10 Mayıs 2015, Pazar 17:30:53

ÇİN'DE YOLCU UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI

Çin'in güneyindeki Fuzhou kentinde Joy Air Xi'an MA60 tipi uçak pistten çıktı. Olayda üç yolcunun hafif yaralandığı öğrenildi.
  • SB sende geberirsin belki ,belli mi olur. Talih kuşu sana konar.
  • Krasnodara bir Sözüm var!Siz ilk önce Pilotlariniza ucuş öncesi Vodka icmesini biraktiririn ondan sonra görüşürüz. Istatiklere göre bizim Pilotlar sizin Pilotlarla kiyaslanamayacak kadar iyi :)
  • S.B nin ne suçu var!!! Şahsen ben editörü anlamakta zorlaniyorum... O yorumu yayinladigina göre hayatinda ters giden bir cok seyin yani sira, etkin kafa yapici yeni seylerde kesfetmis olmali...
  • Turk pilotlarini verelim Cine daha da bol ucak pistten ciksin.. Rusyadan merak etmeyin Thy ye biraz pilot sevkiyati yapacagiz. Rusyada cok pilot var tecrubeli Sibiryanin sisli karli pistlerine ILS olmadan inis yapan. Biraz ogrensin Turk pilotlari ders alsin bunlardan,pissinler. Bilmemek degil ogrenmemek ayip. Hadi bakalim cok gak guk eden Turk mentalitesinin Turk pilotlari.Yakinda iyi staj yaptiginizda Rus hocalarinizla pilotluk bilginiz,kabiliyetiniz cok gelisecek.
  • SB.... Bu nasıl bi yorum ya. Artık herkes herseye olur olmaz yorum yapar olmus... Yazmak icin yazmayın arkadasım. Ağzı olan Konuşmasın !!!!
  • S.B. yukardakiyle kontratın var galiba. Kendinin ölmeyeceğini nerden biliyorsun?
  • MA 60 guzel ucaktir. Pistten cikma tum ucak tiplerinin ortak kaderidir.
  • S.B YE Umarim o dusen ucaklarda senin en sevdigin insanlar olurda bidaha boyle sacma sapan dusuncelere girmezsin .!!!
  • Hayret A320 değil bu sefer
  • Bu uçağın bugüne kadar pist'ten çıkmaması mucize.Daha çok kaza-kırım olacak yaz yeni yeni geliyor.uçacak arkadaşlar açacağı uçağa baksın yaşı kaç şirketin uçaklarının yaş ortalamasına da baksın. Yazın düşecek uçaklar da ölecek arkadaşlara hayırlı ve acısız ölümler dilerim:-)

Çin’in güneyindeki Fuzhou Joy Air'e ait yolcu uçağı Fuzhou Havalimanı'na iniş yaptığı sırada pistten çıktı.

Çinli Joy Air'e ait Xi'an MA60 tipi yolcu uçağı, 45 yolcusu ve 7 mürettebatıyla Çin'in Jinhua kentindeki Yiwu Havalimanı'ndan Fuzhou'ya hareket etti.

Fuzhou Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra pistten çıkan Joy Air uçağının kanadı kırıldı ve uçakta yangın çıktı.



ÇİN'DE YOLCU UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

demir ~ 9 yıl önce
SB sende geberirsin belki ,belli mi olur. Talih kuşu sana konar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Krasnodara bir Sözüm var!Siz ilk önce Pilotlariniza ucuş öncesi Vodka icmesini biraktiririn ondan sonra görüşürüz. Istatiklere göre bizim Pilotlar sizin Pilotlarla kiyaslanamayacak kadar iyi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
S.B nin ne suçu var!!! Şahsen ben editörü anlamakta zorlaniyorum... O yorumu yayinladigina göre hayatinda ters giden bir cok seyin yani sira, etkin kafa yapici yeni seylerde kesfetmis olmali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan ~ 9 yıl önce
Turk pilotlarini verelim Cine daha da bol ucak pistten ciksin.. Rusyadan merak etmeyin Thy ye biraz pilot sevkiyati yapacagiz. Rusyada cok pilot var tecrubeli Sibiryanin sisli karli pistlerine ILS olmadan inis yapan. Biraz ogrensin Turk pilotlari ders alsin bunlardan,pissinler. Bilmemek degil ogrenmemek ayip. Hadi bakalim cok gak guk eden Turk mentalitesinin Turk pilotlari.Yakinda iyi staj yaptiginizda Rus hocalarinizla pilotluk bilginiz,kabiliyetiniz cok gelisecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kültür ~ 9 yıl önce
Pilotaj da havacılık da kültür işidir. Ruslar 100+ senedir bu kültürü uçak tasarlayıp üreterek bugüne kadar pekiştirerek geliştirdiler, olur okadar. Bizim kafamız değişmedikce havacılık geçmişimiz 1500 sene de olsa herzaman 10 adım geriden takip ederiz.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
SB.... Bu nasıl bi yorum ya. Artık herkes herseye olur olmaz yorum yapar olmus... Yazmak icin yazmayın arkadasım. Ağzı olan Konuşmasın !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
S.B. yukardakiyle kontratın var galiba. Kendinin ölmeyeceğini nerden biliyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MA60 ~ 9 yıl önce
MA 60 guzel ucaktir. Pistten cikma tum ucak tiplerinin ortak kaderidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
S.B YE Umarim o dusen ucaklarda senin en sevdigin insanlar olurda bidaha boyle sacma sapan dusuncelere girmezsin .!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayret A320 değil bu sefer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B. ~ 9 yıl önce
Bu uçağın bugüne kadar pist'ten çıkmaması mucize.Daha çok kaza-kırım olacak yaz yeni yeni geliyor.uçacak arkadaşlar açacağı uçağa baksın yaşı kaç şirketin uçaklarının yaş ortalamasına da baksın. Yazın düşecek uçaklar da ölecek arkadaşlara hayırlı ve acısız ölümler dilerim:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 9 yıl önce
oha yani! sana denecek laf yok!
s.b kardesım ~ 9 yıl önce
neyse bısey yazmıcam anlayan anladı..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000