03 Şubat 2017, Cuma 17:36:22

Çin'de Bahar Bayramı sırasında 69 bin uçuş yapıldı

2017 yılı Çin Bahar Bayramı sırasında ülke çapında sivil havacılık güvenli ve istikrarlı şekilde yürütüldü.
  • Neden turk pilotlari almiyorsun cin
  • Haberin gorselinde kullanilan ucak ve havayolu China Airlines'a ait. China Airlines'in Cin Halk Cumhuriyeti ile bir ilgisi yok.China Airlines Tayvan'in havayolu sirketidir.Cin Halk Cumhuriyetinin havayolu ise AirChina'dir.
Çin'e ait havayolu şirketleri 7 günlük Bahar Bayramı boyunca toplam 69 bini aşkın uçuş düzenleyerek, geçen yılın aynı dönemine göre uçuş sefer sayısı yüzde 12,9 arttı.

Toplam 9 milyon 840 bin kişinin Çin'e ait havayolları şirketleriyle seyahat gerçekleştirmesi sonucunda geçen yılın aynı dönemine göre uçakla seyahat eden kişi sayısında yüzde 15,1 artış kaydedildi.
 
Bahar Bayramı sırasında yolcular genel olarak Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, Chengdu gibi kentlerden ayrıldı. Urumçi, Hangzhou, Shanghai, Xi'an gibi kentlerin havaalanlarından ayrılan uçuşlarda doluluk oranı ise yüzde 85'i aştı.
 
Bahar Bayramı sırasında ülke çapında uçuş dakikliği oranı yüzde 85,6 olarak gerçekleştirildi ve geçen yılın aynı dönemine göre bu oran yüzde 3,1 arttı.
Çin'de Bahar Bayramı sırasında 69 bin uçuş yapıldı

Yorumlar

Cine ~ 7 yıl önce
Neden turk pilotlari almiyorsun cin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çaba ~ 7 yıl önce
Burada aglayacagina biraz caba gostersen belki alirlar
Isteseler ~ 7 yıl önce
Her ulkeden alirlar ama asla Turk pilot almazlar. Biraz arastirma yapin ogrenin
Fuel Tank ~ 7 yıl önce
Haberin gorselinde kullanilan ucak ve havayolu China Airlines'a ait. China Airlines'in Cin Halk Cumhuriyeti ile bir ilgisi yok.China Airlines Tayvan'in havayolu sirketidir.Cin Halk Cumhuriyetinin havayolu ise AirChina'dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000