01 Ekim 2014, Çarşamba 19:16:09

CEM YILMAZ PİLOTLA KAVGA ETTİ!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, bu akşam yapılacak yeni filminin galası için Adana'ya giderken, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda özel jet pilotu ile kavga etti.
  • Bunca kişinin işi gücü yok yorum yapmışlar....Tüm sorunlar bitti.Tuvaletteyim şu anda en boş ve boşaltım anımdayım
  • Ne kadar çok bilmişler var ya sanki olayı görmüş hepsi cem yılmaza şaklavan diyorlar burda onlardan çok var işin aslını bilmeden yorum yapmışlar evet pilotla cem yılmaz arasında bi konuşma oldu bu konuşma sizin anlattığınız gibi değil ikiside gayet medeni bi şekilde tartıştılar pilot durumu anlattıktan sonra sakin bi şekilde çözüm arandı ve sonuç olarak ikinci bir uçak ayarlanıp grup ikiye bölündü uçuşlar yapıldı. Evet pilot haklı buna katılıyorum cem yılmazda öyle anlattığınız gibi biri değil sorun filmin galasına geç kalmamak için biraz tedirgindi. Çok bilmiş arkadaşlara duyrulur.
  • Bir sanatciya yakismaz boyle seyler kiniyorum
  • Dolmuşa bineymiş
  • Cem Yılmaz işte cehaletin örnek insanı.
  • Hani derler ya ağzı olan konuşuyor, hah, işte o değişti artık, Parası olanın konuşmasına da gerek yok, o direkt çirkinleşiyor. Sadece yalakalar ve kıç kılı ruhlular konuşuyor, Demekki insan denen bazı mahluklar parayı bulunca gerçekten de bir yerleri kalkıyormuş. Adam sahneye çıkacak bir kapris, bir kapris, istekerinin ardı arkası kesilmiyor, bunların daha da azılıları var, kaldıkları otel odasına istediklerine inanamazsınız. Sanırsınız haspam sadrazamın sol testisinden ana rahmine düşmüş. Serviste ayağını camdan dışarı uzatıp manda pisliği gibi yayılanlar ise ayrı bir mide bulantısı kaynağı. Ortada Fizik kuralı ve matematik var. Azami Kalkış ağırlığı belli bir hava aracına limitinin üzerinde yükleme yaparsan yaşanacaklar bellidir. Ama Fizikmiş, Kimyaymış , Matematikmiş.. Okulda en çok sorun yaşanan, anlaşılmasında güçlük çekilen dersler bunlardı değil mi? Aslında bu soytarının canının oradakilerdenkinden daha kıymetli olması gerekir ama demekki canına kıymet veren sadece pilotmuş.
  • olayın tam aslını bilmeden boş atmiyalım. Cem Yılmaz, şirket yetkilisi bir muhattap bulamadığı icin kaptanla tartşmış olabilir. yoksa "fazla yolcuyu idare et "deme cahilliğini göstereceğini sanmıyorum.
  • MTOW = MTOW , bunun üstüne çıkamazsınız. Tabiki yolculardan birkaçı inecek!!!!! Pilotlar mı uçaktan inecek yoksa? Bana kalırsa olay biraz fazla abartılıyor !!!! Cem Yılmaz kalite bir insan gidip pilotlar kavga edecek birisi değil. Capt. Plt. Önder
  • birakin son sozu medeniyet soylesin.
  • Ayakta mi yolcu almasi gerkiyordu. Tabiki pilot kurali uygular vr hakli. Minibus degil o ucak beyler.

İstanbul'dan Adana'ya gitmek için Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Ünlü Komedyen Cem Yılmaz ve ekibi için iki özel jet kiralandı.

Bu akşam Adana'da yapılacak yeni filmi Pek Yakında'nın galasına katılacak Cem Yılmaz ve Ekibi Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tatsız bir olay yaşadı.

Yılmaz ve ekibi 12 kişilik uçağa 15 kişi bindi. Uçağın pilotu ise maksimum kalkış ağırlığının aşması nedeniyle fazla yolcunun inmesini istedi. Cem Yılmaz, pilota tepki gösterince ortalık karıştı. 

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre Cem Yılmaz ile pilot arasında sözlü tartışma yaşandı. Ünlü komedyen güçlükle sakinleştirildi. Ekibin bir kısmı özel uçakla Adana'ya hareket ederken, diğerleri için ise yeni bir uçak arayışına girildi.

AirportHaber'e gelen bilgilere göre, filmin galasına saatler kalmasına rağmen aranan uçak bir türlü bulunamadı.

Cem Yılmaz, sponsor firmanın oylama sonucu belirlediği Adana'ya Pek Yakında filminin galası için gidiyordu.

©AirportHaber ÖZEL

CEM YILMAZ PİLOTLA KAVGA ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (93)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bunca kişinin işi gücü yok yorum yapmışlar....Tüm sorunlar bitti.Tuvaletteyim şu anda en boş ve boşaltım anımdayım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne kadar çok bilmişler var ya sanki olayı görmüş hepsi cem yılmaza şaklavan diyorlar burda onlardan çok var işin aslını bilmeden yorum yapmışlar evet pilotla cem yılmaz arasında bi konuşma oldu bu konuşma sizin anlattığınız gibi değil ikiside gayet medeni bi şekilde tartıştılar pilot durumu anlattıktan sonra sakin bi şekilde çözüm arandı ve sonuç olarak ikinci bir uçak ayarlanıp grup ikiye bölündü uçuşlar yapıldı. Evet pilot haklı buna katılıyorum cem yılmazda öyle anlattığınız gibi biri değil sorun filmin galasına geç kalmamak için biraz tedirgindi. Çok bilmiş arkadaşlara duyrulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir sanatciya yakismaz boyle seyler kiniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 10 yıl önce
Dolmuşa bineymiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 10 yıl önce
Cem Yılmaz işte cehaletin örnek insanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağzı olan ~ 10 yıl önce
Hani derler ya ağzı olan konuşuyor, hah, işte o değişti artık, Parası olanın konuşmasına da gerek yok, o direkt çirkinleşiyor. Sadece yalakalar ve kıç kılı ruhlular konuşuyor, Demekki insan denen bazı mahluklar parayı bulunca gerçekten de bir yerleri kalkıyormuş. Adam sahneye çıkacak bir kapris, bir kapris, istekerinin ardı arkası kesilmiyor, bunların daha da azılıları var, kaldıkları otel odasına istediklerine inanamazsınız. Sanırsınız haspam sadrazamın sol testisinden ana rahmine düşmüş. Serviste ayağını camdan dışarı uzatıp manda pisliği gibi yayılanlar ise ayrı bir mide bulantısı kaynağı. Ortada Fizik kuralı ve matematik var. Azami Kalkış ağırlığı belli bir hava aracına limitinin üzerinde yükleme yaparsan yaşanacaklar bellidir. Ama Fizikmiş, Kimyaymış , Matematikmiş.. Okulda en çok sorun yaşanan, anlaşılmasında güçlük çekilen dersler bunlardı değil mi? Aslında bu soytarının canının oradakilerdenkinden daha kıymetli olması gerekir ama demekki canına kıymet veren sadece pilotmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
olayın tam aslını bilmeden boş atmiyalım. Cem Yılmaz, şirket yetkilisi bir muhattap bulamadığı icin kaptanla tartşmış olabilir. yoksa "fazla yolcuyu idare et "deme cahilliğini göstereceğini sanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
MTOW = MTOW , bunun üstüne çıkamazsınız. Tabiki yolculardan birkaçı inecek!!!!! Pilotlar mı uçaktan inecek yoksa? Bana kalırsa olay biraz fazla abartılıyor !!!! Cem Yılmaz kalite bir insan gidip pilotlar kavga edecek birisi değil. Capt. Plt. Önder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 10 yıl önce
birakin son sozu medeniyet soylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ayakta mi yolcu almasi gerkiyordu. Tabiki pilot kurali uygular vr hakli. Minibus degil o ucak beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000