16 Şubat 2009, Pazartesi 07:03:12

Çin malı Airbus, uçmak için gün sayıyor

Airbus A 320 tipi uçağın Tianjin'deki ana montaj hattının pürüzsüz şekilde çalıştığı ve beş adet Airbus A-320 tipi uçağın monte edildiği bildirildi.
  • arkadaslar, Cin bu uretim hattini alabilmek icin 320 adet A320 siparisi verdi Airbus'a ve bu ucaklari alirim ama uretim Cin'de yapilacak dedi. Ynai kisacasi uretilen ucaklarin cogu cin'de kullanilacak. Eger siz de uretimi Turkiye'de yapmak istiyorsaniz sizin de bir o kadar daha siparis vermeniz gerekebilir. sunu da unutmamak lazim ki Airbus A320 serisinin yerine Boeing de 737 serisinin yerine yeni nesil ucaklar uzerine calisiyor. 2015 yilinda bu ucaklar aciklanacak. Yani Cinli'lere verilmis olan bu teknoloji 5 yil sonra eski teknoloji olmus olacak
  • keşke bu üretim ülkemizde yapılsaydı. bu alanda yetişmiş bir sürü mühendis ve teknisyenimiz var. Türkiye için büyük itibar olurdu bu uçakların yurdumuzda üretilmesi.
  • DOSTLAR ŞİMDİ BAKINIZ ÖYLE BİR TÜRK SİVİL HAVACILIĞI VARKİ BİZİM ÜLKEMİZDE İNANIYORUMKİ YÖNETENLERİN BİR ÇOĞU HENÜZ KENDİ ÇOCUKLUK YILLARINDA UÇURTMA BİLE UÇURMADIKLARINA İNANIYORUM . SEBEBİ İSE NASIL DA UÇMANIN KONUNLARINI BİLMEDİKLERİ İÇİN BİR ÇOK ŞİRKETİN KAPANMA HIZ SAYISINI ARTIRDILAR. HANİ UÇAĞIN UÇMA FORMÜLÜNÜ UNUTANLAR İÇİN LİFT+POWER..BÖYÜK OLACAK DRAG+GRAVİTY DEN Kİ UÇURTMA UÇSUN ... İŞTE ÇİN AIRBUS MONTAJ İŞLEMİNİ BİTİRMİŞ UÇACAK ANCAK BİZİM OTORİTELER ÇOK BİLMİŞLER BU NASIL İŞ DERLER. YAPMAYIN..AYIP OLUR. İLK ÖNCE BİRŞEYLER YAPALIM SONRA USTURA YAPARIZ DERİM..HEPİNİZE İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.
  • Aslında yanılıyorsunuz efendim günümüzde Çin mallar gayet kalitelli mallar üretiyorlar...ayrıcada AirBus müfettişlerinin kontröllerinden geçen bir fabrika değilmiki? şüphenizi yersiz buluyorum ben şahsen...
  • Artık Airbus'a binilmez...Şahsen ben korkarım.
  • ÇİN MALI MI ? AIBUS MI ? GEREK BAŞLIKTA GEREKSE YAZIMIN BAŞLANGIÇ BÖLÜMÜNDE İŞİ BİLENLER TARAFINDAN TARTIŞILARAK ULUSAL KONSENSÜSLERE VARILMASI GEREKEN BİR KONU VAR. ÇÜNKÜ KURUMSAL BİR ÜST KURULUŞ TARAFINDAN ONAY ALINMASI GEREKMEYEN HER TÜRLÜ ÇİN MALI YURDUMUZUN HER YERİNDE BULUNUR VE TÜKETİCİLER TARAFINDAN ALINIP KULLANILIRKEN , GENELLİKLE YATIRIM PROJELERİNDE , TEKLİF BAZINDA BİLGİLERİ SUNULAN TEKNİK SİSTEM VE MAKİNELER UST KURULUŞLAR TARAFINDAN ONAYLANMADIĞI İÇİN KULLANILMAMAKTADIR..ÇÖZÜM GEREKLİ.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Tianjin'deki serbest bölgede hizmete giren Airbus montaj merkezinde yaklaşık 5 aylık dönemde 5 uçağın montajı yapıldı.

Airbus A 320 tipi uçak montaj hattı, Eylül 2008'de resmen hizmete girmişti. Çin'in Tianjin limanı vergisiz bölgesi idaresinden yapılan açıklamaya göre, Çin tarafından monte edilen ilk Airbus A 320 tipi uçak, Mayıs ayında deneme uçuşu yapacak ve Haziran ayında teslim edilecek.

Airbus A 320 tipi uçağın Tianjin ana montaj hattı, Airbus'ın, Fransa ve Almanya'dan sonraki 3. ana montaj hattı konumunda.

Çin malı Airbus, uçmak için gün sayıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar, Cin bu uretim hattini alabilmek icin 320 adet A320 siparisi verdi Airbus'a ve bu ucaklari alirim ama uretim Cin'de yapilacak dedi. Ynai kisacasi uretilen ucaklarin cogu cin'de kullanilacak. Eger siz de uretimi Turkiye'de yapmak istiyorsaniz sizin de bir o kadar daha siparis vermeniz gerekebilir. sunu da unutmamak lazim ki Airbus A320 serisinin yerine Boeing de 737 serisinin yerine yeni nesil ucaklar uzerine calisiyor. 2015 yilinda bu ucaklar aciklanacak. Yani Cinli'lere verilmis olan bu teknoloji 5 yil sonra eski teknoloji olmus olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
keşke bu üretim ülkemizde yapılsaydı. bu alanda yetişmiş bir sürü mühendis ve teknisyenimiz var. Türkiye için büyük itibar olurdu bu uçakların yurdumuzda üretilmesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DOSTLAR ŞİMDİ BAKINIZ ÖYLE BİR TÜRK SİVİL HAVACILIĞI VARKİ BİZİM ÜLKEMİZDE İNANIYORUMKİ YÖNETENLERİN BİR ÇOĞU HENÜZ KENDİ ÇOCUKLUK YILLARINDA UÇURTMA BİLE UÇURMADIKLARINA İNANIYORUM . SEBEBİ İSE NASIL DA UÇMANIN KONUNLARINI BİLMEDİKLERİ İÇİN BİR ÇOK ŞİRKETİN KAPANMA HIZ SAYISINI ARTIRDILAR. HANİ UÇAĞIN UÇMA FORMÜLÜNÜ UNUTANLAR İÇİN LİFT+POWER..BÖYÜK OLACAK DRAG+GRAVİTY DEN Kİ UÇURTMA UÇSUN ... İŞTE ÇİN AIRBUS MONTAJ İŞLEMİNİ BİTİRMİŞ UÇACAK ANCAK BİZİM OTORİTELER ÇOK BİLMİŞLER BU NASIL İŞ DERLER. YAPMAYIN..AYIP OLUR. İLK ÖNCE BİRŞEYLER YAPALIM SONRA USTURA YAPARIZ DERİM..HEPİNİZE İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aslında yanılıyorsunuz efendim günümüzde Çin mallar gayet kalitelli mallar üretiyorlar...ayrıcada AirBus müfettişlerinin kontröllerinden geçen bir fabrika değilmiki? şüphenizi yersiz buluyorum ben şahsen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Artık Airbus'a binilmez...Şahsen ben korkarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ÇİN MALI MI ? AIBUS MI ? GEREK BAŞLIKTA GEREKSE YAZIMIN BAŞLANGIÇ BÖLÜMÜNDE İŞİ BİLENLER TARAFINDAN TARTIŞILARAK ULUSAL KONSENSÜSLERE VARILMASI GEREKEN BİR KONU VAR. ÇÜNKÜ KURUMSAL BİR ÜST KURULUŞ TARAFINDAN ONAY ALINMASI GEREKMEYEN HER TÜRLÜ ÇİN MALI YURDUMUZUN HER YERİNDE BULUNUR VE TÜKETİCİLER TARAFINDAN ALINIP KULLANILIRKEN , GENELLİKLE YATIRIM PROJELERİNDE , TEKLİF BAZINDA BİLGİLERİ SUNULAN TEKNİK SİSTEM VE MAKİNELER UST KURULUŞLAR TARAFINDAN ONAYLANMADIĞI İÇİN KULLANILMAMAKTADIR..ÇÖZÜM GEREKLİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000