11 Temmuz 2012, Çarşamba 08:16:52

CHP BUGÜN BAŞVURUYOR

CHP, Hava İşkolu'na grev yasağını getiren yasanın iptali ve yürürlüğünün durdurulması için bugün Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak...
  • CHP NASIL OLDUDA GEÇİKTİ BÖYLE OLMAMALI,YIL BALINDA ÇIKACAK HERSEY İÇİN DİYİP ANAYASAMAHKEMESİNE BASVURMALI ULKE VE VATAN ICIN DAHA HAYIRLI OLUR...
  • Kazıkların en büyüğünü su anda çalısmaya devam eden insanlardan gördük biz! Aramaya yüzünüz mü yok yoksa biz size birşey mı yaptık? Hakkınızı aradık... Bu millete hak aranmaz ey CHP bu millet koyün gibi balık hafızali ver yemini susup oturur yarın iki yem az at ona da alısir bosverin gitsin bizden sonra tufan sakın grev yasağı kalkmasın maaşlar düşsün mesailer 24 değil 16 saat olsun yatikardaki tireler boş sayılsın annemle babamla geçirmesinin bayramların mesaisi yarıya insin valla kına yakicam mustehakta çünkü size!
  • işçisini adatan omnları kral gıbı yoneten thy nınyanınmda yer alması gerekıyordu.305 kışının atılmasını kımhaklı gorur kım bunu mantıklı olarak acıklana bılır
  • al sana yetmez ama evet. siz hakediyorsunuz. adamlaRın hala oyu artıyor yaa. var mı boyle bırsey. kıdem tazmınatını kaldırıyorlar. onu yapıyorlar bunu yapıyorlar oyları artıyor. mustahaktır size turk milleti. bademler işini biliyor. atın yetmez 305. 1305 olsun. ama onlara oy veren fındık beyinliler atılsın. ataturkçu milliyetçilerin sucu yok. 1kilo zeytine 1 çuval kömüre kendini satanlar atılsın.
  • 305 kardes Aycinin masada olmayisi isten atilanlarla ilgili hicbir adim atilmayisindan sizler isten atilan arkadaslarinizi arayip sormasanizda destek olmasanizda begenmediginiz Aycin atilan 305 kisi ise iade edilmeden masaya oturmayacak bilmiyosan ogren.
  • yurutmeyi durdurma karari cikar mi? cikarsa nezaman cikar? ciktiginda ne olur? kesin karar ne zaman cikar? airporthaber copy paste haber yapacagina, bu sorular hakkinda bilgi versin. bu haber heryerde var.
  • Thy Yönetim Kurulu hala ılımlı davranmaya çalışıyor,YHK'ye rağmen toplu iş sözleşmesini sendikayla yapalım diyor.Ama ayçin ağa oralı değil.Türk-İş orada,çalışma bakanı orada ama ayçin ağamız toplantıda yok.istifa et ayçin !!!
  • Arkadaslar yapmayin etmeyin bu yasanin iptali isten atilanlardan cok halen calisanlari ilgilendiriyor biraz mantikli olun bizde biliyoruz simdiye kadar isten atilip tekrar alinan kimse yok biraz destek olun insanlar sizler icin emek veriyor chp destek vermis odp destek vermis diye elestireceginize onlarin yerinde siz olmaliydiniz adam olun siz destek verin kimselere gerek kalmasin.Ama bilmediginiz bir gercek var gun gelecek o yilan sizede dokunacak sizlerde biliyorsunuz.
  • thy nin anahtarını chp ye vereceksin en fazla 6 ayda iflas eder işde avrupanın hali ortada nerede sendikalar işçi sendikaları hadi yunanistanda batan şirketleri kurtarsınlar geçsinler şirketlerin başına iyi zamanda zam zam diye bağırır sendika şimdi kötü zaman hadi bakalım nerede sendikalar hepsi toz olup kaçtı ya alırsınız şeyi bir tane bana sendika gösterin ki memlekete faydalı olsun bırakın dünyada bir tane faydalı sendika olamaz hadi örnek gösterin, sendikalar ancak yemeyi çok severler sendika ağaları gezerler tozarlar mal mülk edinirler, altlarına son model makam aracı alırlar kimin parasyıla sömürdükler işçiden kesinlen paralarla sözde işçilerin haklarını savunurlar kimse hikaye anlamasın bitti artık sosyalism kominizm çin bile kapitalist oldu gidin görün kılıçdaroğlu etro gömleği giymesini biliyor ama sonra arkadaşım hediye etti diyor..
  • ben hala ümidimi korumak istiyorum.bukadar acımasız olamazlar sanmıyorum.eylem yaptı denilenlerden biriyim ama eylem yapmadım ve işimin başındaydım o sabah malesef uçuşa gitmem engellendi zaten rahatsızdım bende dr.a gidip muayene oldum ve raporumu alıp evime gittim.sonuçların böyle olacağını asla bilemezdim.severek yaptığım bu işten atıldığımı birkaç saat sora öğrendim.şimdi hava-iş in tecrübesizce yaptığı bu eylemin mağduru olarak sesleniyorum yetkililere işimi geri istiyorum istiyorum ki geçmiş dönemlerdeki yapılandırılmış olan vergi borcumu ödiyeyim.yoksa herkesde biliyoki yapılandırmadaki bütün haklarımı kaybedeceğim.bana ve haksızlığa uğrayan diğer arkadaşlarım adına sizlere sesleniyorum.birkere daha düşünün.saygılar....

CHP, havacılık iş koluna grev yasağı getiren yasayı Anayasa Mahkemsi'ne götürüyor. Anamuhalefet partisinin Meclis Grubu'ndan yapılan açıklamada bugün 11.30'da yapılacak başvurunun ardından açıklama yapılacağı bildirildi.
CHP TBMM Grubu'ndan yapılan açıklamada, CHP'li milletvekillerinin, Hava İşkolu'na grev yasağı getiren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunu'nun iptali ve yürürlüğünün durdurulması talebiyle, bugün saat 11.30'da, Anayasa Mahkemesi'ne başvuracakları belirtildi.


Mahkeme çıkışında basın açıklaması yapılacağı bildirildi.

 

CHP BUGÜN BAŞVURUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

COK GEÇ.. ~ 12 yıl önce
CHP NASIL OLDUDA GEÇİKTİ BÖYLE OLMAMALI,YIL BALINDA ÇIKACAK HERSEY İÇİN DİYİP ANAYASAMAHKEMESİNE BASVURMALI ULKE VE VATAN ICIN DAHA HAYIRLI OLUR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalanlar ~ 12 yıl önce
Kazıkların en büyüğünü su anda çalısmaya devam eden insanlardan gördük biz! Aramaya yüzünüz mü yok yoksa biz size birşey mı yaptık? Hakkınızı aradık... Bu millete hak aranmaz ey CHP bu millet koyün gibi balık hafızali ver yemini susup oturur yarın iki yem az at ona da alısir bosverin gitsin bizden sonra tufan sakın grev yasağı kalkmasın maaşlar düşsün mesailer 24 değil 16 saat olsun yatikardaki tireler boş sayılsın annemle babamla geçirmesinin bayramların mesaisi yarıya insin valla kına yakicam mustehakta çünkü size!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 12 yıl önce
işçisini adatan omnları kral gıbı yoneten thy nınyanınmda yer alması gerekıyordu.305 kışının atılmasını kımhaklı gorur kım bunu mantıklı olarak acıklana bılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetmez ama evet ~ 12 yıl önce
al sana yetmez ama evet. siz hakediyorsunuz. adamlaRın hala oyu artıyor yaa. var mı boyle bırsey. kıdem tazmınatını kaldırıyorlar. onu yapıyorlar bunu yapıyorlar oyları artıyor. mustahaktır size turk milleti. bademler işini biliyor. atın yetmez 305. 1305 olsun. ama onlara oy veren fındık beyinliler atılsın. ataturkçu milliyetçilerin sucu yok. 1kilo zeytine 1 çuval kömüre kendini satanlar atılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik atik ~ 12 yıl önce
305 kardes Aycinin masada olmayisi isten atilanlarla ilgili hicbir adim atilmayisindan sizler isten atilan arkadaslarinizi arayip sormasanizda destek olmasanizda begenmediginiz Aycin atilan 305 kisi ise iade edilmeden masaya oturmayacak bilmiyosan ogren.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ee nolacak simdi ~ 12 yıl önce
yurutmeyi durdurma karari cikar mi? cikarsa nezaman cikar? ciktiginda ne olur? kesin karar ne zaman cikar? airporthaber copy paste haber yapacagina, bu sorular hakkinda bilgi versin. bu haber heryerde var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 12 yıl önce
Thy Yönetim Kurulu hala ılımlı davranmaya çalışıyor,YHK'ye rağmen toplu iş sözleşmesini sendikayla yapalım diyor.Ama ayçin ağa oralı değil.Türk-İş orada,çalışma bakanı orada ama ayçin ağamız toplantıda yok.istifa et ayçin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik atik ~ 12 yıl önce
Arkadaslar yapmayin etmeyin bu yasanin iptali isten atilanlardan cok halen calisanlari ilgilendiriyor biraz mantikli olun bizde biliyoruz simdiye kadar isten atilip tekrar alinan kimse yok biraz destek olun insanlar sizler icin emek veriyor chp destek vermis odp destek vermis diye elestireceginize onlarin yerinde siz olmaliydiniz adam olun siz destek verin kimselere gerek kalmasin.Ama bilmediginiz bir gercek var gun gelecek o yilan sizede dokunacak sizlerde biliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro.. ~ 12 yıl önce
thy nin anahtarını chp ye vereceksin en fazla 6 ayda iflas eder işde avrupanın hali ortada nerede sendikalar işçi sendikaları hadi yunanistanda batan şirketleri kurtarsınlar geçsinler şirketlerin başına iyi zamanda zam zam diye bağırır sendika şimdi kötü zaman hadi bakalım nerede sendikalar hepsi toz olup kaçtı ya alırsınız şeyi bir tane bana sendika gösterin ki memlekete faydalı olsun bırakın dünyada bir tane faydalı sendika olamaz hadi örnek gösterin, sendikalar ancak yemeyi çok severler sendika ağaları gezerler tozarlar mal mülk edinirler, altlarına son model makam aracı alırlar kimin parasyıla sömürdükler işçiden kesinlen paralarla sözde işçilerin haklarını savunurlar kimse hikaye anlamasın bitti artık sosyalism kominizm çin bile kapitalist oldu gidin görün kılıçdaroğlu etro gömleği giymesini biliyor ama sonra arkadaşım hediye etti diyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haksızlık ~ 12 yıl önce
ben hala ümidimi korumak istiyorum.bukadar acımasız olamazlar sanmıyorum.eylem yaptı denilenlerden biriyim ama eylem yapmadım ve işimin başındaydım o sabah malesef uçuşa gitmem engellendi zaten rahatsızdım bende dr.a gidip muayene oldum ve raporumu alıp evime gittim.sonuçların böyle olacağını asla bilemezdim.severek yaptığım bu işten atıldığımı birkaç saat sora öğrendim.şimdi hava-iş in tecrübesizce yaptığı bu eylemin mağduru olarak sesleniyorum yetkililere işimi geri istiyorum istiyorum ki geçmiş dönemlerdeki yapılandırılmış olan vergi borcumu ödiyeyim.yoksa herkesde biliyoki yapılandırmadaki bütün haklarımı kaybedeceğim.bana ve haksızlığa uğrayan diğer arkadaşlarım adına sizlere sesleniyorum.birkere daha düşünün.saygılar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000