09 Ekim 2011, Pazar 17:40:39

"ÇILDIR HAVAALANI İÇİN BAŞBAKAN'A DOSYA VERDİK"

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Güney Afrika ziyareti sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kentin sorunları hakkına bir dosya verdiklerini bildirdi...
  • Çıldıra, Rizeye, Artvine, Amasyaya,Hakkariye, Orduya, Giresuna, Şırnaka , Bayburta, Gümüşhaneye, Bitlise , diğer illere de yapın.. Hepsine yapın.. 5-6 havalimanı hariç hepsinde zarar eden devlet varsın 20-30 havalimanında daha zarar etsin !! Tek sefer de kesmez,, 2 şer sefer koyun.. IST a da Ankaraya da... Sonra da oturup yolcu bekleyin..
  • Thynin doğunun bir çok noktasına zararına gittiğini düşünürsek, İstanbuldan İzmire uçan bir çok şirkette bir dolu Aydın yolcusu var. Sadece Atlasın seferlerinde yarım otobüs yolcu oluyor. Bence hergün bir sabah bir akşam olmak üzre iki İstanbul seferi ve bir Ankara seferini çok rahat doldurur. Sadece mevcut havayolunu kullananları değil 11 saat otobüs yolculuğu yerine tercih edecek olanları da katarsak bence hiç zarar etmez. Üstelik turizm sezonu gibi bir avantajı da var.
  • Çıldırın sivil trafiğe açılması hayalmiş ??? Engin bilginizi paylaşsanız da Aydınlılarda boşuna uğraşmasa....
  • Aydın için sivil havayolları seferi istenmesi gereksiz ve maliyeti yüksek bir talepdir. Oradaki küçük meydanın uygun hale getirilmesi 989000 kişilik nüfusa sahip küçük bir il için biraz fazla bir taleptir. Siz bunun yerine hızlı tren seferlerinin konulmasına yönelin daha mantıklı bir çözüm olur. Hem taşıma kapasitesi açısından daha faydalı hem de maliyet açısından daha çabuk yapılabilecek bir proje olur. İzmirdeki meydan ile Tren istasyonu arasına da metro veya tramvay seferleri yapılabilecek bir çalışma daha sağlıklı olur kanaatindeyim.
  • Gercekten ya Adnan Menderes 45 dk. mesafe 5dk olmalı . Otobüse biner gibi binip gitmeli hatta nazilli tarafınada bir hava alanı yapılmalı kuyucak karacasu dan çıldır 45 dk . onlarada yazık 5 dklık mesafede olmalı . Ya anlamadığım Aydın merkeze 45 dk mesafede uluslararası bir liman var uzak diyorlar. İstanbulda ki ne yapsın ?
  • Aydın çıldır'a sivil trafiğin inmesi/kalkması hayal. Bu haberi okuyupta sevinmeyin..
  • Sayın Başkanlarımız sizleri sonuna kadar destekliyoruz. İstanbul'dan İzmir'e git oradan treni kaçır, olmadı belediye otobüsüyle(hızı 70 geçmediği için 45dakikada) terminale git, terminalde otobüs bulmaya çalış. İstanbul'dan İzmire 45dakikada hadi işlemlerle birlikte 1,5 saate git, İzmirden aydına 3 saatte git. Sadece Atlasjetin aydına servis imkanı var ama onunda saatleri her zaman uymuyor.
Dokuzlu, yaptığı yazılı açıklamada, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Güney Afrika gezisine katıldıklarını, gezinin çok yararlı geçtiğini belirtti. 
 
Aydın'daki Çıldır Havaalanının işlevsel hale gelmesi konusundaki isteklerini Başbakan Erdoğan'a ilettiklerini kaydeden Dokuzlu, açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
 
"Bu bekleyişin artık son bulması gerektiğini düşünüyoruz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın beraberinde Güney Afrika'ya düzenlenen ziyaret heyetinde konuyu ısrarla dile getirdik. İki günlük ziyaret olumlu geçti. Başbakanımıza Aydın'ın önemli meseleleri hakkında bir dosya verdik. Bu gezi de bizim için en önemli kazanımlardan birisi. Dosyanın içerisinde, havaalanı çalışmalarında gelinen nokta Aydın'ın en önemli sorunları ve çözüm önerileri yer almaktadır. Bunlar için Başbakanımız ve Hükümet'ten destek istedik" dedi.
"ÇILDIR HAVAALANI İÇİN BAŞBAKAN'A DOSYA VERDİK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Çıldıra, Rizeye, Artvine, Amasyaya,Hakkariye, Orduya, Giresuna, Şırnaka , Bayburta, Gümüşhaneye, Bitlise , diğer illere de yapın.. Hepsine yapın.. 5-6 havalimanı hariç hepsinde zarar eden devlet varsın 20-30 havalimanında daha zarar etsin !! Tek sefer de kesmez,, 2 şer sefer koyun.. IST a da Ankaraya da... Sonra da oturup yolcu bekleyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thynin doğunun bir çok noktasına zararına gittiğini düşünürsek, İstanbuldan İzmire uçan bir çok şirkette bir dolu Aydın yolcusu var. Sadece Atlasın seferlerinde yarım otobüs yolcu oluyor. Bence hergün bir sabah bir akşam olmak üzre iki İstanbul seferi ve bir Ankara seferini çok rahat doldurur. Sadece mevcut havayolunu kullananları değil 11 saat otobüs yolculuğu yerine tercih edecek olanları da katarsak bence hiç zarar etmez. Üstelik turizm sezonu gibi bir avantajı da var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çıldırın sivil trafiğe açılması hayalmiş ??? Engin bilginizi paylaşsanız da Aydınlılarda boşuna uğraşmasa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aydın için sivil havayolları seferi istenmesi gereksiz ve maliyeti yüksek bir talepdir. Oradaki küçük meydanın uygun hale getirilmesi 989000 kişilik nüfusa sahip küçük bir il için biraz fazla bir taleptir. Siz bunun yerine hızlı tren seferlerinin konulmasına yönelin daha mantıklı bir çözüm olur. Hem taşıma kapasitesi açısından daha faydalı hem de maliyet açısından daha çabuk yapılabilecek bir proje olur. İzmirdeki meydan ile Tren istasyonu arasına da metro veya tramvay seferleri yapılabilecek bir çalışma daha sağlıklı olur kanaatindeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gercekten ya Adnan Menderes 45 dk. mesafe 5dk olmalı . Otobüse biner gibi binip gitmeli hatta nazilli tarafınada bir hava alanı yapılmalı kuyucak karacasu dan çıldır 45 dk . onlarada yazık 5 dklık mesafede olmalı . Ya anlamadığım Aydın merkeze 45 dk mesafede uluslararası bir liman var uzak diyorlar. İstanbulda ki ne yapsın ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aydın çıldır'a sivil trafiğin inmesi/kalkması hayal. Bu haberi okuyupta sevinmeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Başkanlarımız sizleri sonuna kadar destekliyoruz. İstanbul'dan İzmir'e git oradan treni kaçır, olmadı belediye otobüsüyle(hızı 70 geçmediği için 45dakikada) terminale git, terminalde otobüs bulmaya çalış. İstanbul'dan İzmire 45dakikada hadi işlemlerle birlikte 1,5 saate git, İzmirden aydına 3 saatte git. Sadece Atlasjetin aydına servis imkanı var ama onunda saatleri her zaman uymuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000