14 Ocak 2018, Pazar 16:45:23

CHP'li Pekşen'den uçak kazasıyla ilgili açıklama

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen Trabzon Havalimanı’nda meydana gelen uçak kazası ile ilgili basın açıklaması yaptı.
  • Kafayi siyirmis bunlar,ne alaka
  • Bunlar kafayı yemiş onlar herseyi akp yaptı diyor ucagı da akp düşürdü ☺bu kadarda ucuz muhalefet olmaz yaa
  • chp nin el atmadığı takipçisi olmadığı bir havacılık kalmıştı nihayet onada el attılar.bırakın bunlarıda biraz bu ülke için yapıcı olun hep yıkıcı devleti aşağılayıcı değil.ne anlarsınız siz havacılıktan işinize bakın.
  • Yaw,şu cehape neden iktidar olamıyor,sen oraya gel....
  • KAZA OLMAZ OLMUŞSA SUÇLU FETÖ dür
  • Bırak DHMI veya SHGM nü, esas tehlike THY de. Bir tane iş bilen adam kaldı mı ?
  • AKp yaptı galiba havaalanını :-)
  • SIVIL HAVACILIK IS KANUNU ISTIYORUUUUUUUUUUUZZZZZZZ
  • Kazanin Trabzon havalimani ile "en ufak" bir ilgisi yoktur. Yanlislikla Toga'ya basan fo, kumanda alip AT disconnect yapmak yerine gaz kollarini idle yapip inen ve tek reverse acarken diger gaz kolunun TOGA'ya gittigini farkedemeyen ekip, tek motor reverse acik diger motor TOGA'da pistten cikan zavalli bi ucak. Trabzon havalimani bu hikayenin neresinde? Chp yine kuru uzumden pekmez sıkma pesinde...
  • CHP gibi parti böyle bilgisi olmadan ahkam kesenlerin eline kaldıysa iyice bitmiş demektir

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen Trabzon Havalimanı’nda meydana gelen uçak kazası ile ilgili basın açıklaması yaptı. Pekşen, Trabzon Havalimanı’nda meydana gelen kazada yolcuların ve mürettebatın sağ salim kurtulmasının büyük bir şans olduğun dile getirerek, tüm yolculara, mürettebata ve Trabzon halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Pekşen, “Bu ülkede artık atamaların temel kriteri yandaş olmaktır. Liyakat, eğitim, tecrübe AKP döneminde hiçbir anlam ifade etmemektedir. Bu durumun son örneği sivil havacılık alanında yaşanan sorunlardır. Uzun yıllardır uluslararası alanda çok önemli başarılara imza atmış, havacılık alanında uzman birçok insan varken sivil havacılıkla ilgili kurumlara yandaşlar atanmaktadır. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü makamı, bu kadar yetişmiş, tecrübeli personel varken atama yapılmadığı için hala boş durmaktadır. Neden atama yapılmamaktadır sorusunun cevabı her halde yandaş birini bulamadılar ya da hangi yandaşı atayacakları konusunda henüz anlaşamadılar şeklinde olacaktır. ” dedi.

Pekşen, gerek TBMM kürsüsünden gerekse de basın yayın organlarından sivil havacılık konusunda hükümeti defalarca uyardıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Her fırsatta uyardık. Sivil havacılığın hem can güvenliği açısından hem de uluslararası havacılık alanındaki itibarımız ve güvenirliğimiz açısından hayati bir öneme sahip olduğunu söyledik. Ancak AKP bütün bu uyarılarımızı dikkate almadı. Yandaşları atamaya devam etti. İş bilmeyen kişiler bu tür önemli kurumlara yönetici olarak atanırsa ortaya çıkacak tablo bu olur.”

Trabzon’da büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğünü belirten Pekşen, “Trabzon Havalimanı’nı Türkiye’nin en önemli havalimanlarından biri olmasına rağmen yeterli teknik ve fiziki alt yapıya sahip değildir. Bir an önce bu sorunlar giderilmelidir. Bu ülkede bir şeylerin yapılması için insanların başına kötü olayların gelmesini bekleme anlayışı bir an önce terkedilmelidir. Trabzon Havalimanı’nın kentimize yakışır bir hale getirilmesi için bu işin takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

CHP'li Pekşen'den uçak kazasıyla ilgili açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Aviator ~ 6 yıl önce
Kafayi siyirmis bunlar,ne alaka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin ~ 6 yıl önce
Bunlar kafayı yemiş onlar herseyi akp yaptı diyor ucagı da akp düşürdü ☺bu kadarda ucuz muhalefet olmaz yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huseyin ~ 6 yıl önce
kim iktidarda ise one soylenir tabii problemler. Pisti goruyorsunuz, tecrubeli, bilgili biri olsaydi, gerekli omlemleri alir, kaza onlenebilirdi.
Hüseyin ~ 6 yıl önce
Makarnacılar anlayamıyor muhalefeti. Dolayısı ile sizde anlamamışınız. Ne diyelim sağlık olsun. Okuma yazma da yok herhalde veya yazıyı da anlamamışsınız. Sizin de durum zor haklısınız
havacı ~ 6 yıl önce
chp nin el atmadığı takipçisi olmadığı bir havacılık kalmıştı nihayet onada el attılar.bırakın bunlarıda biraz bu ülke için yapıcı olun hep yıkıcı devleti aşağılayıcı değil.ne anlarsınız siz havacılıktan işinize bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 6 yıl önce
muhalefetin gorevi sikintilari gundeme getirmek, cozulmesini, onlem alinmasini saglamak. Kendiniz gibi dusunmeyene, yasamayana bu kadar dusmanlik anlasilir gibi degil.
Havacı ~ 6 yıl önce
Okumuş kültürlü bilgili adamlardan korkmayın siz. Ensar vakıflarından diyanetten korkun. CHP vatanseverdir sizlere benzemez. Yani arap uşağı değildir. Bırakın savunsunlar. THY de çalışanların anladığı kadar onlarda anlar havacılıktan siz merak etmeyin.
Dava Vekili ~ 6 yıl önce
Yaw,şu cehape neden iktidar olamıyor,sen oraya gel....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akp döneminde ~ 6 yıl önce
KAZA OLMAZ OLMUŞSA SUÇLU FETÖ dür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMI ~ 6 yıl önce
Bırak DHMI veya SHGM nü, esas tehlike THY de. Bir tane iş bilen adam kaldı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 6 yıl önce
AKp yaptı galiba havaalanını :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeus ~ 6 yıl önce
SIVIL HAVACILIK IS KANUNU ISTIYORUUUUUUUUUUUZZZZZZZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaza ~ 6 yıl önce
Kazanin Trabzon havalimani ile "en ufak" bir ilgisi yoktur. Yanlislikla Toga'ya basan fo, kumanda alip AT disconnect yapmak yerine gaz kollarini idle yapip inen ve tek reverse acarken diger gaz kolunun TOGA'ya gittigini farkedemeyen ekip, tek motor reverse acik diger motor TOGA'da pistten cikan zavalli bi ucak. Trabzon havalimani bu hikayenin neresinde? Chp yine kuru uzumden pekmez sıkma pesinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toga ~ 6 yıl önce
Automated disconneted after 2 second
Havacı ~ 6 yıl önce
CHP gibi parti böyle bilgisi olmadan ahkam kesenlerin eline kaldıysa iyice bitmiş demektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000