17 Ağustos 2009, Pazartesi 07:56:01

CIA'den UFO açıklaması

Yıllardır UFO ihbarlarını, çekilen görüntü ve fotoğraflarını inceleyen uzmanlar ve CIA, bu görüntülerdeki cisimlerin yüzde 70'i kadarının aslında ne olduklarını açıkladı.
  • Ben o geriye kalan %30a inanıyorum. Bizzat ben kendim uzaylıyım zaten.:))
  • Evet kaydedilen veya fotoğrafı çekilen bir çok görüntü uçak veya benzeri hava araçları yada doğal olaylar bile olabiliyor. Ama kanıtlanabilir oluyorlar ve CIA de bunu kanıtlamış. Peki ya geriye kalan %30 ??? aklı mantığı olan biras düşünen herkez dünya dışı varlıkların olduğuna ve ziyaretlerine inanır...
  • bu zaten bilinen birsey ve az sayida insanin bildigi bir bilgide benden olsun habere ilaveten bu ucaklar incirlik ABD ussune belli araliklarla ugruyorlar ve geldiklerinde us olaganustu duruma geciyor tum izinler kaldiriliyor.

UFO diye çekilmiş görüntüleri inceleyen uzmanların, 1950'li yıllardan bu yana hazırladıkları raporlarların değerlendirilmesi sonucunda, bu UFO sanılan cisimlerin yüzde 70'inin aslınada geliştirildikleri sürece gizli tutulan uçaklar olduklarını açıkladılar.

Binlerce "UFO görüntüsü"nden yüzde 70'inin aslında uçak görüntüsü olduğu belirlenirken, en çok UFO sanılan uçaklar sıralamasında 6 tanesi öne çıktı.

 

CIA'den UFO açıklaması

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Ben o geriye kalan %30a inanıyorum. Bizzat ben kendim uzaylıyım zaten.:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Evet kaydedilen veya fotoğrafı çekilen bir çok görüntü uçak veya benzeri hava araçları yada doğal olaylar bile olabiliyor. Ama kanıtlanabilir oluyorlar ve CIA de bunu kanıtlamış. Peki ya geriye kalan %30 ??? aklı mantığı olan biras düşünen herkez dünya dışı varlıkların olduğuna ve ziyaretlerine inanır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu zaten bilinen birsey ve az sayida insanin bildigi bir bilgide benden olsun habere ilaveten bu ucaklar incirlik ABD ussune belli araliklarla ugruyorlar ve geldiklerinde us olaganustu duruma geciyor tum izinler kaldiriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000