16 Ağustos 2018, Perşembe 22:21:17

Çinli şirket yere çarparak acil iniş yaptı

Çin'in Xiamen Havayolları'na ait bir Boeing 737 yolcu uçağı, Filipinler'in Manila şehrinde yere çarparak zorunlu iniş yaptı.
  • Şimdi bu gaberi manşetteki THY uçağı yaşanan sorun nedeni ile Manilaya inemedi haberi ile birleştirmeye çalışın bakalım ortaya ne çıkacak..
  • vay be :D
  • iyiki HAVAYA carpmamis...
  • Sol motorun çarpma sonucu ayrıldığını belirtmeyi unutmuşsunuz. Sabit haber kaynaklarınıza daha fazla alternatif gerekli.

Xiamen Havayolları'nın MF8667 sefer sayılı uçak yaklaşık bir saat boyunca Manila üzerinde tur attı.

İlk iniş girişimi başarısız olan bir motoru arızalı Boeing 737-800 uçağı, ikinci iniş girişiminde pistten savrulması sonucu pistin yanındaki alana çarparak durdu.

165 yolcusu bulunan uçakta ölü ya da yaralı sayısına dair herhangi bir bilgi verilmezken, uçaktaki yolcuları tahliye işlemlerinin başlatıldığı belirtildi.

Güncelleme: Şirketten yapılan açıklamada 157 yolcu ve 8 mürettebatı bulunan uçağın yaşadığı olayda yaralanan olmadığı belirtildi. 

Uçağın piste teker koyduğu o anlar kameraya böyle yansıdı; 

Çinli şirket yere çarparak acil iniş yaptı

Yorumlar

Threegreen ~ 6 yıl önce
Şimdi bu gaberi manşetteki THY uçağı yaşanan sorun nedeni ile Manilaya inemedi haberi ile birleştirmeye çalışın bakalım ortaya ne çıkacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anyone ~ 6 yıl önce
vay be :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yer ~ 6 yıl önce
iyiki HAVAYA carpmamis...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okur-yazar ~ 6 yıl önce
Sol motorun çarpma sonucu ayrıldığını belirtmeyi unutmuşsunuz. Sabit haber kaynaklarınıza daha fazla alternatif gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000