31 Mayıs 2010, Pazartesi 11:07:25

Cessna kaderine terk edildi

Kapatılan Kırkpınar Belediyesi tarafından 2006 yılında 65 bin Euro bedelle satın alınan uçak kaderine terk edildi.
  • yazıktır ,günahtır.devletin milletin parasına.ilgili belediyenin bu uçağı en kısa zamanda elden çıkararak ki en uygunuda uçuş okullarına satarak yaoılan hatalar telafiedilsin.uçak fazla bekletilirse onun oradan uçurulmasıda zorlaşır.
  • Uçağı istemiyorlarsa lazım değilse verin bana ben kullanırım :)
  • Simdi gidip o belediye baskanini milletin parasini carcur ettigi icin yargilamak lazim.

Nisan ayı başlarında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU) ekibi tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkımı gerçekleştirilen Kırkpınar Havaalanındaki hangarlarda bulunan Cesna tipi iki kişilik eğitim uçağı yıkım sonrası kaderine terk edildi.

Havaalanında bulunan hangarların yıkılmasıyla açıkta kalan uçak yıkımın üzerinden iki aylık bir süreç geçmesine rağmen havaalanından alınmadı.

Söz konusu uçak 2006 yılında dönemin belediye başkanı Niyazi Bağdat tarafından belediye çalışmalarında kullanılması ve uçuş kurslarıyla eğitim verilmesi amacıyla alınmıştı.

Türkiye'de ilk kez bir belde belediyesinin uçak satın almış olması özelliği ile ulusal basında geniş yer bulmuştu. Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçerisinde İlçe Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunla kapatılan Kırkpınar Belediyesine ait uçak, 2009 yerel seçimleri sonrası Sapanca Belediyesinin mülkiyetine geçmişti.

(Beyaz Gazete)

Cessna kaderine terk edildi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yazıktır ,günahtır.devletin milletin parasına.ilgili belediyenin bu uçağı en kısa zamanda elden çıkararak ki en uygunuda uçuş okullarına satarak yaoılan hatalar telafiedilsin.uçak fazla bekletilirse onun oradan uçurulmasıda zorlaşır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçağı istemiyorlarsa lazım değilse verin bana ben kullanırım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Simdi gidip o belediye baskanini milletin parasini carcur ettigi icin yargilamak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000