06 Mart 2012, Salı 08:34:23

CENGİZ TOPEL'E DIŞ HAT GELİYOR...

Karaosmanoğlu ile Topaca, Ankara'da görüştükleri Yıldırım'dan Cengiz Topel'e dış hatlar terminali yapılması sözünü aldı...
  • Bu duruma sadece ayranı yok icmeye .... denir. 30 metre genişliğinde dar piste adam gibi seyrusefer cihazı olmadan yaklasma yapılıyor. Bir leylek kalmıştı onu da bulduk.
  • Bakan binali bey'in seçim bölgesi erzincana yaptığı 27.000m2. terminal binasının aynısını cengiz topele istiyoruz.Erzincanın nüfusu 300.000.Havaalanımızın hizmet verdiği Kocaeli-Sakaryanın nüfusu 2.500.000 .Navigasyonumuz NDB iyi hava şartlarında servis verebiliyor.İLS için henüz erken.2 VOR cihazımız montaj için arazi kamulaştırılmasını bekliyor.Mart sonu stuttgart ve düsseldorf başlıyor.
  • Sevgili Kocaeli halkı havalimanımıza sahip çıkalım sadece Trabzon değil diğer büyükşehirlere de uçuşlar başlasın ve ardından dış hatlar
  • tokat uyuyor tokattan bir şey olmazz lafla peynir gemisi yürümez şehir ölmüşşş adamlar tokatta havaalanı olduğunu bile bilen yok bu şehirden ne hayır gelecek.....
  • once seyrusefer aletlerini kurun ondan sonra yurtdisina acin. En ufak bir hava muhalefetinde ucuslar iptal ediliyor.
  • hani nerde tokatlılar hani nerde tokatın büyükleri onlar neden sahip çıkmıyorlar.Sn.Karaosmanoğlu ve Sn vali Topaca'yı kentlerine sahip çıktıları için gönülden tebrik ediyorum.
  • En ufak bir olayda bile kapanan bu meydan için daha iyi birşey düşünülebilirdi..Kocaeli seferleri sürekli sekteğe uğruyor
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Vali Ercan Topaca, Ankara'da görüştükleri Bakan Yıldırım'dan Cengiz Topel Havaalanına dış hatlar terminali yapılması sözünü aldı.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Ankara'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, sivil havacılığa açılan Cengiz Topel Havaalanı'ndan yurt dışına uçuşların başlaması için Bakan Yıldırım'dan dış hatlar terminali yapılması sözünü aldı.
 
Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, bir süre önce sivil havacılığa açılan ve Kocaeli-Trabzon arasında karşılıklı seferlerin başladığı Cengiz Topel Havaalanı'na yönelik Bakan Yıldırım'a bilgi aktardı.
 
Cengiz Topel Havaalanı'ndan yurt dışına uçuşların da başlamasının planlandığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, bu amaçla havalimanına bir dış hatlar terminali yapılması gerektiğini dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, bu talebi olumlu karşılayan Bakan Yıldırım'dan, Cengiz Topel Havaalanı'na dış hatlar terminali yapılması sözünü aldı.
 
Öte yandan bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Kocaeli'nde özellikle D-100 Karayolu üzerinde geçmişte yarım kalan projelerin tamamlanmasından duyulan memnuniyet Bakan Yıldırım'a iletildi. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, Bakan Yıldırım ile karayolları üzerindeki projeler ve kavşak çalışmalarının hızlandırılması için de görüş alışverişinde bulundu.

CENGİZ TOPEL'E DIŞ HAT GELİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu duruma sadece ayranı yok icmeye .... denir. 30 metre genişliğinde dar piste adam gibi seyrusefer cihazı olmadan yaklasma yapılıyor. Bir leylek kalmıştı onu da bulduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bakan binali bey'in seçim bölgesi erzincana yaptığı 27.000m2. terminal binasının aynısını cengiz topele istiyoruz.Erzincanın nüfusu 300.000.Havaalanımızın hizmet verdiği Kocaeli-Sakaryanın nüfusu 2.500.000 .Navigasyonumuz NDB iyi hava şartlarında servis verebiliyor.İLS için henüz erken.2 VOR cihazımız montaj için arazi kamulaştırılmasını bekliyor.Mart sonu stuttgart ve düsseldorf başlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sevgili Kocaeli halkı havalimanımıza sahip çıkalım sadece Trabzon değil diğer büyükşehirlere de uçuşlar başlasın ve ardından dış hatlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tokat uyuyor tokattan bir şey olmazz lafla peynir gemisi yürümez şehir ölmüşşş adamlar tokatta havaalanı olduğunu bile bilen yok bu şehirden ne hayır gelecek.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
once seyrusefer aletlerini kurun ondan sonra yurtdisina acin. En ufak bir hava muhalefetinde ucuslar iptal ediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hani nerde tokatlılar hani nerde tokatın büyükleri onlar neden sahip çıkmıyorlar.Sn.Karaosmanoğlu ve Sn vali Topaca'yı kentlerine sahip çıktıları için gönülden tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
En ufak bir olayda bile kapanan bu meydan için daha iyi birşey düşünülebilirdi..Kocaeli seferleri sürekli sekteğe uğruyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000