13 Aralık 2014, Cumartesi 16:58:45

ÇİNLİ YOLCU KABİN MEMURUNA KAYNAR SU FIRLATTI

Tayland’dan Çin’e giden AirAsia uçağı, Çinli yolcunun kabin görevlisine sıcak su fırlatması üzerinde Bangkok’a geri döndü.
  • Bana yapılsa kralını tanımam.
  • Cinlileri utangac bilirdim Cadi curusun hapiste
  • Yecüc mecücler işte ne olacak.
  • ÇOK AÇIK,teşekkür ederiz...
  • Cinliler gormemislikten geldikleri icin normaldir bu sacmaliklari
  • varsa şikayetin havayolu şirketinin yetkilisine iletirsin ama sıcak su fırlatma bilmem ne yaparsan seni de kelepçeyle atarlar..b kuadar terbiyesizlikte olmaz adam olun..bu tür davranışları yerse sıkarsa kuzey Amerika iç hatlarında bir Amerikan bayraklı havayolunun uçağının içinde yapın da göreyim..
  • Sana da sicak su firlatmasinlar da ? Eristeyi yalatacak mis. At at .
  • Çok acık, Yorumunuza bayıldım teşekkürler.
  • çok açık bir şekilde söyleyeyim bir yolcu olarak bulunduğum uçakta bu gibi züppelerin görevli memurun üzerine sıcak su fırlatmasına şahit olsam o yere dökülen erişte ve suyu o züppelere ben yalatırım. insanlarında artık bilinçli olması lazım hem yolculuğunuzu sekteye uğratıyor hem zamanınızdan çalıyor gecikmeye sebep oluyor, hem sizinde dahil olmak üzere düzeninizi bozuyor. halk tepkisi şart. arabamın olmadığı gençlik zamanlarında kullandığım toplu taşıma araçlarında bu gibi yolculuğu sekteye uğratan bir çok şahısa bir vatandaş olarak sert tepkimi göstermişimdir. bize hizmet sunmaya çalışan görevlilere sahip çıkalım.

Air Asia'nın Bangkok'tan Çin’in Nanjing şehrine giden uçağında Çinli yolculardan genç bir kız, servisi beğenmeyerek, sipariş ettiği hazır erişte ve sıcak suyu kabin görevlinin üzerine fırlattı.

Havayolundan yapılan açıklamada, söz konusu kız ve erkek arkadaşı, ilk olarak birlikte oturmamaya sinirlendi ve diğer yolcuların yerleri verilerek, yan yana oturmaları sağlandı. Ancak bundan da memnun olmayan Çinli çift, kendi aralarında tartışmaya durdu.

Gerginliğin ardından uçağın kaptanı, Tayland hava sahasındayken, Don Mueang Uluslararası Havaalanı’na inme kararı aldı. Uçak havalimanına indikten sonra 4 Çinli yolcu polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 Çinli yolcuya ceza kesildiği ve Cuma günü Tayland’dan ayrıldıkları ifade edildi.

Öte yandan saldırıya uğrayan kabin görevlisine arkadaşları ilk yardımda bulundu ve tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

TURİZMDE EN BÜYÜK GELİR ÇİN
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Organizasyonu’na göre Çin, uluslararası turizmde en büyük gelir kaynağı haline geldi. Ancak Çinli turistlerin yurt dışındaki hareketleri Çin’i utandırıyor. Mayıs 2013’te Çinli bir turist, eski Mısır anıtını tahrif etmiş ve eleştiri almıştı. Aynı ay Çinli üst düzey bir yetkili, yurtdışında bazı Çinli turistlerin ‘’vahim ve uygar olmayan davranışlar’’nın Çin’in imajını zarar verdiğini söylemişti.

ÇİNLİ YOLCU KABİN MEMURUNA KAYNAR SU FIRLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bana yapılsa kralını tanımam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 9 yıl önce
Cinlileri utangac bilirdim Cadi curusun hapiste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yecüc mecücler işte ne olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ÇOK AÇIK,teşekkür ederiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cinliler gormemislikten geldikleri icin normaldir bu sacmaliklari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
varsa şikayetin havayolu şirketinin yetkilisine iletirsin ama sıcak su fırlatma bilmem ne yaparsan seni de kelepçeyle atarlar..b kuadar terbiyesizlikte olmaz adam olun..bu tür davranışları yerse sıkarsa kuzey Amerika iç hatlarında bir Amerikan bayraklı havayolunun uçağının içinde yapın da göreyim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalarlar gari. ~ 9 yıl önce
Sana da sicak su firlatmasinlar da ? Eristeyi yalatacak mis. At at .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok acık, Yorumunuza bayıldım teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok açık ~ 9 yıl önce
çok açık bir şekilde söyleyeyim bir yolcu olarak bulunduğum uçakta bu gibi züppelerin görevli memurun üzerine sıcak su fırlatmasına şahit olsam o yere dökülen erişte ve suyu o züppelere ben yalatırım. insanlarında artık bilinçli olması lazım hem yolculuğunuzu sekteye uğratıyor hem zamanınızdan çalıyor gecikmeye sebep oluyor, hem sizinde dahil olmak üzere düzeninizi bozuyor. halk tepkisi şart. arabamın olmadığı gençlik zamanlarında kullandığım toplu taşıma araçlarında bu gibi yolculuğu sekteye uğratan bir çok şahısa bir vatandaş olarak sert tepkimi göstermişimdir. bize hizmet sunmaya çalışan görevlilere sahip çıkalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000