10 Eylül 2016, Cumartesi 16:12:22

Charter uçuşlarda doluluk zirve yaptı

Rusya’dan tekrar Türkiye’ye uçmaya başlayan charter uçaklarının ilk seferinin üzerinden geçen bir haftalık sürede doluluk oranları yüzde 100’e ulaştığı bildirildi.
  • Borajetin her zamanki hali
  • Arkadaslar tc-yai kuyruk tescilli borajet ucagi siirtten saw a normalde 09.50 de kalkmasi gerekirken yaklasik 5 saatlik bir rotar yapmis nedendir?

Rusya’dan tekrar Türkiye’ye uçmaya başlayan charter uçaklarının ilk seferinin üzerinden geçen bir haftalık sürede doluluk oranları yüzde 100’e ulaştığı bildirildi.

Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleşme sürecine girmesi sonrası charter uçuş yasağı da kaldırılmıştı. 2 Eylül günü Rusya'dan Türkiye'ye ilk charter uçak iniş yaptı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Rusya Tur Operatörleri Derneği (ATOR) Başkan Yardımcısı Dmitry Gorin, "Uçuşların doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı ancak şunu ifade etmekte fayda var henüz çok sayıda uçuş yok ancak biletler çok hızlı satılıyor" dedi.

3 günde 2 bin 140 yolcu

Charter uçuşlarının en çok kullandığı Moskova'daki en büyük havaalanlarından olan Domodedovo Havaalanı basın servisinden yapılan açıklamada 5-8 Eylül tarihleri arasında sadece 3 günde Türkiye'ye 2 bin 140 yolcunun uçtuğu bildirildi. Açıklamada Türkiye'ye giden uçakların yüzde 100 doluluk oranı ile uçtuklarının altı da çizildi.

Rusya'dan Türkiye'ye ilk charter uçuşu 2 Eylül tarihinde Royal Flight tarafından gerçekleştirilmişti.

Rambler haber servisine göre şu anda Rusya'dan Türkiye'ye 123 tarifeli ve 63 charter uçuşu gerçekleştiriliyor. ATOR'un açıklamalarına göre tur operatörleri ve havayolu şirketlerinin 18 charter uçuşu için daha talebi bulunuyor. (Cnn Türk)


 

Charter uçuşlarda doluluk zirve yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Borajet ~ 8 yıl önce
Borajetin her zamanki hali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tc-Yai ~ 8 yıl önce
Arkadaslar tc-yai kuyruk tescilli borajet ucagi siirtten saw a normalde 09.50 de kalkmasi gerekirken yaklasik 5 saatlik bir rotar yapmis nedendir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 8 yıl önce
Duymadımi sen pilotları çıkartmış ya uçağı kullanacak yok :))Hava kötüdür ekipten biri hastalanmistir yada çalışanlar şirketi protesto ediyordur yokmu bilgi veren
Borabora ~ 8 yıl önce
Tekniktir başka ne olabilir, sendee. Normal şeyler bunlar boşver
Garip ~ 8 yıl önce
Neyin pesındesın git ulkeye faydalı seylerle ugras
Kedi dir ~ 8 yıl önce
Motora kedi girmiştir
hülog ~ 8 yıl önce
Bu soruyu sormanız güzel apu flaplarında dehidrasyon arızası varmış teknisyen gelip sisteme reset atmış çalışmayınca ground olmuş.
Garip'e ~ 8 yıl önce
Bir seyin pesinde degilim merak etmek de mi suc

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000