11 Mart 2016, Cuma 08:45:15

Cengiz Topel'de ilk tarifeli yurt dışı uçuş yapıldı

Kocaeli'deki Cengiz Topel Havalimanı'ndan yurt dışına ilk tarifeli uçuş yapıldı.
  • cengiz topel havalimanının canlandırılması en başta sabiha gökçenin işine yarar. sabiha gökçende hatrı sayılır rahatlma olur. uçuş güvenliği artar, karşılıklı servislerle birbirlerinin alternatifi olabilirler. aynı zamanda doğu marmaradan sabiha gökçene giden karayolu trafiği de azalır.
  • Çoğunuz saçmalaöış. cengiz topel konum olarak hatrı sayılı bir potansiyele sahip. önündeki tek engel sabiha gökçen. bunu bilmek için alim olmaya gerek. cengiz topelin bugünkü durumunu bir zamanlar sabiha gökçen de yaşadı. çok sürmez 1-2 yıla kalamaz cengiz topel kabuğunu kırar. siz saçmalamaya devam edin.
  • İsterlerse birkaç ay zararı göze alarak Cengiz Topel’e gelebilirler. Buradan Türkiye’nin dört bir yanına, Avrupa’ya ve Amerika’ya uçuşlar yapılabilir. Bunun için hiçbir engel yok. Siyaset istesin Türk Hava Yolları gelir. Cengiz Topel vızır vızır çalışmaya başlar. Ama bunun için birilerinin harekete geçmesi lazım. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanlar, “Kocaeli, AK Parti’nin kalesi oldu” diyenler, bu şehre THY’yi getirsin. Ayakta alkışlayalım. Heykellerini dikelim. Ama nerede?
  • Uçuş uluslararası ve plan dahilinde oldugu icin tarifeli sefer kapsaminda degerlendiriliyor .Ayda 4 ucus olmazsa o hat uzerinde (o tarifede yani) tarifeli sefer statusunde degerlendirilmez.
  • Kim karar veriyor kutsal olduguna?
  • Öyle bir yazı yazıyorsunuz ki daha önce askeri havaalanı ama artık sivil havaalanı askerleri attık. Diğer yaptığınız politik oyunlarınıza döner üç gün sonra 20 yolcuya iner gene diğerleri gibi iptal olur. Şirketler gelmek istemez Kocaeli sanayiciler derneğine uçmasa da koltuk satın al diye baskı yaparsınız bir süre daha gider iptal olur. Aradan biraz zaman geçer bir uçak indirir gene doldurur bir resim çekersiniz artık.
  • SAW da slotlar tükendiğine göre engin slot imkanıyla İstanbul'un Anadolu yakasıyla birlikte Sakarya,Düzce,Bolu halkı da dahil yeni uçuş imkanlarını ve tanıtım kampanyalarını bekliyoruz.Bu illerin hac ve umre uçuşlarıyla daha da canlanacak bu meydan lakin iç hatlarda günde en az 5-6 uçuş olmalı ki kendi yağıyla kavruluyor diyebilelim.Kartal Metro istasyonu karşısında Kocaeli B.Belediyesi otobüsü her yarım saatte bir İzmit terminaline otobüs kaldırıyor,6 tl.İstanbulda Trabzona ucuz bilet bulamayanların dikkatine....
  • arkadaş herkes memleketinden heryere uçmak ister tamam da 100 bin nüfüulu yere de havalimanı yapmak bile çok büyük bir kayıp. Atla otogardan otobüsüne git.
  • tarifeli mi ? kocaeli cidde seferleri mi başladı da biz mi bilmiyoruz. normal bir charter uçuş gibi duruyor burdan bakınca

Kartepe ilçesindeki Cengiz Topel Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla kutsal topraklara gidecek 190 kişi için uğurlama programı düzenlendi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce askeri havaalanı olan Cengiz Topel Havalimanı'nın son 5 yıldır sivil havacılığa açıldığını ancak bir türlü istenen ivmenin yakalanamadığını söyledi. Cengiz Topel'in, Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın olmasının bunda etkili olduğunu ifade eden Üzülmez, şöyle devam etti:

"Sanayi ve turizm kenti olan Kocaeli, uluslararası anlamda potansiyeli olan şehir. Havaalanının bulunduğu Kartepe ilçesinin 100 binin üzerinde nüfusu var. Hem ilçemizin tanıtımı hem de bu ihtiyacın karşılanması anlamında havalimanından daha çok uçak kalkmasını arzu ediyoruz. Bugün burada bir ilki gerçekleştiriyoruz. Uluslararası uçuş anlamında bugün ilk tarifeli uçuşla kutsal topraklara gitmek ayrı mutluluk."

Cengiz Topel'de ilk tarifeli yurt dışı uçuş yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

( KCO) CENGİZ TOPEL ~ 8 yıl önce
cengiz topel havalimanının canlandırılması en başta sabiha gökçenin işine yarar. sabiha gökçende hatrı sayılır rahatlma olur. uçuş güvenliği artar, karşılıklı servislerle birbirlerinin alternatifi olabilirler. aynı zamanda doğu marmaradan sabiha gökçene giden karayolu trafiği de azalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OF PILOT OF ~ 8 yıl önce
Çoğunuz saçmalaöış. cengiz topel konum olarak hatrı sayılı bir potansiyele sahip. önündeki tek engel sabiha gökçen. bunu bilmek için alim olmaya gerek. cengiz topelin bugünkü durumunu bir zamanlar sabiha gökçen de yaşadı. çok sürmez 1-2 yıla kalamaz cengiz topel kabuğunu kırar. siz saçmalamaya devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmit cengiz topel ~ 8 yıl önce
İsterlerse birkaç ay zararı göze alarak Cengiz Topel’e gelebilirler. Buradan Türkiye’nin dört bir yanına, Avrupa’ya ve Amerika’ya uçuşlar yapılabilir. Bunun için hiçbir engel yok. Siyaset istesin Türk Hava Yolları gelir. Cengiz Topel vızır vızır çalışmaya başlar. Ama bunun için birilerinin harekete geçmesi lazım. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanlar, “Kocaeli, AK Parti’nin kalesi oldu” diyenler, bu şehre THY’yi getirsin. Ayakta alkışlayalım. Heykellerini dikelim. Ama nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ltbqqqq ~ 8 yıl önce
Uçuş uluslararası ve plan dahilinde oldugu icin tarifeli sefer kapsaminda degerlendiriliyor .Ayda 4 ucus olmazsa o hat uzerinde (o tarifede yani) tarifeli sefer statusunde degerlendirilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 8 yıl önce
Kim karar veriyor kutsal olduguna?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 8 yıl önce
senı yaratannn...
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Öyle bir yazı yazıyorsunuz ki daha önce askeri havaalanı ama artık sivil havaalanı askerleri attık. Diğer yaptığınız politik oyunlarınıza döner üç gün sonra 20 yolcuya iner gene diğerleri gibi iptal olur. Şirketler gelmek istemez Kocaeli sanayiciler derneğine uçmasa da koltuk satın al diye baskı yaparsınız bir süre daha gider iptal olur. Aradan biraz zaman geçer bir uçak indirir gene doldurur bir resim çekersiniz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 8 yıl önce
SAW da slotlar tükendiğine göre engin slot imkanıyla İstanbul'un Anadolu yakasıyla birlikte Sakarya,Düzce,Bolu halkı da dahil yeni uçuş imkanlarını ve tanıtım kampanyalarını bekliyoruz.Bu illerin hac ve umre uçuşlarıyla daha da canlanacak bu meydan lakin iç hatlarda günde en az 5-6 uçuş olmalı ki kendi yağıyla kavruluyor diyebilelim.Kartal Metro istasyonu karşısında Kocaeli B.Belediyesi otobüsü her yarım saatte bir İzmit terminaline otobüs kaldırıyor,6 tl.İstanbulda Trabzona ucuz bilet bulamayanların dikkatine....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cengiz topel ~ 8 yıl önce
arkadaş herkes memleketinden heryere uçmak ister tamam da 100 bin nüfüulu yere de havalimanı yapmak bile çok büyük bir kayıp. Atla otogardan otobüsüne git.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Topal Topal ~ 8 yıl önce
Kartepe ilçesi 100 bin ama Kocaelinin nüfusu 1.780.055.....25 km doğuda Sakarya 953.181....Senin mantığına göre Çarşamba'da,Milas'da,Edremit'de,Kızıltepe'de,Oğuzeli'de,Gülyalı'da da havalimanı yapmaya gerek yok mu dersin?
karşıyakalı ~ 8 yıl önce
tarifeli mi ? kocaeli cidde seferleri mi başladı da biz mi bilmiyoruz. normal bir charter uçuş gibi duruyor burdan bakınca

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000