25 Şubat 2012, Cumartesi 12:44:45

CENGİZ TOPEL PERSONELİNE ENGEL EĞİTİMİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cengiz Topel Havaalanı personeline engellilerle iletişim konusunda eğitim verdi.
  • Cengiz Topel Havalimanının açılış çalışmalarını baştan sona yürüten, verilen görevi layıkı ile yapan, çilesini çeken Ömer kardeşime emeklerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Tavsiyem! çalışmalarına aynı şevkle devam etmesi, sabretmesini bilmesi ve hakkının elbet teslim edileceğini bilmesidir.Nedim ŞEN
  • sn. ömer inceyi çalışmalarından dolayı tebrık ederim.m.c.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cengiz Topel Havaalanı personeline engellilerle iletişim konusunda eğitim verdi. Havaalanına gelen engelli vatandaşlara davranış şekillerinin anlatıldığı eğitimde, personele her engel grubuna göre detaylı olarak uygulanması gereken davranışlar hakkında bilgi verildi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü engelliler ile ilgili hayata geçirdiği hizmetlerini sürdürüyor. Engellilerin birçok konuda ihtiyaçlarını karşılayarak kentin önemli bir sorununu karşılayan Büyükşehir, engellilere yönelik eğitim çalışmalarını da ihmal etmiyor. Bu kapsamda Cengiz Topel Havaalanı yönetiminin talebi üzerine havaalanı personeline engellilere nasıl davranılması konusunda iletişim eğitimi verdi.

'Engelsiz Ulaşılabilirlik' kapsamında verilen eğitimler Cengiz Topel Havaalanı'nda gerçekleşti. Büyükşehir Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü uzman personeli tarafından verilen eğitimde engellilerin havaalanına girişinden ve çıkışına kadar nasıl davranılması gerektiği anlatıldı. Eğitimlere Havaalanı personelinin ilgisi büyük olurken, sık sık merak edilen konularda sorular soruldu.

Eğitimde engellilerle iletişim kurarken ön yargıdan arınılmış olunması gerektiği vurgulanırken hangi davranış türünün belirlenmesinin ve engelli kişinin refakatçisi ile değil kendisi ile iletişim kurulmasının önemine değinildi. Engelli vatandaşlara tedirgin ve endişe edici duygularla davranılmaması gerektiği belirtilen eğitimde, engelli bireye mekanın ayrıntıları ile tanıtılmasının da yararlı olunacağı belirtildi.

(Son Dakika)

CENGİZ TOPEL PERSONELİNE ENGEL EĞİTİMİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Cengiz Topel Havalimanının açılış çalışmalarını baştan sona yürüten, verilen görevi layıkı ile yapan, çilesini çeken Ömer kardeşime emeklerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Tavsiyem! çalışmalarına aynı şevkle devam etmesi, sabretmesini bilmesi ve hakkının elbet teslim edileceğini bilmesidir.Nedim ŞEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sn. ömer inceyi çalışmalarından dolayı tebrık ederim.m.c.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000