10 Mart 2015, Salı 16:00:24

ÇİNLİ YOLCULAR MAHSUR KALDI

Türk Hava Yolları’nın Katmandu Tribhuvan’da pistten çıkan A330’u Çinli yolcularında Nepal’de mahsur kalmasına neden oldu.
  • Ben F 16 ciydim :))
  • çinde temel hak mı varmış :))) yolda çocuk ezseler dönüp bakmıyorlar artık dünyaya kendilerini abd gibi mi lanse etmek istiyorlar nedir
  • alan kaç gündür açık uçuşlar yapılıyor , çinlileri götürecek uçuş yapılıyorsa alan açık demektir. http://www.tiairport.com.np/
  • Tamam kardeşim bayrak taşıyor onu anladık da o şirketin yöneticileri bu taşınan bayragın değerini o şirkette veremiyor işte sorun burda .Ayrıca bu kadar insan thy için olumsuz görüş bildiriyorsa bir bildikleri ve ugradıkları haksızlıktan olmasın .thy mobbing için en iyi uygulama şirketidir.bu şirketi yöneticiler degil çalışanlar bu hale getirdi. Sonuçta tekel bir şirket tüm uçuş hakları sadece bu şirkette. Versinler bakalım eşit slot hakkı ,bak bakalım diger şirketler daha büyük bayrak la donatmıyormu uçaklarını. Kaldı ki diğer şirket lerde bayrak taşıyor kanunen taşımak zorunda zaten.Mobbing ve haksızlıklardan onların deyimiyle (izafi adalet)bunalıp tüm haklarından feragat edip istifa etmek zorunda bırakılmış eski thy çalışanı...Allah a şükür ki hiç pişman da olmadım ,rızık Allah tan.....
  • milleti egitim diyorsun ama oncelikle egitimi kendine ver.yannis nedir ya?yannis diye bir kelime var mi lugatta aslan?
  • milleti egitim diyorsun ama oncelikle egitimi kendine ver.yannis nedir ya?yannis diye bir kelime var mi lugatta aslan?
  • Kim ne derse desin rezil kepaze olduk dünyaya,bizden hayır olmayınca çin hükümeti doğal olarak özel uçakla yolcularını alma durumuna girmiş,burada en başta bu uçağı bu hale getiren bu durumlara düşüren kaptana sevgilerimi iletiyorum
  • Planlamayı Almanlar yapsaydı Çinliler,nepalliler mağdur olmazdı.
  • Cenk Saysel adlı yorumcuya; Bunun şirket ile ne alakası var kardeşim, minimumlarda görürsen ve inebilecek durumda isen inersin yoksa pas geçer yedek meydana gidersin. Şirket limiti ister 500m yapar ister 1500m. Şu ana kadar hangi pilota kızmışlar divert ettiği için? Kimse sana zorla , inmeye çalış uçağı kırma pahasına bastır demiyor ve demez! Artık bu bahanelerinizi ve etrafı suçlama numaralarını kimse yutmuyor. Bu tarz cengaverlerin yüzünden herkes ekmeğinden olacak. O zaman da sen kına alırsın!
  • THY'den daha çok uçağı bulunan Avrupalılardan Lufthansa, British Airways, Ryanair uçaklarından birini haberdeki fotoğrafta görülen pozisyonda gördünüz mü? Daha vahim olarak hatırladıklarım, Amsterdam, Diyarbakır, Van, Samsun alanlarında meydana gelenler. Bu acı fotoğraflar hatıralarda kalıyor. Bunların hatırlanmadığı havayolları işlerini şansa bırakmıyor ve küçük olasılıkları her zaman büyük dikkate alıyorlar. Sonuç kaza kırım raporları sıralamasında yer alıyor zaten. Ne olur daha acı tecrübeler olmasın ve bizde Avrupalı hassasiyetiyle ve disipliniyle işimizi yapalım da THY miz ileride güvenilirliğiyle de en üstlerde yer alsın.

Türk Hava Yolları’nın Katmandu Tribhuvan’da pistten çıkan A330’u Çinli yolcularında Nepal’de mahsur kalmasına neden oldu.

THY uçağının pistten çıkması nedeniyle uçuşa kapatılan Katmandu havalimanında bekleyen Çinli yolcular, Çin hükümeti tarafından kiralanan özel uçakla aşamalı olarak ülkelerine dönüyor.

Türk Havayolları'na ait bir yolcu uçağı Nepal'in başkenti Katmandu havalimanında iniş yaparken pistten çıktı.

Kazanaın ardından havalimanı kapatıldı. Alanda bulunan yaklaşık 2 bin Çinli yolcu öngörülen uçak seferlerine binemedi ve alanda beklemek zorunda kaldı.

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hong Lei başkent Pekin'de bugün düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Çin hükümetinin acil müdahale mekanizması başlattığını ve Nepal hükümetiyle ve diğer ilgili kuruluşlarla derhal temasa geçtiğini söyledi.

Çinli yolcuları en kısa zamanda ülkeye getirmeye çalışacaklarını ifade eden sözcü Hong Lei, bu süreçte Çinli yolcuların temel haklarını korumak için çaba harcandığını, yolculara danışmalık ve sağlık hizmetleri sağlandığını söyledi. (Star)

ÇİNLİ YOLCULAR MAHSUR KALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Koken ~ 9 yıl önce
Ben F 16 ciydim :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 9 yıl önce
çinde temel hak mı varmış :))) yolda çocuk ezseler dönüp bakmıyorlar artık dünyaya kendilerini abd gibi mi lanse etmek istiyorlar nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapalı mı ~ 9 yıl önce
alan kaç gündür açık uçuşlar yapılıyor , çinlileri götürecek uçuş yapılıyorsa alan açık demektir. http://www.tiairport.com.np/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tamam kardeşim bayrak taşıyor onu anladık da o şirketin yöneticileri bu taşınan bayragın değerini o şirkette veremiyor işte sorun burda .Ayrıca bu kadar insan thy için olumsuz görüş bildiriyorsa bir bildikleri ve ugradıkları haksızlıktan olmasın .thy mobbing için en iyi uygulama şirketidir.bu şirketi yöneticiler degil çalışanlar bu hale getirdi. Sonuçta tekel bir şirket tüm uçuş hakları sadece bu şirkette. Versinler bakalım eşit slot hakkı ,bak bakalım diger şirketler daha büyük bayrak la donatmıyormu uçaklarını. Kaldı ki diğer şirket lerde bayrak taşıyor kanunen taşımak zorunda zaten.Mobbing ve haksızlıklardan onların deyimiyle (izafi adalet)bunalıp tüm haklarından feragat edip istifa etmek zorunda bırakılmış eski thy çalışanı...Allah a şükür ki hiç pişman da olmadım ,rızık Allah tan.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayfon uygulamasina ~ 9 yıl önce
milleti egitim diyorsun ama oncelikle egitimi kendine ver.yannis nedir ya?yannis diye bir kelime var mi lugatta aslan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayfon uygulamasina ~ 9 yıl önce
milleti egitim diyorsun ama oncelikle egitimi kendine ver.yannis nedir ya?yannis diye bir kelime var mi lugatta aslan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kim ne derse desin rezil kepaze olduk dünyaya,bizden hayır olmayınca çin hükümeti doğal olarak özel uçakla yolcularını alma durumuna girmiş,burada en başta bu uçağı bu hale getiren bu durumlara düşüren kaptana sevgilerimi iletiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanlar ~ 9 yıl önce
Planlamayı Almanlar yapsaydı Çinliler,nepalliler mağdur olmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cenk Saysel adlı yorumcuya; Bunun şirket ile ne alakası var kardeşim, minimumlarda görürsen ve inebilecek durumda isen inersin yoksa pas geçer yedek meydana gidersin. Şirket limiti ister 500m yapar ister 1500m. Şu ana kadar hangi pilota kızmışlar divert ettiği için? Kimse sana zorla , inmeye çalış uçağı kırma pahasına bastır demiyor ve demez! Artık bu bahanelerinizi ve etrafı suçlama numaralarını kimse yutmuyor. Bu tarz cengaverlerin yüzünden herkes ekmeğinden olacak. O zaman da sen kına alırsın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY'den daha çok uçağı bulunan Avrupalılardan Lufthansa, British Airways, Ryanair uçaklarından birini haberdeki fotoğrafta görülen pozisyonda gördünüz mü? Daha vahim olarak hatırladıklarım, Amsterdam, Diyarbakır, Van, Samsun alanlarında meydana gelenler. Bu acı fotoğraflar hatıralarda kalıyor. Bunların hatırlanmadığı havayolları işlerini şansa bırakmıyor ve küçük olasılıkları her zaman büyük dikkate alıyorlar. Sonuç kaza kırım raporları sıralamasında yer alıyor zaten. Ne olur daha acı tecrübeler olmasın ve bizde Avrupalı hassasiyetiyle ve disipliniyle işimizi yapalım da THY miz ileride güvenilirliğiyle de en üstlerde yer alsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000