21 Kasım 2008, Cuma 08:37:17

CEO'lara JET AZARI!

Cumhuriyetçiler, 25 milyar dolar isteyen iflasın eşiğindeki GM, Ford ve Chrysler CEO’larını Senato’da azarladı
  • Türkiye de HAvacılık sektöründe yeni bir akım başladı..Genel müdür olanlar birden kendilerini CEO ilan ettiler.bildiğin 40 yıllık genel müdür gitti yerine ceo geldi..işletme müdürleri ,teknik müdür, ticaret müdürü, kalite...hepsi bunun altında kalır mı ? onlarda anında başkan oldu..oldu da ne oldu bi halt olmadı..millete komedi oldular.Bu ne megolomanlık yahu!!
  • boyle buyuk kurulusların ceo'ları otobusle yolculuk yapacak deıl ya.yıne usa sacma dusunce ve polıtıkalrı.ayrıntıların arkasındakı onemı gormuyolar
  • Yaa..ben bile jetimi sattım ve artık sadece business class ile sağa sola gitmekteyim.

“Ellerinde para kutusu bulunan dilenciler gibisiniz ama ayrı ayrı 20 bin dolar vererek özel jetle geliyorsunuz”

İflasın eşiğindeki ABD’li otomotiv devleri General Motors (GM), Ford Motor Company ve Chrysler, Senato’dan hem umduğunu alamadı hem de azar işitti. Batmamak için acil 25 milyar dolarlık nakte ihtiyacı olan otomotiv üreticilerinin CEO’larının, “Bizi kurtarın” diye demek için Washington’a özel jetlerle gittiği ortaya çıktı. GM CEO’su Rick Wagoner, Ford CEO’su Bill Mullaly ve Chrysler CEO’su Bob Nardelli, Senato’da istedikleri yardımın yapılmaması halinde, tüm Amerikan ekonomisinin büyük sıkıntıya gireceğini savunurken, senatörlerden tokat gibi azar geldi.

Başları önde dinlediler

25 milyar dolarlık pakete karşı çıkan Cumhuriyetçi senatörler, adeta bir çocuğu azarlar gibi, “Ellerinde para kutusu bulunan dilenciler gibisiniz ama 20 bin dolarlık özel jet uçuşlarıyla buraya geliyorsunuz” eleştirisini yöneltti. Bu tepki karşısında şaşıran CEO’lar ise başlarını öne eğerek, sessiz kalmayı tercih etti.

CEO'lara JET AZARI!

Yorumlar

vatandaş ~ 15 yıl önce
Türkiye de HAvacılık sektöründe yeni bir akım başladı..Genel müdür olanlar birden kendilerini CEO ilan ettiler.bildiğin 40 yıllık genel müdür gitti yerine ceo geldi..işletme müdürleri ,teknik müdür, ticaret müdürü, kalite...hepsi bunun altında kalır mı ? onlarda anında başkan oldu..oldu da ne oldu bi halt olmadı..millete komedi oldular.Bu ne megolomanlık yahu!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
volkan BAL ~ 15 yıl önce
boyle buyuk kurulusların ceo'ları otobusle yolculuk yapacak deıl ya.yıne usa sacma dusunce ve polıtıkalrı.ayrıntıların arkasındakı onemı gormuyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 15 yıl önce
Yaa..ben bile jetimi sattım ve artık sadece business class ile sağa sola gitmekteyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000