19 Ekim 2016, Çarşamba 10:30:11

Çiğli 2. ana jet üssü için yeni talep

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, 15 Temmuz'da Marmaris'teki otele giden darbeci askerlerin harekat merkezi olarak kullandığı Çiğli 2. Ana Jet Üssü için "kentin ikinci sivil havaalanı olsun" önerisinde bulundu.
  • İzmir ADB zaten kapasitenin altında, buna gerek yok. Ayrıca da rant peşinde koşmanın bu kadarı olur. İyi silahlı kuvvetleri toptan lağvedin. Devleti yönetebilmek için az da olsa akıl gerekli.
  • Yıllardır içimiz kan ağlaya ağlaya rezalet yerel yönetiminizi destekledik de ne oldu? Belediyecilikten bi haber , kendi rantı peşimde koşan, Seyrek civarındaki bütün arsalara çöken, muhterem belediye başkanı Ve diğerleri , önce Adam gibi yaşanabilir bir izmir için alt Ve üstyapı hizmeti peşinde koşsun. Her kuşu yediniz bi leylek kaldı.
  • Amaç askeri lojmanlara çökmek tabii .. Ulan siz ne şark kurnazısınız siiizz ...
  • Devleti de kapatalım, fetö sızmış neticede.
  • Eğitim uçuşları akhisar ve uşak havaalanlarından yapılabilir. Hiç bir kayıp olmaz herkes kazanır üstelik. Sonuna kadar destekliyorum.
  • Why not.
  • Diyarbakırın doğusunda jet yok işlerine ne gelirse . Mali işler ayrı bi fiyasko kargo uçağı kullanan adama senede bahsedilen üs çiğlide iki saat eğitim jeti kullandırıp devletin malı deniz zihniyeti . Hala birbirlerine abi diye hitap etme ?
  • Bu izmirr ak partinin il başkanı yokmuda yardımcısı ne demekse o beyefendi dillendiriyor. Bu ne biçim teklif bu konular bukadar basit konularmı yardımcılar mardımcılar çıkp boş boş konuşuyorlar .
  • Yaw daha mevcut sivil havalimani sinek avliyor, ikincisini ne yapacaksiniz? Bence meshur İzmirli tembelligine karsi rehabilitasyon merkezi kurulsun, biraz calismayi ogrensinler
  • Bravo Herseye ulastilar düne kadar Fetö ile isbirli yapanlar simdi garipler gibbi oynuyorlar. Zaten Askeriyayi yok etiler önce Fetöcü Arinc kosmik odayi ayarladi Hükümet destekledi ! Sonra balyoz Hükümet destekledi ! Kürt acilimi Hükümet destekledi ! Askeri Liseler kapatiliyor Hükümeten geliyor! Arkadas nereye kadar bu gidecek? Hergün darbe sehitleri diye TV reklam yapiliyor doguda ölen Anna kuzularina neden meclütler okummuyor? Bu plan Amerikanin plani ve Türkiyede tek adam lazim buna oda baskan T.E Türkiyenin gücünü dünya alem ögrendi artikin kosmik oda aciiklandiktan sonra! Ne gerek var artikin jet üsstlerine ! Bu darbe degilde ne?

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, 15 Temmuz'da Marmaris'teki otele giden darbeci askerlerin harekat merkezi olarak kullandığı Çiğli 2. Ana Jet Üssü için "kentin ikinci sivil havaalanı olsun" önerisinde bulundu. Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nın kapatılması için girişim başlatan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın ardından bir açıklama da AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz'dan geldi. Yeni Asır'da yer alan habere göre; Arslan'a tavsiyede bulunan Yılmaz, "Çiğli'ye devri ile büyük rant doğurabilecek 2. Ana Jet Üssü için gelin ortak paydada buluşalım ve burayı demokrasimizin gerçek sahibi millete kazandıralım" diye konuştu.

"Halka açılsın"

Yılmaz, "Burası artık Çiğli 2. Ana Jet Üssü değil, halkın yolu yani İzmir'in 2. havaalanı olsun" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın 'Havayolu artık halkın yolu' deyimini kullandığını hatırlatan Yılmaz, "Buradan artık sivil uçaklar havalansın ve İzmirlinin hizmetine kazandırılsın. Bergama, Dikili, Foça tarafından uçağa binmek isteyen vatandaşlarımız Gaziemir'e gitmek zorunda kalmadan buradan seyahat edebilsinler. Bu önerimizi Milli Savunma ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımıza götürelim" diye konuştu. "15 Temmuz gecesi ve demokrasi nöbetlerine katılan milletimizin yanında Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı da görmek isterdik" diyen Yılmaz, "Başkan Arslan'ı göremedik. Buradan Başkan Arslan'a sesleniyorum, burayı sivil havacılık dışında farklı bir şekilde imara açıp oluşabilecek ranta müsaade vermektense 'Gelin birlikte burayı halkın yolu yapalım" dedi.

Çiğli 2. ana jet üssü için yeni talep

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Mağdur ~ 7 yıl önce
İzmir ADB zaten kapasitenin altında, buna gerek yok. Ayrıca da rant peşinde koşmanın bu kadarı olur. İyi silahlı kuvvetleri toptan lağvedin. Devleti yönetebilmek için az da olsa akıl gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski izmir ~ 7 yıl önce
Yıllardır içimiz kan ağlaya ağlaya rezalet yerel yönetiminizi destekledik de ne oldu? Belediyecilikten bi haber , kendi rantı peşimde koşan, Seyrek civarındaki bütün arsalara çöken, muhterem belediye başkanı Ve diğerleri , önce Adam gibi yaşanabilir bir izmir için alt Ve üstyapı hizmeti peşinde koşsun. Her kuşu yediniz bi leylek kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çiğli çocuğu ~ 7 yıl önce
Amaç askeri lojmanlara çökmek tabii .. Ulan siz ne şark kurnazısınız siiizz ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
khn ~ 7 yıl önce
Devleti de kapatalım, fetö sızmış neticede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapansın ~ 7 yıl önce
Eğitim uçuşları akhisar ve uşak havaalanlarından yapılabilir. Hiç bir kayıp olmaz herkes kazanır üstelik. Sonuna kadar destekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reality ~ 7 yıl önce
Why not.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diyarbakır doğusu ~ 7 yıl önce
Diyarbakırın doğusunda jet yok işlerine ne gelirse . Mali işler ayrı bi fiyasko kargo uçağı kullanan adama senede bahsedilen üs çiğlide iki saat eğitim jeti kullandırıp devletin malı deniz zihniyeti . Hala birbirlerine abi diye hitap etme ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok biliyorsun ~ 7 yıl önce
Diyarbakirin dogusunda jet yok dogru.peki konyadan kalkan bir jet kac dakika sonra hakkaride olabiliyor?insallah 10 yil sonra simdi kovaladigin askerleri mumla aramazsin
Pilot ~ 7 yıl önce
Bu izmirr ak partinin il başkanı yokmuda yardımcısı ne demekse o beyefendi dillendiriyor. Bu ne biçim teklif bu konular bukadar basit konularmı yardımcılar mardımcılar çıkp boş boş konuşuyorlar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ugur Timsah ~ 7 yıl önce
Yaw daha mevcut sivil havalimani sinek avliyor, ikincisini ne yapacaksiniz? Bence meshur İzmirli tembelligine karsi rehabilitasyon merkezi kurulsun, biraz calismayi ogrensinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cigli ~ 7 yıl önce
Bravo Herseye ulastilar düne kadar Fetö ile isbirli yapanlar simdi garipler gibbi oynuyorlar. Zaten Askeriyayi yok etiler önce Fetöcü Arinc kosmik odayi ayarladi Hükümet destekledi ! Sonra balyoz Hükümet destekledi ! Kürt acilimi Hükümet destekledi ! Askeri Liseler kapatiliyor Hükümeten geliyor! Arkadas nereye kadar bu gidecek? Hergün darbe sehitleri diye TV reklam yapiliyor doguda ölen Anna kuzularina neden meclütler okummuyor? Bu plan Amerikanin plani ve Türkiyede tek adam lazim buna oda baskan T.E Türkiyenin gücünü dünya alem ögrendi artikin kosmik oda aciiklandiktan sonra! Ne gerek var artikin jet üsstlerine ! Bu darbe degilde ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000