07 Şubat 2017, Salı 16:35:18

Cep telefonuyla savaş uçağı çekince cezalandırıldı

İsveç'te, üretildiği bölgede uçuş yapan savaş uçaklarını cep telefonuyla görüntüleyen bir kişi bin avro para cezasına çarptırıldı.
  • Isvecin eti ne budu ne. kim seni ne yapsin? Rusya istese toz duman eder. Ama sas hosteslerine bisi olsun istemeyiz. O yuzden evet yasakti niye uymuyosun krdesim :D
  • noldu artisler sizi? burada olsa hemen alay ederdiniz "yassah hemşerim ehuehueuhe" diye. alın bakın ayılıp bayıldığınız isveç'te de yasak varmış demek ki değil mi? işte bu yüzden akp, işte bu yüzden reis !
  • şaka mısınız nesiniz ya... yoldan geçen adam yasak olduğunu nereden bilecek merak ettim. her bikaç yüz metrede bir uyarı tabelası mı varmış. görünmek istemiyorlarsa insanların yaşamadığı bi yer bulsunlar uçmak için
  • Bütün teknolojisi çalındı sanki ne var!
  • Bence TıR şöförü değil cia ajanı olabilir. Amerikanın oyunu bunlar

İsveç'te, üretildiği bölgede uçuş yapan savaş uçaklarını cep telefonuyla görüntüleyen bir kişi 10 bin İsveç kronu (yaklaşık bin avro) para cezasına çarptırıldı.

İsveç resmi haber ajansı TT'nin haberine göre, savaş uçağı üreten Saab firmasının faaliyet gösterdiği bölgede uçan jetleri telefonuyla yaklaşık 40 saniye boyunca kayda aldığı tespit edilen bir TIR şoförüne para cezası verildi.

Saab firmasının konuya ilişkin açıklamasında, "Firmanın olduğu bölgede stratejik uçuşlar nedeniyle savaş uçaklarının fotoğrafının çekilmesi ya da görüntüsünün kaydedilmesi yasaktır. Bu yasağı ihlal edenler hakkında hukuki işlem yapılacağı önceden kamuoyuna bildirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Saab'ın bölgesindeki jetleri görüntülemenin suç olduğunu bilmediğini öne süren TIR şoförü de görüntüyü sosyal medya hesabına yüklemek üzere meraktan çektiğini söyledi.

Cep telefonuyla savaş uçağı çekince cezalandırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

loadmestir ~ 7 yıl önce
Isvecin eti ne budu ne. kim seni ne yapsin? Rusya istese toz duman eder. Ama sas hosteslerine bisi olsun istemeyiz. O yuzden evet yasakti niye uymuyosun krdesim :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Roket ~ 7 yıl önce
noldu artisler sizi? burada olsa hemen alay ederdiniz "yassah hemşerim ehuehueuhe" diye. alın bakın ayılıp bayıldığınız isveç'te de yasak varmış demek ki değil mi? işte bu yüzden akp, işte bu yüzden reis !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 7 yıl önce
En güzel o yasakladığı için evet diyorum. Yasakları çok seviyorum.
Flyby ~ 7 yıl önce
şaka mısınız nesiniz ya... yoldan geçen adam yasak olduğunu nereden bilecek merak ettim. her bikaç yüz metrede bir uyarı tabelası mı varmış. görünmek istemiyorlarsa insanların yaşamadığı bi yer bulsunlar uçmak için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saab ~ 7 yıl önce
Bütün teknolojisi çalındı sanki ne var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük resim ~ 7 yıl önce
Bence TıR şöförü değil cia ajanı olabilir. Amerikanın oyunu bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000