09 Aralık 2016, Cuma 16:49:23

'Çıldır Havalimanı için yoğun mesai harcıyoruz'

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın için yatırım önceliğinin Çıldır Havaalanı olduğunu belirterek, "Çıldır'ın 2018 yatırımlarına alınması için Ankara'da yoğun mesai harcıyoruz" dedi.
  • Aydina ticari ucus baslamasiyla ekoloji ve buna bagli olarak tarim verimi dusecek. Gunde 2 tane ucak inecek diye zeytininizden incirinizden pamugunuzdan sebzelerinizden vazgecmeyin. Aydina izmir havalimani yakin. Didime de bodrum yakin. Didime gidecek turist bodrum yerine cildir a inerse fazladan 45 dk daha karayolu katedecek. Akilli olun. Evlerinizin kirasi 50 100 tl artacak issiz arkadaslara istihdam olacak diye havalimanina bel baglamayin. Deniz limani ve demiryolu kenti olun. Havacilik Aydini bitirir. Cevresel tarimsal faktorleri dusunun. O jeotermallerden daha da beteri gelir basiniza eger ucak inerse. Bi arastirin okuyun derim. Siz once dogalgaz a gecin. Bugunu degil yarinlarini dusun AYDIN.
  • İstediginiz kadar yazin cizin Allahin izniyle Devlet Baskanimiz Havalimani ni aciyor... O ucak aydin a inecek...
  • Yazin sadece Didim bolgesi turist yolculari dahi yapilan yatirima degerdir. Cildir meydanda halihazirda vor ve ndb bulunmakta. Mutevazi bir terminal ile pist uzatildi mi bu is olur. aydin sehri ve civari icin de ise pek tabii gayet olumlu olur.
  • yav burda olumsuz yorum yapanlar giresun trabzona 1.5 saat ordu samsuna 1 saat iken dünyanın parası harcanarak çünkü deniz dolduruldu havalimanı yaptılar keza rize trabzona gene 1 saat günde 2-3 tane uçuşunolacağı ama dünyanın en maliyetli havalimanı yapılacak koca aydına bir havalimanı mı çok kaldı ki aydın kadar büyük nazilli de buradan yararlanacak nazilli vs diğer ilçeler izmire kaç saat uzak hiç baktınız mı hem aydın havalimanın pistini büyüt bir kaç tane seyrüsefer cihazı koy bitti gitti orgiye rizeye çok çok ucuza maliyeti olur aydın havalimanının
  • Aydın ın yatırım önceliği gerçekten havalimanı mi. Havasa binip her yere uygun fiyata gidebiliyorum. Aydin a havalimani geldiğinde sadece İstanbul a, günde en fazla iki kere, yüksek fiyata uçuş olacagini bilmiyor mu bu akli evvel vekil. Aydın in daha doğru düzgün osb si yok, yollar on yıl geriden geliyor, hiçbir cazibe merkezi yok, refah seviyesi düşük. Buna rağmen oncelik havalimanı öyle mi. Yazık.
  • ......"Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan"... diyen 10. yıl marşına nazire yaparcasına 100. yıl marşında "Çelik ağlarla ördük anayurdu,Çelik kuşlarla uçurduk her bireyi" diyeceğiz inşallah..
  • Allahin izliyle Sayin Cumhurbaskanimiz Aydin a hava alanını acacak
  • Daha etkili bir yöntem var. Amazon.com'dan yüzük siparişi veriyorsun. Okutup üfletip parmaklarına geçiriyorsun sırayla. Sonra her istediğin oluyor.
  • Yorum yapanların kaçı Aydınlı bilmiyorum ama Aydın gün geçtikçe büyüyor arkadaslar. Yerinde bir açılış olur bence. En azından İzmir çilesinden kurtulmuş oluruz. İleriye dönük düşünün biraz.
  • Bir saatlik havaş yolculuğu ile frekansın yüksek, destinasyonların daha çok olduğu İzmir'e gidebiliyorken, Devletin parasını boşa harcamak ne gereksiz. Buna mesai harcayacağınıza üretim nasıl artırılır onlara kafa yorun. Hazır para bitti Çıldır'ı bu kriz ortamında rüyada bile göremezsiniz. Tamamen Aydın'lıların gözünü boyamak için yapılmış bir açıklama. Sanki Çıldır'a havalimanı yapılınca Aydın city Dünya'ya açılacak ekonomi patlayacak da. Boş işler bunlar reyiz. Aydın city sakinlerinin orda bir havaalanı olduğundan bile haberleri yok.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın için yatırım önceliğinin Çıldır Havaalanı olduğunu belirterek, "Çıldır'ın 2018 yatırımlarına alınması için Ankara'da yoğun mesai harcıyoruz" dedi.

Çıldır Havaalanı'nın yolcu taşımacılığına açılmasıyla ilgili geçen seçim kampanyasında AK Parti olarak verdikleri taahhüdün arkasında olduklarının altını çizen Savaş, şunları söyledi:

"Aydınlıların 60 yıllık hayalini biliyoruz. Bu hayali AK Parti olarak gerçekleştireceğimizin taahhüdünü seçim kampanyalarında milletvekili adaylarımızla birlikte verdik. Bu taahhüdü yerine getirmek bizim boynumuzun borcu. Aydın'ın yatırım önceliği Çıldır Havaalanı. Çıldır'la ilgili Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakanlığı yetkilileri fizibilite çalışmalarını tamamladı. THY'ye ait Uçuş Okulu'nun etkilenmeyeceği şekilde mevcut pistin yanına yeni bir pist yapılması gündemde. Aydın'ın gelişen yapısına uygun büyüklükte uluslararası bir havaalanı için çalışmalar devam ediyor. 2017 yatırım programında Çıldır yer almıyor. Fakat AK Parti Aydın milletvekilleri olarak Çıldır'ın 2018 yatırım programına alınması için Ankara'da yoğun mesai harcıyoruz. 2019'a kadar Çıldır'ın havayolu ulaşımına açılacağını düşünüyorum." (Yeni Asır)

'Çıldır Havalimanı için yoğun mesai harcıyoruz'

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

cii dan biri ~ 7 yıl önce
Aydina ticari ucus baslamasiyla ekoloji ve buna bagli olarak tarim verimi dusecek. Gunde 2 tane ucak inecek diye zeytininizden incirinizden pamugunuzdan sebzelerinizden vazgecmeyin. Aydina izmir havalimani yakin. Didime de bodrum yakin. Didime gidecek turist bodrum yerine cildir a inerse fazladan 45 dk daha karayolu katedecek. Akilli olun. Evlerinizin kirasi 50 100 tl artacak issiz arkadaslara istihdam olacak diye havalimanina bel baglamayin. Deniz limani ve demiryolu kenti olun. Havacilik Aydini bitirir. Cevresel tarimsal faktorleri dusunun. O jeotermallerden daha da beteri gelir basiniza eger ucak inerse. Bi arastirin okuyun derim. Siz once dogalgaz a gecin. Bugunu degil yarinlarini dusun AYDIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aydın... ~ 7 yıl önce
İstediginiz kadar yazin cizin Allahin izniyle Devlet Baskanimiz Havalimani ni aciyor... O ucak aydin a inecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
didim ~ 7 yıl önce
Yazin sadece Didim bolgesi turist yolculari dahi yapilan yatirima degerdir. Cildir meydanda halihazirda vor ve ndb bulunmakta. Mutevazi bir terminal ile pist uzatildi mi bu is olur. aydin sehri ve civari icin de ise pek tabii gayet olumlu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cii dan biri ~ 7 yıl önce
Didim - bodrum milas arasi 80km Didim - aydin cildir arasi 120km Secim vaadi olarak kandirilmayin. Buna musade etmeyin.
abuzer ~ 7 yıl önce
yav burda olumsuz yorum yapanlar giresun trabzona 1.5 saat ordu samsuna 1 saat iken dünyanın parası harcanarak çünkü deniz dolduruldu havalimanı yaptılar keza rize trabzona gene 1 saat günde 2-3 tane uçuşunolacağı ama dünyanın en maliyetli havalimanı yapılacak koca aydına bir havalimanı mı çok kaldı ki aydın kadar büyük nazilli de buradan yararlanacak nazilli vs diğer ilçeler izmire kaç saat uzak hiç baktınız mı hem aydın havalimanın pistini büyüt bir kaç tane seyrüsefer cihazı koy bitti gitti orgiye rizeye çok çok ucuza maliyeti olur aydın havalimanının

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
Helal olsun Abuzer ya.. ne alıp veremedikleri var anlamadım ki şu Aydın'la. Çeşme'ye gıkları çıkmıyor yav..
.. ~ 7 yıl önce
Helal olsun Abuzer ya.. ne alıp veremedikleri var anlamadım ki şu Aydın'la. Çeşme'ye gıkları çıkmıyor yav..
.. ~ 7 yıl önce
Helal olsun Abuzer ya.. ne alıp veremedikleri var anlamadım ki şu Aydın'la. Çeşme'ye gıkları çıkmıyor yav..
Yatırım önceliği ~ 7 yıl önce
Aydın ın yatırım önceliği gerçekten havalimanı mi. Havasa binip her yere uygun fiyata gidebiliyorum. Aydin a havalimani geldiğinde sadece İstanbul a, günde en fazla iki kere, yüksek fiyata uçuş olacagini bilmiyor mu bu akli evvel vekil. Aydın in daha doğru düzgün osb si yok, yollar on yıl geriden geliyor, hiçbir cazibe merkezi yok, refah seviyesi düşük. Buna rağmen oncelik havalimanı öyle mi. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aydın uçacak ~ 7 yıl önce
......"Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan"... diyen 10. yıl marşına nazire yaparcasına 100. yıl marşında "Çelik ağlarla ördük anayurdu,Çelik kuşlarla uçurduk her bireyi" diyeceğiz inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geliyor.... ~ 7 yıl önce
Allahin izliyle Sayin Cumhurbaskanimiz Aydin a hava alanını acacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Baki Mercimek ~ 7 yıl önce
Daha etkili bir yöntem var. Amazon.com'dan yüzük siparişi veriyorsun. Okutup üfletip parmaklarına geçiriyorsun sırayla. Sonra her istediğin oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aydınlı ~ 7 yıl önce
Yorum yapanların kaçı Aydınlı bilmiyorum ama Aydın gün geçtikçe büyüyor arkadaslar. Yerinde bir açılış olur bence. En azından İzmir çilesinden kurtulmuş oluruz. İleriye dönük düşünün biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canım sen hayırdır ? ~ 7 yıl önce
Bir saatlik havaş yolculuğu ile frekansın yüksek, destinasyonların daha çok olduğu İzmir'e gidebiliyorken, Devletin parasını boşa harcamak ne gereksiz. Buna mesai harcayacağınıza üretim nasıl artırılır onlara kafa yorun. Hazır para bitti Çıldır'ı bu kriz ortamında rüyada bile göremezsiniz. Tamamen Aydın'lıların gözünü boyamak için yapılmış bir açıklama. Sanki Çıldır'a havalimanı yapılınca Aydın city Dünya'ya açılacak ekonomi patlayacak da. Boş işler bunlar reyiz. Aydın city sakinlerinin orda bir havaalanı olduğundan bile haberleri yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklı ~ 7 yıl önce
katılıyorum kardeş, günde 2 uçak inip kalkacak diye o kadar masrafa gerek yok.
al bi de burdan yak sadrazamım, ikram ! ~ 7 yıl önce
acaba bu çığırtkanlığınızı çeşmeye yapılması planlanan havalimanı içinde kullandınız mı ?
ADSIZ ~ 7 yıl önce
AYDIN İLİNİN COGRAFİ VE TARİHİ VE TURİSTLİK KONUMU DA ARAŞTIRIRSANIZ, HAVALİMANININ NÜFÜSÜ 1.5 MİLYON OLAN BİR ŞEHRE GEREKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSÜNÜZ. KALDI Kİ SENEDE 50 BİN TURİST GELSE BİLE ÜLKEMİZE FAYDADIR. AYDINA GEREKSİZ OLAN HAVALİMANI DİYARBAKIR A 45DK. MESAFEDEKİ BATMANA ( 100 BİN NUFUS ) GEREKLİ VAN A 1 SAAT UZAKLIKTAKİ HAKKARİ ( 50 BİN ) YE NASIL GEREKLİ OLUYOR ANLAMADIM. daha buna benzer bir sürü örnek var. ULAŞIM KONUSU DA DEVLETİMİZİN İLK SORUMLULUKLARI ARASINDADIR.
EFE ~ 7 yıl önce
HAVALIMANI ZATEN VAR. BİLMEYEN KARDEŞ. THY NİN PİLOTLARI YETİŞİYOR. ÇOK FAZLA MASRAF SÖZ KONUSU DEĞİL.
AYDIN ~ 7 yıl önce
sen aydınlımısın? ne olacak havalimanı yapılsa sivil havacılığın gelişmesini istemiyormusun ? üretime teşvik var bilmeden yazmışın ancak yatırımcı güvenmiyor ve kısa yoldan para kazanmak istiyor
Kemal ~ 7 yıl önce
Dostum siz neden böyle Aydınsız Aydınsız konuşuyorsunuz ki. Bi kere bu işlerden anlamak için Aydınlı olmanız şart. Aydınli da konuşuyor Aydınsız da. Pes...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000