19 Ocak 2017, Perşembe 11:47:37

Cenazeler Türkiye'ye getirildi

Kırgızistan’da yaşanan uçak kazasının ardından hayatını kaybeden iki pilot ve bir teknisyenin cenazeleri Türkiye'ye getirildi.
  • Tüm havacılık camiasına başsağlığı diliyorum. İnşallah böyle kazalardan Allah esirgesin. Yalnız unutulmamalı ki tüm limitler zorlandığında veya aşıldığında üzücü sonuçlarla karşılaşmamız olası. Dolayısıyla insan faktörü işin içinde olduğu sürece hatalar olabilir; Kazalara sebepte biziz, önleyecekti. Kurallar ve limitler bu yüzden konulmakta. Kuralları ve Limitleri aşıp bir işi başaranı KRAL yapmıyorlar (Sözlerim sadece bu olayla ilgili değildir, genel kazaların çoğunluğu insan hatası olmasındandır). Lütfen limitleri zorlamayalım, yeterince ülke olarak üzüntülü günler yaşıyoruz zaten. Gidenlere Rahmet, kalanlara sabır diliyorum...
  • Geçici apron kartı diye bir şey duymadın mı?
  • cenaze var hala apron kartı derdındesınız
  • Act ailesinin başı sağolsun,umarım böyle acılar birdaha yaşanmaz.Allah rahmet eylesin.
  • Apron kartı olmayanların ve giriş izni olmayanların ne işi var orada . Orası apron abicim. Şirinevler Meydan'a dönmüş.Nerde prosedür ve kurallar.
  • Gürcancım Seni hep güzel yüzünle hatirliyacagım mekanın cenet ruhun şad olsun
  • Gurcancim. Seni hep guler yuzunle. Hatirlayacagim. Başımız sağolsun mekanın cennet günahları af olsun
  • Melih Aslan'ın cenazesi getirilmedimi? Ben mi yanlış anladım.
  • Gule gule Gurcan abim :( erken bir gidis oldu bu.. Edizo
  • Gürcan abim Allah Nur içinde yatırsın seni rabbim eşine ve oğluna sabır versin cok üzüldüm çok...Cok güzel bir insandın.

Kırgızistan’da yaşanan uçak kazasının ardından hayatını kaybeden iki pilot ve bir teknisyenin cenazeleri Türkiye'ye getirildi. Mesai arkadaşlarının cenazelerini karşılayan ACT Havayolları çalışanları gözyaşlarına boğuldu.

Hong Kong’dan havalandıktan sonra Kırgızistan Bişkek’teki Manas Halalimanı’ni iniş için alçaldığı sırada düşen ACT Havayolları’na ait Boeıng 747-400 tipi kargo uçağında hayatını kaybeden 4 Türk’ten üçü Türkiye’ye getirildi. Kazada hayatını kaybeden Kaptan Pilot İbrahim Gürcan Dirancı, İkinci Pilot Kazım Öndül ve Teknisyen İhsan Koca’nın cenazeleri bugün saat 11.00'de THY uçağıyla Atatürk Havalimanına getirildi. Mesai arkadaşlarının cenazelerini karşılayan ACT Havayolları çalışanları gözyaşlarına boğuldu.

Cenazelerin Ataköy 5. Kısım Camii’nde ikindi namazını müteakip yapılacak töreninin ardından memleketlerine gönderileceği öğrenildi.






 

Cenazeler Türkiye'ye getirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

ÜZÜNTÜLÜ ~ 7 yıl önce
Tüm havacılık camiasına başsağlığı diliyorum. İnşallah böyle kazalardan Allah esirgesin. Yalnız unutulmamalı ki tüm limitler zorlandığında veya aşıldığında üzücü sonuçlarla karşılaşmamız olası. Dolayısıyla insan faktörü işin içinde olduğu sürece hatalar olabilir; Kazalara sebepte biziz, önleyecekti. Kurallar ve limitler bu yüzden konulmakta. Kuralları ve Limitleri aşıp bir işi başaranı KRAL yapmıyorlar (Sözlerim sadece bu olayla ilgili değildir, genel kazaların çoğunluğu insan hatası olmasındandır). Lütfen limitleri zorlamayalım, yeterince ülke olarak üzüntülü günler yaşıyoruz zaten. Gidenlere Rahmet, kalanlara sabır diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ET ~ 7 yıl önce
Geçici apron kartı diye bir şey duymadın mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 7 yıl önce
cenaze var hala apron kartı derdındesınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 7 yıl önce
Act ailesinin başı sağolsun,umarım böyle acılar birdaha yaşanmaz.Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Askeri F/O ~ 7 yıl önce
Apron kartı olmayanların ve giriş izni olmayanların ne işi var orada . Orası apron abicim. Şirinevler Meydan'a dönmüş.Nerde prosedür ve kurallar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denyo ~ 7 yıl önce
Ulan bu ne aşağılık kompleksi. Asker olmadığın o kadar belli ki, sadece kamuoyu oluşturmak için girmiş bir şahsiyetsizsin. Yazıklar olsun sana. Umarım pilot değilsindir. Bu mesleği ve üniformayı kirletmiyorsundur.
Hasan ~ 7 yıl önce
Apron kartı olmayan kim vardı
Üseyin ~ 7 yıl önce
Ne kuralı, burası Türkiye ... Bizim köyün muhtarı da gördüm .. Fişlemeye gitmiş, serbest ne de olsa
ACT PERSONELİ ~ 7 yıl önce
O gördüğünüz sivil dediğiniz kişilerin hepsi her gün A Kapısından giriş yapan ACT Personelidir. Hava soğuk olduğu için kartları montlarının altında veya cebinde olabilir mi acaba? Böylesi bir acı yaşanırken kartın nasıl takılacağı nereye takılacağı konusunda düşüncesizlik etmişiz Askeri F/O kusura bakma. Sen öldüğünde alnımıza takarız kartımızı karşılamaya gelirken.
Hakan terkin ~ 7 yıl önce
Gürcancım Seni hep güzel yüzünle hatirliyacagım mekanın cenet ruhun şad olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan terkin ~ 7 yıl önce
Gurcancim. Seni hep guler yuzunle. Hatirlayacagim. Başımız sağolsun mekanın cennet günahları af olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yükleme ~ 7 yıl önce
Melih Aslan'ın cenazesi getirilmedimi? Ben mi yanlış anladım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatma ASLAN ~ 7 yıl önce
Eşim henüz bulunamadı... Yardım istiyorum.
:( ~ 7 yıl önce
Gule gule Gurcan abim :( erken bir gidis oldu bu.. Edizo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evren incesarac ~ 7 yıl önce
Gürcan abim Allah Nur içinde yatırsın seni rabbim eşine ve oğluna sabır versin cok üzüldüm çok...Cok güzel bir insandın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000