29 Mart 2014, Cumartesi 14:43:29

ÇILGIN PİLOTUN NEFES KESEN UÇUŞU

Akrobasi uçuşlarında akla ilk gelen isimlerden biri Macar asıllı Peter Besenyei, yıllardır dünyanın en zorlu denemelerine imza atan ünlü pilot bu kez, Yunanistan'daki tarihi Coirnth kanalı üzerinde izleyenlerin nefesini kesen gösteriye imza attı.
  • simdi karar birligi yapildi ve denildu ki bunu bizden kimse yapamaz cunku adam cok yetenekli. calismaya inanmayan emege inanmayan yorumcu kitlesine sunu soylemek siz hic bir is basaramazsiniz. basarinin tanri vergisi oldugunu sanip kaderenize razi olursunuz. adam cok calisarak bunlari yapmis haberiniz yok Ayrica birde Bob Hoover'i dinleyin bakalim ne diyor?
  • Adamla tanisan , mutevazi bulan sen su herhafta obamayla toplanti yapan sittivırt degilmisin ?
  • Harbiden çok çılgın, deli bir şey, çok acayip, hele o köprünün altından geçerken ki hali yok mu, o saçlarının savruluşu, o gözlerindeki parlaklık o nedir öyle yav, hepimizi çok etkiledi büyüledi adeta, sen yok musun sen, böyle bir şeyi ancak bu kadar çılgın biri yapabilir,seni çılgın seni, senden başkası yalan, hepimiz hayranız sana hepimiz, bir daha yap bir daha bir daha....bir daha bir dahaaaa.....
  • Adam number one mütevazi,saygılı tanıştım çok canayakın..bizdeki şahsı münhasır gibi astronot değil..
  • Bana göre değil böyle şeyler,bu iş yetenek ister.
  • bu pilotu tek geciyorum 57 yasinda red bull air race akrobasi pilotu birincilik odulleriyle supersin!!
  • HS take off denen bir kalkış manevrası var ve sadece Ali ismet Öztürk yapıyor. Ve haberde görülenden çok daha teknik isteyen bir manevra. Ancak sitenizde hiç bahsedildiğini görmedim. Madem yabancı akrobasi pilotlarının marifetlerini burada yayımlıyorsunuz, bizim pilotlarımızın da başardıklarına yer vermeniz gerekmez mi ?
  • Yapımı 1881 ile 1893 yılları arasıdır. Uzunluğu yaklaşık 6,3 km´dır. Yunanlılar yaptı, AKP'de yapacakmı acaba Kanal İstanbul'u ?
  • ancak kimse kimseyi yaptığı iş ile kıyaslamasin lütfen. bunlar gösteri. bir yetenek yada bilgi yarışması degil.
  • Darısı Oğuzhan'in başına. Süper uçuş.

Macera tutkunu akrobasi pilotu Peter Besenyei son olarak Yunanistan’daki Corinth Kanalı’nda gösteri uçuşu yaptı.

Macar pilot, 6 buçuk kilometre uzunluğunda 21 metre genişliğindeki kanaldaki performansı nefes kesti. 608 kilo ağırlığındaki uçağıyla önce kanala paralel ilerleyen Besenyei, bu turunun ardından Corinth’in üzerinde seri pikeler yaptı. Daha sonra kanal üzerinde bulunan Corinth Köprüsü’nün altından geçti ve son olarak kanalın etrafında zikzaklar çizerek ilerledi.

Peter Besenyei gösterisinin ardından, “Şu anda bir rüyayı gerçekleştirdim. Corinth Kanalı tarihi bir mekan ve burada uçmayı çok uzun zamandır istiyordum.” dedi.

57 yaşındaki pilotun Red Bull Hava Yarışı dünya serisi birinciliği yanında pek çok uluslararası şampiyonada derecesi bulunuyor. Peter Besenyei, 2001 yılında Budapeşte’deki Tuna Nehri’nin üzerinde yer alan Széchenyi Köprüsü’nün altından geçmişti.

İŞTE BESENYEI'NİN NEFES KESEN O PERFORMANSI

ÇILGIN PİLOTUN NEFES KESEN UÇUŞU

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

yorumcular ~ 10 yıl önce
simdi karar birligi yapildi ve denildu ki bunu bizden kimse yapamaz cunku adam cok yetenekli. calismaya inanmayan emege inanmayan yorumcu kitlesine sunu soylemek siz hic bir is basaramazsiniz. basarinin tanri vergisi oldugunu sanip kaderenize razi olursunuz. adam cok calisarak bunlari yapmis haberiniz yok Ayrica birde Bob Hoover'i dinleyin bakalim ne diyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Somsung uygulamasi ~ 10 yıl önce
Adamla tanisan , mutevazi bulan sen su herhafta obamayla toplanti yapan sittivırt degilmisin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saatçi ~ 10 yıl önce
Harbiden çok çılgın, deli bir şey, çok acayip, hele o köprünün altından geçerken ki hali yok mu, o saçlarının savruluşu, o gözlerindeki parlaklık o nedir öyle yav, hepimizi çok etkiledi büyüledi adeta, sen yok musun sen, böyle bir şeyi ancak bu kadar çılgın biri yapabilir,seni çılgın seni, senden başkası yalan, hepimiz hayranız sana hepimiz, bir daha yap bir daha bir daha....bir daha bir dahaaaa.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
Hacı ne yedin sen?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adam number one mütevazi,saygılı tanıştım çok canayakın..bizdeki şahsı münhasır gibi astronot değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
astronot ~ 10 yıl önce
astronot kelimesini kullanan kim biz biliyoruz, bir zamanlar iki uçuş arası bayılmıştı bu zat ! şimdi kıskançlığından çatlar ve bu işi adam gibi yapan AİÖ 'e laf atar.. normaldir yani..
kamyoncu ~ 10 yıl önce
Bana göre değil böyle şeyler,bu iş yetenek ister.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
bu pilotu tek geciyorum 57 yasinda red bull air race akrobasi pilotu birincilik odulleriyle supersin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HS take off ~ 10 yıl önce
HS take off denen bir kalkış manevrası var ve sadece Ali ismet Öztürk yapıyor. Ve haberde görülenden çok daha teknik isteyen bir manevra. Ancak sitenizde hiç bahsedildiğini görmedim. Madem yabancı akrobasi pilotlarının marifetlerini burada yayımlıyorsunuz, bizim pilotlarımızın da başardıklarına yer vermeniz gerekmez mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 10 yıl önce
Yapımı 1881 ile 1893 yılları arasıdır. Uzunluğu yaklaşık 6,3 km´dır. Yunanlılar yaptı, AKP'de yapacakmı acaba Kanal İstanbul'u ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harika ~ 10 yıl önce
ancak kimse kimseyi yaptığı iş ile kıyaslamasin lütfen. bunlar gösteri. bir yetenek yada bilgi yarışması degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
utk ~ 10 yıl önce
Darısı Oğuzhan'in başına. Süper uçuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000