03 Haziran 2017, Cumartesi 16:15:43

CHP'den helikopter kazasına araştırma önergesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Şırnak'taki kazada yetişmiş subayların aynı helikopterde şehit olduğunu belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak önümüzdeki hafta bu konunun araştırılmasıyla ilgili bir araştırma önergesi vereceğiz." dedi.
  • Evet o helikopterin içerisindeki kahramanlar bir şeye kurban gitti. Cehalete, şahsiyetsizliğe, haysiyetsizliğe, hainliğe, haddini bilmezliiğe, art niyete, ve bilimum alçaklığa kurban gittiler. İnsanoğlunun gelişmişliği nere, bu topraklarda bitmeyen kin intikam insanlıktan bir türlü nasibini alamamak nere? İnsanlığın adına 21 inci Yüzyıl verdiği şu çağda, dünya nerelere gelmiş, sen kaç millenium geride kalmışsın. Aptal arapların inşallah maşallah anlayışı ile işi anlamaya çalışıyorsan cevap şu. O insanlar ne yapılırsa yapılsın, gerizekalılar rahat yaşasın diye huzursuz kalsın birbirini yesin, cahiller belki akıllanır diye kurban oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Şırnak'taki kazada yetişmiş subayların aynı helikopterde şehit olduğunu belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak önümüzdeki hafta bu konunun araştırılmasıyla ilgili bir araştırma önergesi vereceğiz." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partisinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, Şırnak Şenoba'da 13 askerin şehit olduğu helikopter kazasının araştırılması gerektiğini savundu.

Kazayla ilgili çeşitli kuşkular, soru işaretlerinin olduğunu iddia eden Ağbaba, şunları söyledi:

"Cumhuriyet Halk Partisi olarak önümüzdeki hafta bu konunun araştırılmasıyla ilgili bir araştırma önergesi vereceğiz. Bu kazanın araştırılması ve kimsenin kafasında kuşku kalmaması gerekiyor. Şehit olan insanlar, Şırnak’taki Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) beyniydi. Orada beyin yok oldu. Bir taraftan tümen komutanı diğer taraftan asayiş komutanı çok önemli yetişmiş subayların aynı helikopterde kazaya mı kurban gittiler? CHP olarak bunun araştırılmasını isteyeceğiz. Şehitlerimizin kanlarının yerde kalmaması lazım, ne olduğunu herkesin öğrenmesi gerekiyor. Eğer kazaysa neden olduğu araştırılmalı, kaza değilse başka bir kuşku varsa ki toplumun kafasında bu tür kuşkular var, bu kuşkuları gidermemiz gerekiyor. Araştırma önergesi vererek, araştırma komisyonu kurulmasını isteyeceğiz."

CHP'den helikopter kazasına araştırma önergesi

Yorumlar

Yeter artık ~ 7 yıl önce
Evet o helikopterin içerisindeki kahramanlar bir şeye kurban gitti. Cehalete, şahsiyetsizliğe, haysiyetsizliğe, hainliğe, haddini bilmezliiğe, art niyete, ve bilimum alçaklığa kurban gittiler. İnsanoğlunun gelişmişliği nere, bu topraklarda bitmeyen kin intikam insanlıktan bir türlü nasibini alamamak nere? İnsanlığın adına 21 inci Yüzyıl verdiği şu çağda, dünya nerelere gelmiş, sen kaç millenium geride kalmışsın. Aptal arapların inşallah maşallah anlayışı ile işi anlamaya çalışıyorsan cevap şu. O insanlar ne yapılırsa yapılsın, gerizekalılar rahat yaşasın diye huzursuz kalsın birbirini yesin, cahiller belki akıllanır diye kurban oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel demişsin ~ 7 yıl önce
Fakat TSK'da senin dediğin gibi insan pek yok, olmadı da. TSK da cahil dolu. Tsk eğer çağdaş bir kurum olsaydı bugün bu karanlığı yaşamazdık. TSK ortaçağda kaldığı için, zamanında insanları subay-assubay diye ayırdığı için, mezhepçilik yaptığı için, dindar olduğu için, aynı surelerle namaz kılıyoruz diyerek meydanlarda nutuk attığı için, aydınları katlettiği için, bugün karanlığa gömüldük. Bunların farkındasın değil mi? Hani değilsen geçmişi biraz düşün istedim.
Kpt ~ 7 yıl önce
TSK bu milletin ta kendisidir. Ancak, bilimsel yaklaşımları ülke ortalamasının üzerindedir. Projelerini ortaya koyar, tahsis edilen bütçe kadarını gerçekleştirir. İhtiyaçlarını sürekli ertelemek zorunda kalmıştır. Büyük (sistem) projelerini küçük projelere bölerek safha safha gerçekleştirebilmiştir. Şu anda savunma sanayimiz ihracat seviyesindedir. Kısıtlı imkanlara rağmen bazı alanlarda dünya standartlarının üzerinde işler yapılmaktadır, kamuoyu sadece çok az kısmını bilmektedir. Güzel demişsin rumuzuyla yazan arkadaş, biraz araştırsın bunları. Ama, peş peşe gelen davaların asıl sorumlularını soruşturmak daha iyi olacaktır. Halk artık kaybolmayan sakız istiyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000