11 Ocak 2018, Perşembe 09:15:35

Çin'den Airbus'a dev sipariş

Çin`in Fransa`dan 184 adet Airbus A320 model uçak sipariş ettiği açıklandı
  • 1,5 milyarlık Çin kendi pilot bulamıyor mu içinden de dışarıdan pilot alsın. Orası Türkiye değil. Yabancı hayranlığı bizde.
  • ALMADIKLARININ TEK BIR SEBEBI VAR ODA NSA NOTU 8.0 ALTINDA OLDUGU ICIN.
  • çin türkiye'den pilot alsa ne güzel olur.türkiyedeki şirketler nerden pilot bulurlar kaça çalıştırırlar çok keyifli olur izlemesi
  • Şu herifler neden Türk pilot almazlar?Alsalar da çeksek gitsek buralardan
  • Çin neden Türk pilotlarını kabul etmiyor gerçekten merak ediyorum. Birtakım sebeplerden dolayı yurt dışı fırsatlarımız çok kısıtlı. Birileri bu işe el atsa iyi olacak. Ülkemde işsiz pilot sayısı gün geçtikçe artıyor
  • çin tek koridorlu uçak yapmıştı,iç hatlarında artık onu kullanacaktı hatta dünyaya satacaktı ne oldu da tam 184 tane 320 aldı ? galiba üretimleri talebi karşılamıyor.

Çin`in Fransa`dan 184 adet Airbus A320 model uçak sipariş ettiği açıklandı.

Fransız yetkililer tarafından bugün yapılan açıklamada, Çin'in tam 184 adet Airbus A320 uçağı siparişi verdiği belirtildi. Uçaklar Çin'deki 13 havayolu şirketinde kullanılacak.

Çin'den Airbus'a dev sipariş

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

TK ~ 6 yıl önce
1,5 milyarlık Çin kendi pilot bulamıyor mu içinden de dışarıdan pilot alsın. Orası Türkiye değil. Yabancı hayranlığı bizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birisi ~ 6 yıl önce
Tekrar atpl sinavlarina girip (ezber ama bunlarda) gecerim diyen varsa Hainan yilda tax free 325bin usd veriyor. Kimsenin de milliyetine bakmiyorlar.
FO 'YA ~ 6 yıl önce
ALMADIKLARININ TEK BIR SEBEBI VAR ODA NSA NOTU 8.0 ALTINDA OLDUGU ICIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aceba? ~ 6 yıl önce
Cince konuşan pilotumuz olmadığı için olabilir mi? Hadi mandarin öğrenmeye? Çat pat değil ama, doğru şekilde konuşmaya. Neticede binlerce insanın hayatı söz konusu.
keşke ~ 6 yıl önce
çin türkiye'den pilot alsa ne güzel olur.türkiyedeki şirketler nerden pilot bulurlar kaça çalıştırırlar çok keyifli olur izlemesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Şu herifler neden Türk pilot almazlar?Alsalar da çeksek gitsek buralardan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 6 yıl önce
Çin neden Türk pilotlarını kabul etmiyor gerçekten merak ediyorum. Birtakım sebeplerden dolayı yurt dışı fırsatlarımız çok kısıtlı. Birileri bu işe el atsa iyi olacak. Ülkemde işsiz pilot sayısı gün geçtikçe artıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani ~ 6 yıl önce
çin tek koridorlu uçak yapmıştı,iç hatlarında artık onu kullanacaktı hatta dünyaya satacaktı ne oldu da tam 184 tane 320 aldı ? galiba üretimleri talebi karşılamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000