06 Aralık 2016, Salı 09:11:45

Çıldır Havalimanı ADÜ ile işbirliğine gidecek

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın Çıldır Havalimanı ve Turkish Airlines Flight Academy Genel Müdürü Sunay Karamık’ı ağırladı.
  • 4 kişilik küçük uçaklara niye açmazlar acaba .hezarfen açık çorlu açık izmit cengiz topel açık bursa yenişehir açık sabiha gökçen açık.Sayın genel müdür Sunay Karamık bu konuda ne düşünüyor acaba lütfen bu konuyla ilgilenir mi acaba
  • Ednan bey
  • "Downdwindin ortalarindayiz efenm" diyen hocalarin ellerinde acan cemaat ciceklerini yetistiren guzide soke ovasi. De-Brifing odasinda seccade gormuslugumuz de vardir, Allah kabul etsin ne diyelim.
  • kulecilerin çalışma koşullarını iyileştirsinler.
  • Çıldır'ı havacılık eğitimine bırakalım.Aydın-Nazilli arası 43 km.İkisinin arasında,Aydına 17 km. mesafede Köşk İlçesi var.Burada şöyle 8.000 feet havalimanı iyi gider.Bugün başlansa 3 yıl sonra biter,ESB,SAW,İGA günlük ikişer defa gider gelir.Hadi hayırlısı.
  • Sunay Hanım işin ehli ve akademi ve akademi de yetişen adaylar ise bir harika dostum siz neyin peşindesiniz şuan thy nin mevcut durumu geçici para var ama ileri yatırımlar için gerekli o yüzden şimdi birazcık tasarruf zamanla artacaktır thy nin son 15 yılında neler olduğunu ne işler yaptığını hepimiz gördük 3.havalimanı %40 tamamlandı durmadan devam ediyor yakında zirvedeyiz .. sayglar.
  • boş işller bir sürü havacılık okulu var ve çoğu hayal satıyor kapatın gitisn!!
  • uçaklar yere iniyor pilotlara ne yapacaklarını şaşırdılar ( ücretsizmi ücretlimi izin diye ) hala sisteme yeni kişileri yetiştiriyorlar bu arkadaşlar FO olunca ne olacak bunlar mı beklemeye alınacak uçanlarmı boşa alınacak. bu tip geçiş dönemlerini hasarsız atlatmak prensibi 1.kural olmalı yoksa elindekini yere bırak sonra başkasının elindekine bak, tuhaflıklar bize özgüdür malum.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın Çıldır Havalimanı ve Turkish Airlines Flight Academy Genel Müdürü Sunay Karamık’ı ağırladı.

Turkish Airlines Flight Academy’nin bu coğrafyadaki Türk Hava Yolları’na pilot yetiştiren en iyi pilot okulu olduğunu ifade eden Aydın Çıldır Havalimanı Genel Müdürü Sunay Karamık, havacılık ve pilotluk mesleğini üniversite akademisyenlerine ve öğrencilerine tanıtmak istediklerini, yapacak oldukları projelerde Adnan Menderes Üniversitesi’yle işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın Çıldır Havalimanı’nda gerçekleşen bu tür eğitimlerin Aydın için bir şans olduğunu söyleyerek, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin bu eğitimlerden faydalanmaları için gerekli işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Çıldır Havalimanı ADÜ ile işbirliğine gidecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ali öz ~ 7 yıl önce
4 kişilik küçük uçaklara niye açmazlar acaba .hezarfen açık çorlu açık izmit cengiz topel açık bursa yenişehir açık sabiha gökçen açık.Sayın genel müdür Sunay Karamık bu konuda ne düşünüyor acaba lütfen bu konuyla ilgilenir mi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADÜ ~ 7 yıl önce
Ednan bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737800 ~ 7 yıl önce
"Downdwindin ortalarindayiz efenm" diyen hocalarin ellerinde acan cemaat ciceklerini yetistiren guzide soke ovasi. De-Brifing odasinda seccade gormuslugumuz de vardir, Allah kabul etsin ne diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kağan ~ 7 yıl önce
Artık insanların seccadesi ile osuyla busuyla uğraşmayı bıraksak mı artık. Adamın içinde hainlik yoksa sana ne? İçinde hainlik varsa onu zaten belli etmiyor. O yüzden bırakalım artık bu boş lafları
Orantısız Zeka ~ 7 yıl önce
Hepimiz bıyıklıyız, ellerimizde tesbihler, uçaklara tekbir ile binip besmele ile uçuyoruz. Checklist Memory item yerine dua ezberliyoruz, ola ki emergency yaşarsak okuruz. Kuleye de Runway Vacated yerine de "elhamdürüllah sağ salim indik" diyoruz. Senin kadar olmasa da iyi yazdım senaryoyu değil mi kamyoncu ?
zeo ~ 7 yıl önce
kulecilerin çalışma koşullarını iyileştirsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuru incir ~ 7 yıl önce
Çıldır'ı havacılık eğitimine bırakalım.Aydın-Nazilli arası 43 km.İkisinin arasında,Aydına 17 km. mesafede Köşk İlçesi var.Burada şöyle 8.000 feet havalimanı iyi gider.Bugün başlansa 3 yıl sonra biter,ESB,SAW,İGA günlük ikişer defa gider gelir.Hadi hayırlısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Germencik ~ 7 yıl önce
ADB'yi unutmuşsunuz. Günde tek olsa da olur..
aeroman ~ 7 yıl önce
Sunay Hanım işin ehli ve akademi ve akademi de yetişen adaylar ise bir harika dostum siz neyin peşindesiniz şuan thy nin mevcut durumu geçici para var ama ileri yatırımlar için gerekli o yüzden şimdi birazcık tasarruf zamanla artacaktır thy nin son 15 yılında neler olduğunu ne işler yaptığını hepimiz gördük 3.havalimanı %40 tamamlandı durmadan devam ediyor yakında zirvedeyiz .. sayglar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş ~ 7 yıl önce
boş işller bir sürü havacılık okulu var ve çoğu hayal satıyor kapatın gitisn!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayal Değil Gerçek ~ 7 yıl önce
Rumuzun gibi boş konuşmuşsun; sektörü, ihtiyaçları bilmeden vizyon sahibi olmadan sallaması kolay tabi. Sen git de bakkal işlet !!!
tuhaf değilmi ~ 7 yıl önce
uçaklar yere iniyor pilotlara ne yapacaklarını şaşırdılar ( ücretsizmi ücretlimi izin diye ) hala sisteme yeni kişileri yetiştiriyorlar bu arkadaşlar FO olunca ne olacak bunlar mı beklemeye alınacak uçanlarmı boşa alınacak. bu tip geçiş dönemlerini hasarsız atlatmak prensibi 1.kural olmalı yoksa elindekini yere bırak sonra başkasının elindekine bak, tuhaflıklar bize özgüdür malum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000