07 Nisan 2010, Çarşamba 13:09:20

CESET UÇURMAK İSTERKEN YAKALANDILAR!

Havalimanında cenaze transfer ücretinden kaçan iki kadın, ölü akrabalarını tekerlekli sandalyeye oturtarak check-in kontrolünden geçirirken yakalandı.
  • Hahahh çok iyiydi:))
  • Heheheheh olaya bak ya bomba helal olsun airporthaber

Daily Mail'ın haberine göre; Tuhaf olay İngiltere John Lennon Havaalanı’nda yaşandı. Ölü akrabalarını Almanya’ya götürmek isteyen iki kadın önce cansız biri adına uçak bileti aldı. Ardından 91 yaşındaki akrabalarına makyaj yapan iki kafadar gözüne de güneş gözlüğü takmayı unutmadı. İkili, akrabalarını bir tekerlekli sandalyeye oturtarak havaalanına götürdü. Ancak kadınların ilginç planı check-in kontuarında son buldu. Tekerlekli sandalyede oturan adamın hiç kıpırdamamasından şüphelenen görevliler, korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

CİNAYET İHTİMALİ VAR

Biri 44 diğeri 66 yaşında iki kadın gözaltına alınırken, kadınlar sorgularında Alman asıllı akrabalarını Berlin’e götürdüklerini ancak 2 bin dolar cenaze ücretini ödememek için bu yola başvurduklarını söyledi. Polis cinayet ihtimali üzerinde duruyor.

Öte yandan son anda farkedilen bu olay, Türkçe'ye Çılgın Haftasonu olarak çevrilen Weekend at Bernie's adlı 1989 yapımı filme konu olan ve iki başrol oyuncusunun bir cesetten kurtulmaya çalışma hikayelerini hatırlattı.

CESET UÇURMAK İSTERKEN YAKALANDILAR!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hahahh çok iyiydi:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Heheheheh olaya bak ya bomba helal olsun airporthaber

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000