28 Haziran 2011, Salı 09:40:16

ÇİN'DEN İSTANBUL'A BİR ŞİRKET DAHA GELİYOR...

China Southern Havayolu da İstanbul'a geliyor...
  • Bizim bu trafikte ne işiniz var, bir siz eksiktiniz, zaten sistem aşırı yüklü, 2 saat slotlar, havada 1 saat beklemeler, 50 dakika taxi süreleri, AHL ATC çökmüş birde çinle geliyor.. Radarlar modernize edilmeli, sürekli inşaat halindeki taxi yolları ve pistler derhal bitirilmeli, ATC deki arkadaşların maaşları iyileştirilmeli, yeni ATC personeli alınmalı, frekanslar arttırılmalı, AYT saat gibi işliyor, 10 knot arka rüzgarla iniyorlar, rekor üstüne rekor kırıyorlar, AHL avrupanın en kötü havaalanı rekorunu kırıyor :( Emekliliği geleni ayırsınlar, genç taze ileri düşünceli arkadaşlara ihtiyacımız var sanki, çözümü bilen varmı ?
  • sadece gülerim ben bu işe... saw kovalananlardan açılan yerler tk ya gittikten sonra atıl saatlere gelecek varsa iyi vallaa.. olan boşluklara ait slotları alıp istediği saatte gelenleri düzene soksunlar önce..
  • Ortak işbirliği kapsamındaki çalışmaları için DHMI ve THY'ye teşekkür ederiz. Slot planlamadaki optimizasyon çalışmaları, görünüşe göre başka birçok havayoluna IST'te yer açıyor. Asiana, Hainan, China Southern, Air Transat... Hepsi de long haul, Istanbulumuza yakışır. ABD'den Continental da başlayacak inşallah. Croatia, Kuwait gibi bayrak taşıyıcılar da var daha. Bunlar Istanbulumuzun değerini artırır, prestij kazandırır. Türkiye kazanır. Çok mutluyum.
  • Yolcu sayısı ve filo bakımından dünyanın 3. büyük havayolu. Ülkemiz için hayırlı olsun. Bu arada haftada 3 uçuş yapacaklar:)
Hainan Havayolları'nın attığı adımlar henüz soğumadan bir başka Çinli şirket China Southern Havayolu da İstanbul uçuşlarına başlayacak. 

China Southern'in 2 Eylül'de seferlere başlayacağı ve B757'lerle uçacağı öğrenildi. Şirketin Pekin-Urumçi-İstanbul şeklinde yapacağı uçuşları ve haftada 2 kez düzenleyeceği de gelen bilgiler arasında.

Hainan Havayolları'ndan sonra İstanbul'a uçacak olan China Southern'in uçuşlarına yoğun ilgi olması bekleniyor.
ÇİN'DEN İSTANBUL'A BİR ŞİRKET DAHA GELİYOR...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bizim bu trafikte ne işiniz var, bir siz eksiktiniz, zaten sistem aşırı yüklü, 2 saat slotlar, havada 1 saat beklemeler, 50 dakika taxi süreleri, AHL ATC çökmüş birde çinle geliyor.. Radarlar modernize edilmeli, sürekli inşaat halindeki taxi yolları ve pistler derhal bitirilmeli, ATC deki arkadaşların maaşları iyileştirilmeli, yeni ATC personeli alınmalı, frekanslar arttırılmalı, AYT saat gibi işliyor, 10 knot arka rüzgarla iniyorlar, rekor üstüne rekor kırıyorlar, AHL avrupanın en kötü havaalanı rekorunu kırıyor :( Emekliliği geleni ayırsınlar, genç taze ileri düşünceli arkadaşlara ihtiyacımız var sanki, çözümü bilen varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sadece gülerim ben bu işe... saw kovalananlardan açılan yerler tk ya gittikten sonra atıl saatlere gelecek varsa iyi vallaa.. olan boşluklara ait slotları alıp istediği saatte gelenleri düzene soksunlar önce..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ortak işbirliği kapsamındaki çalışmaları için DHMI ve THY'ye teşekkür ederiz. Slot planlamadaki optimizasyon çalışmaları, görünüşe göre başka birçok havayoluna IST'te yer açıyor. Asiana, Hainan, China Southern, Air Transat... Hepsi de long haul, Istanbulumuza yakışır. ABD'den Continental da başlayacak inşallah. Croatia, Kuwait gibi bayrak taşıyıcılar da var daha. Bunlar Istanbulumuzun değerini artırır, prestij kazandırır. Türkiye kazanır. Çok mutluyum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yolcu sayısı ve filo bakımından dünyanın 3. büyük havayolu. Ülkemiz için hayırlı olsun. Bu arada haftada 3 uçuş yapacaklar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000