14 Mart 2011, Pazartesi 16:54:33

CİDDE HATTINDA YENİ BİR OYUNCU

Nasair Satış Müdürü Turki Al Jawini, ''Ülkelerimiz arasındaki ilişkileri daha da geliştirmek için her hafta Cidde-İstanbul arasında 4, Cidde-Adana arasında ise 3 direkt sefer koyduk'' dedi.
  • airport habere helal olsun. müslümanların havayoluna temsilcilik alan firmaya da bravo demek lazım. nasair kimlerle beraberlik yaptığını yeterince araştırmamış anlaşılan. fazla ömürlü olmaz.
  • biri sefer baslarken demek bu seferlerin odunu verilmis.charter sirketlerinin yerinde olsam hemen bu pazara girerim.
  • E-190 ile uçacak birçok insan var, merak etme. Allah bilir E-190 ile bir kez uçmamışındır bol keseden atıyorsun.ben uçtum ve gayet iyi uçak...
  • İşte bu..Uzun zamandan beri yorum sayfanızda yazıyordum Hatay-Cidde ve Riyad seferlerini..Eminim haftada 2 sefer yetmeyecektir..Teşekkürler Nasair..
  • Embraer E190s uçaklarıyla uçmam ben..
  • Yer hizmetleri ve bilet satis bazinda Turkiye Temsilcisi kim ? Nasıl bulmuslar temsilcilerini ,tavsiye uzerine mi? kim tavsiye etmis ?
  • Ey SHGM, BU FİRMAYI KİMİN KUCAĞINA ATTIN??
  • Arap yarımadası çok kutsaldır. Taşıyan havayollarına iş düşmektedir. BEn bu havayolunla uçmam, THY varken uçulur mu ? gereksiz. Bedava uçursunlar belki uçururum.
  • Turki Al jawini futbol takımını türkiyeyi desteklemelenmelerinden ötürü çok teprik ediyoruz sağdaki kırovatlı arkadaş hangi mevkide oynuyor soldaki abi başkan galiba. saygılar dürdane
  • işte havacılığımızı geliştiğini gösteren haber, helal olsun airporthaber e ve havacılığa gösterdiği ilgiye arapların sevdiği renkli uçağın oraya gitmesi de ayrıca satış ve pazarlama stratejilerinin ne kadar gelişmiş ve sivri zekalı olduğunu göstermekte helal olsun diyor yollarının açık olmasını diliyorum
Suudi Arabistan'ın ilk ekonomik havayolu şirketi Nasair'in, Cidde'den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştirmesi dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Al Jawini, Cidde ve Riyad'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Adana ve Hatay'a haftada 11 sefer gerçekleştireceklerini söyledi.

Al Jawini, bugün gerçekleştirilen ilk seferin ardından Türkiye'den 3 yeni noktayı uçuş ağlarına kattıklarını ve yurt dışı uçuş noktalarını 21'e çıkarttıklarını ifade etti.

Türkiye'nin havacılık sektöründeki en büyük bölgelerden biri konumunda olduğuna dikkati çeken Al Jawini, ''Ülkelerimiz arasındaki ilişkileri daha da geliştirmek için her hafta Cidde-İstanbul arasında 4, Cidde-Adana arasında ise 3 direkt sefer koyduk. Ayrıca haftada 2 sefer olmak üzere Antakya-Cidde, Antakya-Riyad arasında direkt uçuşlar gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Buğday da Nasair'in kendileri için önemli olduğunu çünkü Suudi Arabistan'daki ilk düşük maliyetli havayolu olduğunu söyledi.

Buğday, ''Nasair'in çok yoğun uçuşları var. Bu yoğun uçuşlarla çeşitli guruplara değişik fiyatlarla bilt imkanı sağlıyorlar. Bu imkanla da Sabiha Gökçen'den, Suudi Arabistan'a, Cidde'ye gidecek, özellikle hem hac hem de umre ibadetini yerine getirecek yolcularımız için çok büyük kolaylık sağlayacaktır. '' dedi.

İki ülke arasında sivil havacılığın geldiği iyi bir noktada buluştuklarını ifade eden Buğday, ''Diğer taşıyıcılara da bu noktaların açılması bizim için büyük imkanlar ve kolaylık sağlayacak. Yolcularımız için daha değişik tarifelerle, daha değişik saatler ve değişik ücretlerde uçma imkanı sağlayacak'' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bir gazetecinin fiyatlar konusundaki sorusu üzerine, Al Jawini, ilk iki hafta için promosyon fiyatının tek yön olarak 140 lira olacağını bildirdi. 

Embrarer E190s uçakları ile konforlu uçuş
Nasair’ın Türkiye seferleri; modern, konforlu Embraer E190s uçaklarıyla gerçekleştiriliyor. Yolcularına, temel değerleri olan “en iyi zamanlama”, “en iyi servis”, “genç filo” ve akıllı hizmet’’ ile uygun fırsat ve seçenekler yaratarak seyahati daha ekonomik hale getiren nasair, düşük fiyatlı uçuşlar, koltuk seçenekleri,ön ödemelerde, bagajsız biletlerde fırsatlar ve indirimler sunuyor. Fırsatlara www.flynas.com internet sitesinden ve diğer tüm bilet satış kanallarından ulaşılabiliyor.





CİDDE HATTINDA YENİ BİR OYUNCU

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
airport habere helal olsun. müslümanların havayoluna temsilcilik alan firmaya da bravo demek lazım. nasair kimlerle beraberlik yaptığını yeterince araştırmamış anlaşılan. fazla ömürlü olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
biri sefer baslarken demek bu seferlerin odunu verilmis.charter sirketlerinin yerinde olsam hemen bu pazara girerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
E-190 ile uçacak birçok insan var, merak etme. Allah bilir E-190 ile bir kez uçmamışındır bol keseden atıyorsun.ben uçtum ve gayet iyi uçak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşte bu..Uzun zamandan beri yorum sayfanızda yazıyordum Hatay-Cidde ve Riyad seferlerini..Eminim haftada 2 sefer yetmeyecektir..Teşekkürler Nasair..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Embraer E190s uçaklarıyla uçmam ben..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yer hizmetleri ve bilet satis bazinda Turkiye Temsilcisi kim ? Nasıl bulmuslar temsilcilerini ,tavsiye uzerine mi? kim tavsiye etmis ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ey SHGM, BU FİRMAYI KİMİN KUCAĞINA ATTIN??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arap yarımadası çok kutsaldır. Taşıyan havayollarına iş düşmektedir. BEn bu havayolunla uçmam, THY varken uçulur mu ? gereksiz. Bedava uçursunlar belki uçururum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turki Al jawini futbol takımını türkiyeyi desteklemelenmelerinden ötürü çok teprik ediyoruz sağdaki kırovatlı arkadaş hangi mevkide oynuyor soldaki abi başkan galiba. saygılar dürdane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işte havacılığımızı geliştiğini gösteren haber, helal olsun airporthaber e ve havacılığa gösterdiği ilgiye arapların sevdiği renkli uçağın oraya gitmesi de ayrıca satış ve pazarlama stratejilerinin ne kadar gelişmiş ve sivri zekalı olduğunu göstermekte helal olsun diyor yollarının açık olmasını diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000