29 Mart 2011, Salı 09:01:44

CHP, KABİN MEMURLARI İÇİN BAŞVURU YAPTI

CHP, YSK'ya başvurdu: 12 Haziran'da uçuş görevinde olacak 5 bin hostes ve hava yolu çalışanı görev kartlarıyla oy kullanabilisin...
  • Üniversitelerde başörtüsü ile okuma hakkı kanun olarak meclisden çıkmışken CHP anayasa mahkemesine giderek bu kanunu iptal ettirdi ! Binlerce genc kapalı kızlarımız yurtdısında okuyor... Nedenide Chp !!! CHP kimin hakkını korumuş şimdiye kadar ? Esas yobaz, gerici, dinsiz, çağdışı ve medeniyetsiz bir parti varsa oda bizzat Chp dir ! Chp her zaman bu ülkenin başına bela olmuş ve halkın aleyhine çalışmıştır. Atatürk CHP yi kurdu ki sizler ve bizler demokrasi görelim diye. Adı üstünde Halk partisi ama halkdan yana değil ! Chp nin sonraki liderleri o günden bugüne hep dinsizliği öne sürmüş ve halkı ezerek dinini engelleyerek sömürerek yönetmek istemiş... Chp halkın partisi olmaktan çıkmış sadece parti liderine hizmet eden bir kurum olmuş !!
  • Kabin memurlarını küçük mü görüyorsunuz? CHP her vatandaşının hakkını araması için uğraşıyor. Unutmayalım ki bazı partiler de yurtdışındakilerden oy istiyordu. Hangisi daha mantıklı bir iş? Kabin memurlarının oy kullanması mı? Yoksa Türkiyede yaşamayan insanların mı oy kullanması?
  • Chp şu anda ne yapacağını şaşırmış durumda. Görünen durum sandıktan 2.ci çıkacaklar. 1.ci olmalarına ihtimal yok. Ondan dolayıda rötayı nereye olursa olsun çeviriyorlar ama bu onların son çırpınışı :) Chp nin oy alabileceği potansıyel yerler İzmir, çevresi ve Trakya dır ! Yurtdısından oy alma ihtimalı çok düşüktür... Yurtdısındakı insanlar tv den ve medyadan gerçeğide yanlışıda çok iyi görüyorlar...
  • Düşünelim şimdi Sao PAulo ya gitti uçak. Yatılı kalan kaç kişi var. 10-20 neyse. Nerde oy kullanacak bunlar. Elçilikte. Eeee YSK gurbetçilerin elçiliklerde oy kullanmasına izin vermedi. CHP ses çıkarmadı. Neden? Çünkü gurbetçiden oy alamaz. Ona ses çıkarmazken bunu neden istiyor. Neden acaba?
  • En azindan birileri cikti ve yapilan sikayetleri dinledi. 5 senedir havacilik sektorunde calismaktayim ve bu zaman icersinde gorevli oldugum icin 1 kere oy kullanamadim. Kimin korkusu var bilmiyorum ama secimlerde yapilanlar cok net goruluyor. Bilinmesi gekirki oy kullanmak vatandaslik hakkidir ve bir gorevdir. chp nin veyahut baska bir partinin gorevli oldugu icin oy kullanamayanlara bu hakki saglamasi guzel birsey.
  • Türkiye nin İran olmak gibi bir amacı yoktur. Bu her zaman Chp nin seçmenleri korkutarak oy toplama oyunudur. Her defasındada seçmen bu oyunu yutmuyor. Demokrasilerde çoğunluk söz hakkıdır. Demokrasiye inanıyorsanız sonuçlarında katlanacaksınız !
  • Tarih tekerrürden ibaret demişler. Çok partili demokrasiye geçince 1950 den beri CHP sandıktan hezimetle çıkmıştır. Seçmen hep tokatlamıştır. Dün dedelerim ve babalarımız, bugün bizler ve evlatlarımız gelecekde torunlarımız tokatlamaya devam edecektir. Bu millet müslüman oldukça CHP gibi sol partiler tek başına iktidar olamayacaktır. Yurtdışındaki seçmenler demişsin Ak parti için onların sayısı 6 milyon civarında dikkatini çekerim ! 5000 değil ! Ak parti yurtdısındakı oyları hesaba katsada katmasada 2011 seçimlerinde yeniden tek başına iktidardır. Ak parti herkese karşı eşit mesafededir. Hosteslere özel seçim kanunu uygulayamaz ! Ama CHP gram gram oy dilenmeye devam edecek, Bakırköy Deli hastanesinede oy alabılmek için el atarmı acaba ?
  • vatandaslarin ne gunahi var CHP bizden niye korkuyor
  • CHP den bu beklenir zaten. Bağnaz ve karanlık çağdışı zihniyetten kurtulmak ve ileriye girmek için doğruyu yapıyor. İran değil çağdaş ülke olmak istiyoruz. Özenenler irana gidebilir tabii.
  • 400-500 pilot vardir,unutmayiin!!

CHP, 12 Haziran günü görevli olarak uçuş yaptığı için oy kullanamama tehlikesiyle karşı karşıya olan yaklaşık 5 bin hostes ve havayolu görevlisinin görev kartıyla oy kullanabilmesi için YSK’ya başvurdu.

CHP, yaklaşık 1 milyon seçmenin kaybolduğunu belirlemesinin ardından sandık ve seçmen kütükleri üzerindeki çalışmalarını da sürdürüyor. İstanbul, Ankara başta olmak üzere birçok büyükşehirde sokak ve bina numaralarının adlarının değiştiğini tespit eden CHP, konuyu YSK’ya taşımaya hazırlanıyor. Belediyelerin ‘Numarataj Daireleri’ tarafından yürütülen çalışmalarda yeni kurulan mahallelere, mevcut mahallelerdeki imar değişiklikleri nedeniyle cadde, sokak, bulvar ve ara yollardaki binalara yeni numaralar veriliyor. Bir kapı numarasında yapılan bir değişiklik, o sokakta bulunan tüm kapı numalarını değiştirebiliyor. İstanbul büyükşehir Belediyesi tarafından özel bir mühendislik şirketine yaptırılan çalışmaların Şubat ve Mart aylarında da devam ettiği belirtiliyor. Benzeri çalışmaların Ankara, Bursa, Samsun gibi birçok ilde de yapıldığı uyarısı yapılıyor.

CHP PM üyesi Avukat Mahmut Tanal, “Bir sokakta bir apartmanın 8 olan numarası örneğin 10 olduğu zaman bütün sokağın numarası değişebiliyor. Bazen de cadde sokak isimleri değiştiriliyor. Bunlar seçim sürecinde sıkıntı yaratabiliyor. Seçmen kütüğündeki kayıtlar ile seçmenin oturduğu adres ve kendisine giden tebligat farklı olabiliyor. YSK önceden bu soruna önlem alabilir. Eğer almazsa bazı seçmenler oy kullanamama tehlikesi ile karşı karşıya da kalabilir” dedi. CHP’nin oy potansiyelinin yüksek olduğu yerlerde daha fazla numarataj çalışması yapıldığına dikkat çeken Tanal, “Bu tesadüf mi bilmiyoruz. Ancak ilginç ve anlayamadığımız nedenlerle bir anda böyle çalışmalar yapılması dikkat çekicidir” dedi.

CHP, 12 Haziran’da görevli olarak havayolu şirketleri çalışanlarının oy kullanabilmesi için de YSK’ya gitti. Yaklaşık 5 bin uçuş görevlisinin 12 Haziran’da çalışacak olması nedeniyle oy kullanamayacak olması üzerine CHP bu adayların güvenlik görevlilerinde olduğu gibi görev kağıtları ve seçmen kartları ile oy kullanabilmelerini istedi. Ayrıca CHP, 12 Haziran’dan önce terhis olacak ancak şu anda seçmen kütüklerinde adları olmayan askerlerin de oy kullanabilimeleri için YSK’ya başvurdu. (Radikal)

CHP, KABİN MEMURLARI İÇİN BAŞVURU YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 13 yıl önce
Üniversitelerde başörtüsü ile okuma hakkı kanun olarak meclisden çıkmışken CHP anayasa mahkemesine giderek bu kanunu iptal ettirdi ! Binlerce genc kapalı kızlarımız yurtdısında okuyor... Nedenide Chp !!! CHP kimin hakkını korumuş şimdiye kadar ? Esas yobaz, gerici, dinsiz, çağdışı ve medeniyetsiz bir parti varsa oda bizzat Chp dir ! Chp her zaman bu ülkenin başına bela olmuş ve halkın aleyhine çalışmıştır. Atatürk CHP yi kurdu ki sizler ve bizler demokrasi görelim diye. Adı üstünde Halk partisi ama halkdan yana değil ! Chp nin sonraki liderleri o günden bugüne hep dinsizliği öne sürmüş ve halkı ezerek dinini engelleyerek sömürerek yönetmek istemiş... Chp halkın partisi olmaktan çıkmış sadece parti liderine hizmet eden bir kurum olmuş !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kabin memurlarını küçük mü görüyorsunuz? CHP her vatandaşının hakkını araması için uğraşıyor. Unutmayalım ki bazı partiler de yurtdışındakilerden oy istiyordu. Hangisi daha mantıklı bir iş? Kabin memurlarının oy kullanması mı? Yoksa Türkiyede yaşamayan insanların mı oy kullanması?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Chp şu anda ne yapacağını şaşırmış durumda. Görünen durum sandıktan 2.ci çıkacaklar. 1.ci olmalarına ihtimal yok. Ondan dolayıda rötayı nereye olursa olsun çeviriyorlar ama bu onların son çırpınışı :) Chp nin oy alabileceği potansıyel yerler İzmir, çevresi ve Trakya dır ! Yurtdısından oy alma ihtimalı çok düşüktür... Yurtdısındakı insanlar tv den ve medyadan gerçeğide yanlışıda çok iyi görüyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Düşünelim şimdi Sao PAulo ya gitti uçak. Yatılı kalan kaç kişi var. 10-20 neyse. Nerde oy kullanacak bunlar. Elçilikte. Eeee YSK gurbetçilerin elçiliklerde oy kullanmasına izin vermedi. CHP ses çıkarmadı. Neden? Çünkü gurbetçiden oy alamaz. Ona ses çıkarmazken bunu neden istiyor. Neden acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
En azindan birileri cikti ve yapilan sikayetleri dinledi. 5 senedir havacilik sektorunde calismaktayim ve bu zaman icersinde gorevli oldugum icin 1 kere oy kullanamadim. Kimin korkusu var bilmiyorum ama secimlerde yapilanlar cok net goruluyor. Bilinmesi gekirki oy kullanmak vatandaslik hakkidir ve bir gorevdir. chp nin veyahut baska bir partinin gorevli oldugu icin oy kullanamayanlara bu hakki saglamasi guzel birsey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye nin İran olmak gibi bir amacı yoktur. Bu her zaman Chp nin seçmenleri korkutarak oy toplama oyunudur. Her defasındada seçmen bu oyunu yutmuyor. Demokrasilerde çoğunluk söz hakkıdır. Demokrasiye inanıyorsanız sonuçlarında katlanacaksınız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tarih tekerrürden ibaret demişler. Çok partili demokrasiye geçince 1950 den beri CHP sandıktan hezimetle çıkmıştır. Seçmen hep tokatlamıştır. Dün dedelerim ve babalarımız, bugün bizler ve evlatlarımız gelecekde torunlarımız tokatlamaya devam edecektir. Bu millet müslüman oldukça CHP gibi sol partiler tek başına iktidar olamayacaktır. Yurtdışındaki seçmenler demişsin Ak parti için onların sayısı 6 milyon civarında dikkatini çekerim ! 5000 değil ! Ak parti yurtdısındakı oyları hesaba katsada katmasada 2011 seçimlerinde yeniden tek başına iktidardır. Ak parti herkese karşı eşit mesafededir. Hosteslere özel seçim kanunu uygulayamaz ! Ama CHP gram gram oy dilenmeye devam edecek, Bakırköy Deli hastanesinede oy alabılmek için el atarmı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vatandaslarin ne gunahi var CHP bizden niye korkuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CHP den bu beklenir zaten. Bağnaz ve karanlık çağdışı zihniyetten kurtulmak ve ileriye girmek için doğruyu yapıyor. İran değil çağdaş ülke olmak istiyoruz. Özenenler irana gidebilir tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
400-500 pilot vardir,unutmayiin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000