06 Ağustos 2010, Cuma 09:32:35

CHURCHILL'DEN UFO EMRİ

İkinci Dünya Savaşı sırasında bir İngiliz savaş uçağınının karşılaştığı öne sürülen UFO'yu dönemin İngiliz Başbakanı Winston Churchill'in '50 yıl kimse bilmesin' emri vererek gizlediği ortaya çıktı.
Sırrı açığa veren ise Churchill'in korumasının fizikçi torunu. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre gün ışığına çıkartılan belgeler arasında Churchill'in 'gizleyin' emri verdiği mektup da yer alıyor. Habere göre Churchill o emri halk arasında paniğe yol açmamak ve dine inancın kaybolmasını önlemek için verdi. İddiaya göre Churchill'in UFO karşılaşmasını gizlediği ithamının, o dönemde konu tartışılırken kulak misafiri olan, eski başbakanın korumalarından birinin torunu tarafından yapıldığı belirtildi.

Bu kişi, 1999'da Savunma Bakanlığına bir mektup göndererek dedesinin olayı ayrıntılarıyla ailesine anlattığını ve dedesinin Churchill ve ABD Başkanı Dwight Eisenhower'ın UFO karşılaşmalarıyla nasıl baş edeceklerini tartıştıkları bir toplantıda yer aldığını öne sürdü. İddiaya göre koruma, olayı kızına 9 yaşındayken, olayın detaylarını da karısına ölüm döşeğinde 1973'te anlattı. Kızı da yıllar sonra hikayeyi oğluna aktardı.

 

 

 

CHURCHILL'DEN UFO EMRİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000