02 Ocak 2011, Pazar 08:23:52

CESSNA İLE HELİKOPTER HAVADA ÇARPIŞTI

ABD'de sıhhiye helikopteri ile Cessna 172 tipi uçak havada çarpıştı. Ormanlık alana mecburi iniş yapan helikopterdeki üç kişi yara almadan kurtulurken, uçaktaki iki kişinin öldüğü açıklandı.
  • Öncelikle yaralılara geçmiş olsun,vefat eden pilotlara rahmet dilerim.Burdan ufak bir uyarıda bulunmak istiyorum,yakında etimesgutta ve gölbaşı çalışma sahasında buna benzer bir haber ile karşılaşırsak hiç şaşırmayalım.dileğim böyle bir talihsiz kazanın yaşanmaması.

ABD'de sıhhiye helikopteri ile uçağın çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti.

Shenandoah'tan havalanan 1967 yapımı tek motorlu Cessna 172 tipi uçağa, kontrolden çıkan bir helikopter çarptı. Virgina Tıp Merkezi'ne bir hastayı bıraktıktan sonra dönüşe geçen helikopterin kaza sonrası, Weyers Cave havaalanının 500 metre uzaklığındaki ormanlık alana mecburi iniş yaptı.

Polis yetkilisi Scott VanLear, helikopterin pilotu Paul Weve, yardımcı pilot Joseph ve hemşire Carolyn Booke'in kazadan yara almadan kurtulduğunu açıklarken, düşen Cessna'daki iki kişinin ise öldüğünü bildirdi. Görgü şahitleri, "Helikopter ile uçak birbirlerine çok yaklaştı. Helikopterin çarptığı uçak kontrolden çıkarak hızla yere doğru çakılmaya başladı" dedi.

Ulusal Güvenlik ve Federal Havacılık Yönetimi, kazanın sebebini soruşturuyor.

(Türkiye)

CESSNA İLE HELİKOPTER HAVADA ÇARPIŞTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle yaralılara geçmiş olsun,vefat eden pilotlara rahmet dilerim.Burdan ufak bir uyarıda bulunmak istiyorum,yakında etimesgutta ve gölbaşı çalışma sahasında buna benzer bir haber ile karşılaşırsak hiç şaşırmayalım.dileğim böyle bir talihsiz kazanın yaşanmaması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000