05 Temmuz 2016, Salı 09:11:41

CHP'li Eren Erdem uçaktan indirildi

CHP Milletvekili Eren Erdem, Twitter'da Atatürk Havalimanı'nda alıkonulduğunu öne sürdü. Bir süre sonra Erdem uçağa bindirildi
  • Gazi-antebde Celal Doganda bir zaman CHP lidi şimdi ise HDP li oldu ülkenin hem ekmegini yiyip hemde askerine polisine silah doğrultan bir haindir Celal Doğan.
  • HDP'nin uzatmasi olan CHP dir,bunlari destekleyenlerde dagdakilerden farki yokdur.
  • adamın elinde işid ve yerli işbirlikçileri ile ilgili 20 klasör belge var, merak edenler meclis konuşmasını bulup incelesinler... acaba bu belgelerin yurt dışına çıkışının engellenmesi amacı ile bu yapılmış olmasın... bu arada bazıları saldırmadan önce ben yazayım da, chp li veya başka bir partili değilim. sadece yurtseverim, işbirlikçi değilim, emperyalist piyonu değilim. bir gün gelecek ve o gün bu memlekette çok kişinin başı ağrıyacak, hem de kurtuluşları olmayacak... başta bu terörü palazlandıranlar ve bunlara göz yumanlar..
  • aktroller işbaşında saldırın hücuuuummm
  • Oglan korkmustur. Kendi uydurduğu diktatör yalanina inanmasin.
  • Bu ulkede vekil olacaksin ve maaş alacaksin kirmizi pasaport taşiayacaksin ve bir suru ayricaliklardan yararlanacaksin ve sonra da bu ulkeye hainlik yapacaksin..biraz ayip olmaz mi avrupada amerikada yaparsan adami asarlar da turkiye de yapinca özgurluk mu oluyor anlamadim..bu adamin kimr neye gizmet ettiğini biliyoruz..onun için vatana hainlik yapmasin..
  • BU ŞİA İRANLA SAVAŞİ BEKLESİN. NE OLUR NE OLMAZ. TÜRKİYENİN EKMEGİNİ YİYİP DÜSMANA ALKİS TUTANLARA YEDİKLERİNİ KUSTURABİLİRLER.TÜRKLERİ HAFİFE ALAN HERKEZ CEZASİNİ BULMUSTUR. DİYOR TARİH.
  • Ben bu hükümetin yerine oluyum sizi ve sizin gibileri degil uçağa almak havalimanının yanına bile yanaştırmam. Gidin Ülkenizi sattığınız adamların uçagıyla yolculuk yapın. Hem bu devletten maaş alıcaksın hemde gidip orda burda bu ülkenin aleyhine çalışıcaksın. Haddini bileceksin! Haddini bileceksin! Yok öyle. Bu ne lan sizden başka varmı acaba dünyada ? Merak ediyom.
  • Sayın savcı,hırsızları neden indirmiyorsunuz? Adalet istiyorum.
  • Bu arada yargı herkese lazım. Ben tanımıyorum,güvenmiyorum lafları bir şey ifade etmiyor. Peki nereye gideceğiz adalet için. Hainleeeerrrr bile yargıda hak arıyor. Ama tabi ki çok şey var düzeltilmesi gereken.

Chp İstanbul Milletvekili Eren Erdem bugün Berlin'e gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı'nda uçağa bindikten sonra uçaktan polis eşliğinde indirildi.

Saat 16.55'te Türk Hava Yolları'nın Berlin uçağına binen Eren Erdem uçaktan alınarak Atatürk Havalimanı VIP Salonu'na götürüldü.

Erdem, Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda yaptığı açıklamada, "Yurtdışına çıkış yasağı olmayan birinin bir yurt dışı seyahatinin engellenmesi hem de uçaktan indirilerek alıkonması kabul edilebilir bir durum değildir. Bu tutumlar, bu işgüzar tavırlar, yargı mensuplarının böyle davranışları Türkiye'de her toplum kesiminin yargıya olan güvenini azaltacaktır. Şu anda burada bekletiliyoruz. Uçağımız da kaçmış oldu böylece. Yurt dışına çıkışımız böylece engellenmiş oldu. Haber bekliyoruz. Buradaki polis arkadaşlar sağolsunlar çok nazik ve yardımcı oldular kendi çaplarında yetkileri gereği bir şey yapamadılar. Savcılık'tan bir talimat ve bir bilginin gelmesini ifade ediyorlar" ifadesini kullandı.

CHP'li Eren Erdem uçaktan indirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Gurbetci ~ 8 yıl önce
Gazi-antebde Celal Doganda bir zaman CHP lidi şimdi ise HDP li oldu ülkenin hem ekmegini yiyip hemde askerine polisine silah doğrultan bir haindir Celal Doğan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mir fırat ~ 8 yıl önce
bunları ölçü kabul etmek mantığı düz ovada aramaktır. şimdi bir de ben örnek vereyim, bu yazdığına karşılık... dengir mir mehmet fırat kimdir, ap, dyp üst düzey görevler, fazilet partisi mv. akp kurucu üyesi, genel başkan yardımcısı, mkyk üyesi... 3 dönem milletvekili... şimdi nerede hdp de değil mi... şimdi ne anlatacaksın... eminim ki sen bunu da bilmiyorsundur...
Gurbetci ~ 8 yıl önce
HDP'nin uzatmasi olan CHP dir,bunlari destekleyenlerde dagdakilerden farki yokdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetçi misin... ~ 8 yıl önce
aynen öyledir(!) ama idrak sorununun olduğu 4 konu var... pkk ile oslo da kim görüşmüştür, habur da pkk ya özel çadır mahkemeleri kurup etkin pişmanlıktan yargılamak isterken pkk lıların pişman olmadıklarını söylediği açılım sürecini başlatanlar; imralı da pkk ile görüşenler, bebek katili ile kandil arasında mesaj taşıyanlar; dolmabahçe mutabakatını imzalayıp pkk ile aynı yatağı paylaşanlar... barzani ile perver denilen şarkıcı bozuntusu ile el ele kol kola poz verenler; kongresine bölücübaşı emperyalist işbirlikçisi ve ırak tetikçisi barzaniyi davet eden... barzani için "Türkiye seninle gurur duyuyor" diye ciyaklayanlar... kimlerdi... chp mi, akp mi. bu durumda bölücü örgütle yatağa giren akp mi, chp mi oluyor. bu arada chp li değilim ama senin gibi de değilim.. en azından ayakta uyumuyorum. hadi biraz hava al da kendine gel sen..
terör ~ 8 yıl önce
adamın elinde işid ve yerli işbirlikçileri ile ilgili 20 klasör belge var, merak edenler meclis konuşmasını bulup incelesinler... acaba bu belgelerin yurt dışına çıkışının engellenmesi amacı ile bu yapılmış olmasın... bu arada bazıları saldırmadan önce ben yazayım da, chp li veya başka bir partili değilim. sadece yurtseverim, işbirlikçi değilim, emperyalist piyonu değilim. bir gün gelecek ve o gün bu memlekette çok kişinin başı ağrıyacak, hem de kurtuluşları olmayacak... başta bu terörü palazlandıranlar ve bunlara göz yumanlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mine ~ 8 yıl önce
aktroller işbaşında saldırın hücuuuummm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hassa ~ 8 yıl önce
İlerici olduğunu düşünen gericiler saldırmak sizin işiniz
Dururi ~ 8 yıl önce
Oglan korkmustur. Kendi uydurduğu diktatör yalanina inanmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Bu ulkede vekil olacaksin ve maaş alacaksin kirmizi pasaport taşiayacaksin ve bir suru ayricaliklardan yararlanacaksin ve sonra da bu ulkeye hainlik yapacaksin..biraz ayip olmaz mi avrupada amerikada yaparsan adami asarlar da turkiye de yapinca özgurluk mu oluyor anlamadim..bu adamin kimr neye gizmet ettiğini biliyoruz..onun için vatana hainlik yapmasin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O GÜNU BEKLESİN ~ 8 yıl önce
BU ŞİA İRANLA SAVAŞİ BEKLESİN. NE OLUR NE OLMAZ. TÜRKİYENİN EKMEGİNİ YİYİP DÜSMANA ALKİS TUTANLARA YEDİKLERİNİ KUSTURABİLİRLER.TÜRKLERİ HAFİFE ALAN HERKEZ CEZASİNİ BULMUSTUR. DİYOR TARİH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdurrahman Kaplan ~ 8 yıl önce
Ben bu hükümetin yerine oluyum sizi ve sizin gibileri degil uçağa almak havalimanının yanına bile yanaştırmam. Gidin Ülkenizi sattığınız adamların uçagıyla yolculuk yapın. Hem bu devletten maaş alıcaksın hemde gidip orda burda bu ülkenin aleyhine çalışıcaksın. Haddini bileceksin! Haddini bileceksin! Yok öyle. Bu ne lan sizden başka varmı acaba dünyada ? Merak ediyom.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hırsız ~ 8 yıl önce
Sayın savcı,hırsızları neden indirmiyorsunuz? Adalet istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dururi ~ 8 yıl önce
Kendini ihbar ediyorsun demek.
dururiye ~ 8 yıl önce
Suç ortağı olduğun belli.Hırsız sevici seni.
Bu arada.... ~ 8 yıl önce
Bu arada yargı herkese lazım. Ben tanımıyorum,güvenmiyorum lafları bir şey ifade etmiyor. Peki nereye gideceğiz adalet için. Hainleeeerrrr bile yargıda hak arıyor. Ama tabi ki çok şey var düzeltilmesi gereken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000