22 Kasım 2011, Salı 07:15:09

CEP TELEFONUYLA CHECK-IN DÖNEMİNİ BAŞLATTI

Aegean Havayolları, yeni uygulaması check-in'de cep telefonu dönemini başlattı...
  • Ege Havayolları'na göre, daha önce belirtilen havaalanlarındaki Ekonomik sınıf kontuarlarının tümü kapanacak. Bagajla seyahat edenler, eşyalarını drop-off kontuarlarına teslim etmeden önce, cep telefon, bilgisayar veya terminallarda yerleştirilmiş self check-in kioskları üzerinden check-in işlemlerini tamamlamali. Özürlü yolcular, refakatsız çocuklar veya evcil hayvanla seyahat edenler için özel kontuarlar mevcut olacak.
  • tarifeli uçan tüm şirketler bunu gerek web gerek mobil web üstünden sunuyor. TK ve Atlasjet ise bu hizmeti ayrıca iphone uygulamalarıyla da sunuyor ve itiraf etmek gerekir ki çok daha kullanışlı. pegasusun ise uygulama destekli bir hizmeti y0k yanlızca browser ü,zerinden yapılıyor
  • Türkiye de bu uygulama zaten yapılıyor. Pegasus Havayolları mobil check-in hizmetini sunan bir havayolu. Türkiye her konuda ileri bir ülke. Kullanmayı ve kıymetini bilmek lazım. Yoksa hep kötü taraflarını görerek kendimizde bu ülkeden soğuruz.
Yunanistan'ın Aegean Havayolları, bagajsız yolcular için oluşturulan kontuarları kaldırarak, cep telefonundan ve bilgisayarlardan işlem yapılabilecek hizmetini devreye soktu.

Havalimanlarındaki check-in kontuarları kaldırıp, sözkonusu uygulamaya geçen Aegean Airlines, bu yolla hizmeti daha kolay hale getirmeyi amaçlıyor.

Bagajlı ve evcil hayvanlarıyla seyahat edenler için check-in kontuarları konusundaki uygulamasının devam edeceğini açıklayan şirketin yeni uygulamasının şimdilik Atina, Selanik, Barselona, Brüksel, Londra Heathrow, Larnaka, Frankfurt ve Stuttgart Havalimanları'nda geçerli olacağı açıklandı.

Cep telefonu ve bilgisayarlardan yapılacak olan check-in uygulaması Aegean Havayolları'nın internet sitesinden gerçekleştirilebilecek.
CEP TELEFONUYLA CHECK-IN DÖNEMİNİ BAŞLATTI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Ege Havayolları'na göre, daha önce belirtilen havaalanlarındaki Ekonomik sınıf kontuarlarının tümü kapanacak. Bagajla seyahat edenler, eşyalarını drop-off kontuarlarına teslim etmeden önce, cep telefon, bilgisayar veya terminallarda yerleştirilmiş self check-in kioskları üzerinden check-in işlemlerini tamamlamali. Özürlü yolcular, refakatsız çocuklar veya evcil hayvanla seyahat edenler için özel kontuarlar mevcut olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tarifeli uçan tüm şirketler bunu gerek web gerek mobil web üstünden sunuyor. TK ve Atlasjet ise bu hizmeti ayrıca iphone uygulamalarıyla da sunuyor ve itiraf etmek gerekir ki çok daha kullanışlı. pegasusun ise uygulama destekli bir hizmeti y0k yanlızca browser ü,zerinden yapılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türkiye de bu uygulama zaten yapılıyor. Pegasus Havayolları mobil check-in hizmetini sunan bir havayolu. Türkiye her konuda ileri bir ülke. Kullanmayı ve kıymetini bilmek lazım. Yoksa hep kötü taraflarını görerek kendimizde bu ülkeden soğuruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000