31 Aralık 2011, Cumartesi 21:42:30

CHARLES DE GAULLE'DE PİSTTEN ÇIKTI

İspanyol havayolu şirketi AirEuropa'ya ait yolcu uçağı Paris'teki Charles de Gaulle havaalanında pistten çıktı.
  • cok gecmıs olsun herseyde hayır vardır cok daha kötu bir olaydan kurtulmus olabılırsınız. Gecmıs Olsun
  • Öncelikle geçmiş olsun. Uçakta acil tahliyeyi gerektirecek yangın, duman v.s yoksa merdiven beklemek gerekir. Konu slide maliyetinden çok, slide ile tahliyede meydana gelebilecek yaralanmaların önüne geçmektir. Takdir edersiniz ki, yaşlı, çocuk, mini etekli yüksek topuklu, panik ataklı onlarca yolcu var. hiç birşey olmasa sürtünmeden dolayı slide yanığı oluşabilir ve inanınız çok acı verir.
  • Bende bu uçuştaydım maalesef.Niyeyse hep beni buluyor bu tatsız olaylar.Yanlız haberde yanlışlık var.Uçağımız pistten çıkmadı.Pisti terkettikten sonra taxi yolundan çıktık.Haberi düzeltirsiniz.Ayrıca uçakta slideları maliyeti fazla diye patlatmadılar, onun yerine merdiven gelmesini bekledik.Ama uçak pistten değil,nispeten yavaş bi şekilde taxi yolundan çıktığı için panik olmadık.Emniyetli uçuşlar herkese...
İspanya'nın Valencia kentinden havalanan, 162 yolcusu bulunan UX1009 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nda pistten çıktı.

Edinilen bilgilere göre; AirEuropa uçağı piste indikten sonra taksi yolunda ilerlerken yoldan çıktı. Kazada yaralanan olmadığı bildirilirken uçağın pistten çıkma nedeninin araştırıldığı ifade edildi.
CHARLES DE GAULLE'DE PİSTTEN ÇIKTI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
cok gecmıs olsun herseyde hayır vardır cok daha kötu bir olaydan kurtulmus olabılırsınız. Gecmıs Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun. Uçakta acil tahliyeyi gerektirecek yangın, duman v.s yoksa merdiven beklemek gerekir. Konu slide maliyetinden çok, slide ile tahliyede meydana gelebilecek yaralanmaların önüne geçmektir. Takdir edersiniz ki, yaşlı, çocuk, mini etekli yüksek topuklu, panik ataklı onlarca yolcu var. hiç birşey olmasa sürtünmeden dolayı slide yanığı oluşabilir ve inanınız çok acı verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bende bu uçuştaydım maalesef.Niyeyse hep beni buluyor bu tatsız olaylar.Yanlız haberde yanlışlık var.Uçağımız pistten çıkmadı.Pisti terkettikten sonra taxi yolundan çıktık.Haberi düzeltirsiniz.Ayrıca uçakta slideları maliyeti fazla diye patlatmadılar, onun yerine merdiven gelmesini bekledik.Ama uçak pistten değil,nispeten yavaş bi şekilde taxi yolundan çıktığı için panik olmadık.Emniyetli uçuşlar herkese...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000