09 Mayıs 2014, Cuma 09:31:59

CHINA SOUTHERN AIRLINES'TAN İSTANBUL ATAĞI

Yolcu sayısı ve filosunda bulunan uçaklar bakımından Çin ve Asya'nın en büyük havayolu şriketi olan China Southern Airlines, İstanbul seferlerinin sayısını artırdı.
  • Hangi 340? 330 ile operasyon yapiyor urumciye oradan 737 ile 2. Ayak uculuyor.
  • Türkiye'nin Uygur türkleri üzerindeki etkisi çok büyük,oradaki insanlar Türk mallarına ve Türk işareti taşıyan herşeye çok sıcak bakıyor,böyle bir sevgi ve heyecan varken THYnin Urumçiye sefer yapmaması oldukça düşündürücü,öyle ki bizzat THYye dilekçe yazmama rağmen değerlendirme neticesinde yeterli koşullar sağlanamadığı için bu uçuş rotasını tercih etmediklerini söylediler,bu çok yanlış bir düşünce,sefer koysunlar etkisi çok büyük olacak,oradaki insanlara yaklaşmak lazım,onlar kardeşlerimiz ve inanın THY varken gidip china southerni tercih etmezler.
  • haberde biraz kucumseme yapilmis ama bu bahsedilen havayolu bir 'dev' dir. 600e yakin ucagi var. 787, A380 ayni anda ucuran cok az sirket var beli 2-3 dunyada ve China Southern bu grupta. THY akilliysa code share imzalar.
  • THY'nin Çin'de nokta ve frekans arttıramamasının sebebi Çin'in izin vermeyişi. Yoksa Çin gibi bir potansiyelde frekans ve yeni noktalar açılabiliyor olsa THY'yi müthiş uçuşa geçer. Batı ve Afrikadaki açılan hatların beslenmesi için Asya ve Uzakdoğuda büyümek şart. Malesef Çin gibi devletlerin pastadan pay vermemek için engellemeleri bizi olumsuz engelliyor.
  • THY ilk önce Chengdu ve Urumçi'ye uçacak. Sıradakiler ise Xian, Harbin, Shenzen, Kunming, Chongking, Hangzhou, Kashgar.
  • THY umarım bir an önce Urumçi ve Kaşgar'a uçuşlara başlar..
  • THY Chongqing hattını ne zaman açacak.
  • aktarmalı kim gider zaten? Thy 1 kerede gidiyor...çin yemekleri nasıl olur ayrıca? falan filan işte...
  • thy günde 10 sefer koysa bile yer bulunmaz...cok dolu bir hat...

China Southern Airlines, Mayıs itibariyle İstanbul'a düzenlediği haftalık sefer sayısını arttırdı.

Çin ve Asya’nın en büyük havayolu olan China Southern Airlines, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Urumçi aktarmalı Pekin uçuşlarını Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri saat 01:45'te gerçekleştiriyor.

SkyTeam üyesi olan Guangzhou merkezli havayolu şirketi China Southern, uçuşlarını Airbus A330 tipi uçaklarla gerçekleştiriyor.

CHINA SOUTHERN AIRLINES'TAN İSTANBUL ATAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hangi 340? 330 ile operasyon yapiyor urumciye oradan 737 ile 2. Ayak uculuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkiye'nin Uygur türkleri üzerindeki etkisi çok büyük,oradaki insanlar Türk mallarına ve Türk işareti taşıyan herşeye çok sıcak bakıyor,böyle bir sevgi ve heyecan varken THYnin Urumçiye sefer yapmaması oldukça düşündürücü,öyle ki bizzat THYye dilekçe yazmama rağmen değerlendirme neticesinde yeterli koşullar sağlanamadığı için bu uçuş rotasını tercih etmediklerini söylediler,bu çok yanlış bir düşünce,sefer koysunlar etkisi çok büyük olacak,oradaki insanlara yaklaşmak lazım,onlar kardeşlerimiz ve inanın THY varken gidip china southerni tercih etmezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemal ~ 10 yıl önce
haberde biraz kucumseme yapilmis ama bu bahsedilen havayolu bir 'dev' dir. 600e yakin ucagi var. 787, A380 ayni anda ucuran cok az sirket var beli 2-3 dunyada ve China Southern bu grupta. THY akilliysa code share imzalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY'nin Çin'de nokta ve frekans arttıramamasının sebebi Çin'in izin vermeyişi. Yoksa Çin gibi bir potansiyelde frekans ve yeni noktalar açılabiliyor olsa THY'yi müthiş uçuşa geçer. Batı ve Afrikadaki açılan hatların beslenmesi için Asya ve Uzakdoğuda büyümek şart. Malesef Çin gibi devletlerin pastadan pay vermemek için engellemeleri bizi olumsuz engelliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çin ~ 10 yıl önce
THY ilk önce Chengdu ve Urumçi'ye uçacak. Sıradakiler ise Xian, Harbin, Shenzen, Kunming, Chongking, Hangzhou, Kashgar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğu Türkistan ~ 10 yıl önce
THY umarım bir an önce Urumçi ve Kaşgar'a uçuşlara başlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
THY Chongqing hattını ne zaman açacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........... ~ 10 yıl önce
aktarmalı kim gider zaten? Thy 1 kerede gidiyor...çin yemekleri nasıl olur ayrıca? falan filan işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hergun ~ 10 yıl önce
thy günde 10 sefer koysa bile yer bulunmaz...cok dolu bir hat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000