. Bizim de akrabamiz var orda. Neden yalan yaziyosunuz vicdansizlar
  • Normal maaslar yatmiyo? Ne ikramiyesi.. Kasima kadar kredi bulunmazsa herkese gecmis olsun
  • Yani?
  • rdg denen arkadaş iç güvenlik yasası neleri kapsıyor tam oku ondan sonra MHP ye salla ne oldu çözüm süreci elinizde patladı
  • Ben bu adama hiç oy vermedim. Çok şükür ki bunun yaptıklarının hiçbirinde bana vebal düşmüyor. O halde, bu adam benim Başbakanım da olmadı, Cumhurbaşkanım da. Birileri Sayın Cumhurbaşkanım diyor ya, ben de buna sözde Cumhurbaşkanı desem suç olur mu?
  • Kral ğlke sizin gibi uzlaşmacı olmayan milliyetci mhp ve cumhuriyetci chp sayseinde teror orgutunun uzantısının meclıse gırmesıyle gıttı! Mhp milliyetci güya ama iç güvenlik yasasına karsı cıkıyor cok merak edıyoruz bu ortamda neden karsı cıkıyor? Neden hemen bı hukumet kuralımda terorıste karsılık verelım bırlık olalım demıyor? Yandas mandas safsatası yapma o makarnalarla ancak senın gıbıler alınır!!!
  • Rdg denen devlet düşmanı git kandilde savaş burda sana yer yok . Evet yandaşız ülkeden milletten yana yandaşız senin gibi militan değiliz.
  • Üç kuruşu görünce yandaş patlaması olmuş burda. Ülke elden gitti birader ona neden yorum yazmazsın. Makarna yok gerçi atinada kobanede vs.
  • Arkadaşlar belgeleri hazırladım tgs binasının önündeyim bu alımlar saat kaçta açılacak gece oldu üşüyoruz reisssssssss!!!!!!!

Cunhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'da yeni havalimanı şantiyesinde çalışan işçilerle birlikte iftar yapmıştı. İftar yemeğinde çalışanlara 2 bin 500 TL ikramiye verilmesi kararlaştırılmıştı.

Yeni havalimanı inşaatında çalışan taşeron işçilere ikramiye verilmediği yönündeki iddialar üzerine İGA'dan bir açıklama geldi.

Cengiz, Mapa, Limak, Kolin, Kalyon konsorsiyumundan yapılan açıklamada bugün itibariyle taşeron işçiler dahil olmak üzere bütün çalışanlara ikramiyelerin ödendiği belirtildi.

İGA'dan yapılan açıklama şöyle;

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 15 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesinde işçilerimizle birlikte düzenlediğimiz iftar yemeğinde, havalimanı inşaatında çalışan işçilerimize bayram ikramiyesi vereceğimiz konusunda söz verilmişti.

Bugün itibariyle bütün işçilerimize (taşeronlarımızın işçileri dahil) herhangi bir ayrım yapılmaksızın söz verilen bayram ikramiyeleri ödenmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,
İGA

CMLKK'dan ikramiye açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

sadasdasdsap ~ 9 yıl önce
2,bucuk milyar diyi söz veren cumhurbaşkanı 850 milyon yatırırsa o işte dede o sözdede bi yalan vardır yanı cumhurbaşkanıda olsa her dedigine inanmicaksın bizde orda calışıyoruz hani 2500 :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 9 yıl önce
Burada yorum yazan yalancılar. Utanin be yatmış paralar. Bizim de akrabamiz var orda. Neden yalan yaziyosunuz vicdansizlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 9 yıl önce
ben orda çalışyorum yalancı yatmadı para oy için yalan söylemeyin
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Normal maaslar yatmiyo? Ne ikramiyesi.. Kasima kadar kredi bulunmazsa herkese gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner e ~ 9 yıl önce
Yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hvrmp ~ 9 yıl önce
rdg denen arkadaş iç güvenlik yasası neleri kapsıyor tam oku ondan sonra MHP ye salla ne oldu çözüm süreci elinizde patladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oy oy ~ 9 yıl önce
Ben bu adama hiç oy vermedim. Çok şükür ki bunun yaptıklarının hiçbirinde bana vebal düşmüyor. O halde, bu adam benim Başbakanım da olmadı, Cumhurbaşkanım da. Birileri Sayın Cumhurbaşkanım diyor ya, ben de buna sözde Cumhurbaşkanı desem suç olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isr ~ 9 yıl önce
Bende sana biraz insan ol desem suç olurmu
sen ~ 9 yıl önce
sen hdp ye sakın oy verme akp ye. sen verirsen biz vermeyiz zaten
niye ~ 9 yıl önce
niye sadece hdp lilermi insan ve barış yanlısı. bırakın almanların peşini milli olun biraz
taner ~ 9 yıl önce
sevgili müslümanlar, allah ın bir sözü vardır. haksızlığa, yalana, kul hakkını yiyene ses çıkartmayan dilsiz şeytendır diye.kafanızı kuma gömsenizde kimin ne yaptığı gün gibi ortadadır.
Rdg ye ~ 9 yıl önce
Kral ğlke sizin gibi uzlaşmacı olmayan milliyetci mhp ve cumhuriyetci chp sayseinde teror orgutunun uzantısının meclıse gırmesıyle gıttı! Mhp milliyetci güya ama iç güvenlik yasasına karsı cıkıyor cok merak edıyoruz bu ortamda neden karsı cıkıyor? Neden hemen bı hukumet kuralımda terorıste karsılık verelım bırlık olalım demıyor? Yandas mandas safsatası yapma o makarnalarla ancak senın gıbıler alınır!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rdgggg ~ 9 yıl önce
Rdg denen devlet düşmanı git kandilde savaş burda sana yer yok . Evet yandaşız ülkeden milletten yana yandaşız senin gibi militan değiliz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rdg ~ 9 yıl önce
Üç kuruşu görünce yandaş patlaması olmuş burda. Ülke elden gitti birader ona neden yorum yazmazsın. Makarna yok gerçi atinada kobanede vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar belgeleri hazırladım tgs binasının önündeyim bu alımlar saat kaçta açılacak gece oldu üşüyoruz reisssssssss!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000