18 Nisan 2016, Pazartesi 11:55:58

Çelik İş'ten CED ve prim açıklaması

Çelik İş Sendikası, THY Teknik çalışanlarını prim farkı ve CED bileti konusunda bilgilendirdi.
  • Ben üye değilim ve dayanışma aidatı oduyorum o parayida sirket yatiracak çelik işe üye yapmak kazandirmakicin üye olmayan alamaz diyerek kandirmayin cocukmu kandiriyosunuz açın bakın okuyun biraz ezbercilik yapmayın..
  • Bu Haksızlıklar Hiçbirzaman Bitmiycek arkadaşlar boşuna ellerimizi çenemizi yormayalım
  • Al Çelik-İş'i vur Hava-İş'e! Birbirlerinden çok farklı değiller. Sadece Hava-İş yönetimini Hamdi Topçu "özenle" seçip, seçimleri de baskı ve tehditle istediği gibi yönlendirip başa getirmişti. Ama çalışma prensipleri aynı. İşçilerle sıfır diyalog, işveren yanlısı, etliye sütlüye karışmama durumu, göstermelik mail kabadayılığı, zaten işverenin gönüllü verdiklerinin üzerinden şov yapma fıtratı vs.. Madem işçinin hakkı 5000 TL. prim idi, neden geçen sene 1000 TL.'yi kabul edip "Bu adamlar, teknisyen ve mühendis, uçak altında ter döken emekçiler, 1000 TL. sadaka gibi olur." diye tepki koyup dik duruş sergileyemediniz?! İlker Aycı, Ocak'ta, Antalya'da, daha TİS başlamadan prim sözü verdiğinde Hava-iş Yönetimi veryansın edip "İşverenin bu kötü niyetli, birliktelğimizi bozmaya yönelik yemlemelerine itibar etmeyin" diye mail atmıştı! Tabi, işveren kendiliğinden verirse kötü niyetli, sendika kendi almış gibi olursa büyük kazanım. Yerseniz...
  • Ced geldi ana baba var kardeşler yok. Ced bilekte para ödeyip uçağa binememek varmı?
  • ÇED mi CED mi? KAZANAÇAĞIZ mı KAZANACAĞIZ mı? PİRİM mi PRİM mi? Nasıl cahillik bu böyle gramer katili olmuşlar havacılık sektörüne girmeye çalışıyolar.
  • Biraz şükredin halinize. Kafanızı şu dünya hayatından bi kaldırında dünyada ki aç olan insanların haline bi bakın.
  • Çed bilet sisteme tanıtılmış(THY Teknik AŞ çalışanları için) ama şirkete o kadar anne-baba-kardeş'le alakalı evrakları vermemize rağmen hâlâ onlar sistemde kayıtlı görünmüyor. Pardon da bizimle dalga mı geçiyorsunuz!?
  • şimdi bu ced biletle yine pass gibi yer olursa mı bineceğiz o_0
  • Ya şuna netlik getirin artık verin teknik a.ş çalışan herkese yeni girdik ama zor geçiniyoruz kiradayız şu alcak bu almıcak gibi saçmalık olurmu ya verinde kafamız rahatlasın cebimiz rahatlasın
  • Neden AO ya net 5000 veriliyor da tekniğe brüt 5000 veriliyor? buna onay vermek düpedüz satıcılıktır...

Çelik İş Sendikası, THY Teknik çalışanlarını prim farkı ve  CED bileti konusunda bilgilendirdi.

Üyelere gönderilen e-postada şu açıklama yapıldı:

Değerli Üyelerimiz…..

Daha önce sizlerle paylaşmış olduğumuz Prim ve CED bilet konusunda yaşanan son gelişmeler hakkında siz değerli üyelerimizi bilgilendirmek ve paylaşmak istedik.

CED bilet ile ilgili olan son pürüzlerde giderilmiş olup CED bilet tanımlamaları bugün itibarı ile üyelerimizin sistemlerine tanımlanmaya başlanacaktır. Tüm üyelerimize hayırlı olsun

THY Teknik AŞ sözleşmesi ile tarafımıza ödenmesi gündemde olan prim farkları ile ilgili müzakereler devam etmektedir. Bu prim farkları Çelik iş sendikası Havacılık Şubesi ve THY Teknik AŞ işvereniyle imzalanacak protokol sonrası uygulanacaktır.

Bundan sonrada siz değerli üyelerimizin bizlere göstermiş olduğu güven ile birlikte THY Teknik AŞ deki sorunların çözümü konusunda kararlılıkla hareket edeceğimizi bildirir ‘’ EMEK EN YÜCE DEĞERDİR ‘’ ilkesini unutmadan yolumuza devam edeceğiz.

BİRLİKTE, BİRLİKLE KAZANACAGIZ !!!!!

Çelik İş'ten CED ve prim açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Saw ~ 8 yıl önce
Ben üye değilim ve dayanışma aidatı oduyorum o parayida sirket yatiracak çelik işe üye yapmak kazandirmakicin üye olmayan alamaz diyerek kandirmayin cocukmu kandiriyosunuz açın bakın okuyun biraz ezbercilik yapmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmez ~ 8 yıl önce
Bu Haksızlıklar Hiçbirzaman Bitmiycek arkadaşlar boşuna ellerimizi çenemizi yormayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇALIŞAN ~ 8 yıl önce
Al Çelik-İş'i vur Hava-İş'e! Birbirlerinden çok farklı değiller. Sadece Hava-İş yönetimini Hamdi Topçu "özenle" seçip, seçimleri de baskı ve tehditle istediği gibi yönlendirip başa getirmişti. Ama çalışma prensipleri aynı. İşçilerle sıfır diyalog, işveren yanlısı, etliye sütlüye karışmama durumu, göstermelik mail kabadayılığı, zaten işverenin gönüllü verdiklerinin üzerinden şov yapma fıtratı vs.. Madem işçinin hakkı 5000 TL. prim idi, neden geçen sene 1000 TL.'yi kabul edip "Bu adamlar, teknisyen ve mühendis, uçak altında ter döken emekçiler, 1000 TL. sadaka gibi olur." diye tepki koyup dik duruş sergileyemediniz?! İlker Aycı, Ocak'ta, Antalya'da, daha TİS başlamadan prim sözü verdiğinde Hava-iş Yönetimi veryansın edip "İşverenin bu kötü niyetli, birliktelğimizi bozmaya yönelik yemlemelerine itibar etmeyin" diye mail atmıştı! Tabi, işveren kendiliğinden verirse kötü niyetli, sendika kendi almış gibi olursa büyük kazanım. Yerseniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ced bilet ~ 8 yıl önce
Ced geldi ana baba var kardeşler yok. Ced bilekte para ödeyip uçağa binememek varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 8 yıl önce
THY A.O'da çalışanların kardeşlerine daha yeni CED bilet hakkı geldi ve sistemde güncellemeler sürüyor hala. Teknik AŞ.'ye CEd bilet hakkı tanınıyor ve kardeşler bunun dışındaysa bir haksızlık daha var demektir. Ayrıca CED Bilet, pas biletten öncelik bakımından sonra geldiğinden uçmak çok zor. Bilet alıp saatlerce kontuarda yer açacak uçağı beklemek işten bile değil.
öncelik ~ 8 yıl önce
Pas ced den öncelikli değil ki.Yanlış biliyorsunuz.CED ini kullanan AO lu pas ını kullanan Teknikliden önce biniyor malesef.
Gramer ~ 8 yıl önce
ÇED mi CED mi? KAZANAÇAĞIZ mı KAZANACAĞIZ mı? PİRİM mi PRİM mi? Nasıl cahillik bu böyle gramer katili olmuşlar havacılık sektörüne girmeye çalışıyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şükür ~ 8 yıl önce
Biraz şükredin halinize. Kafanızı şu dünya hayatından bi kaldırında dünyada ki aç olan insanların haline bi bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek. AŞ ÇED Bilet ~ 8 yıl önce
Çed bilet sisteme tanıtılmış(THY Teknik AŞ çalışanları için) ama şirkete o kadar anne-baba-kardeş'le alakalı evrakları vermemize rağmen hâlâ onlar sistemde kayıtlı görünmüyor. Pardon da bizimle dalga mı geçiyorsunuz!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ced ~ 8 yıl önce
şimdi bu ced biletle yine pass gibi yer olursa mı bineceğiz o_0

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Net ~ 8 yıl önce
Ya şuna netlik getirin artık verin teknik a.ş çalışan herkese yeni girdik ama zor geçiniyoruz kiradayız şu alcak bu almıcak gibi saçmalık olurmu ya verinde kafamız rahatlasın cebimiz rahatlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AO - Teknik Farkı ~ 8 yıl önce
Neden AO ya net 5000 veriliyor da tekniğe brüt 5000 veriliyor? buna onay vermek düpedüz satıcılıktır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lutfen.. ~ 8 yıl önce
Bir seye de sukredin be kardesim. Ne doymak bilmezlik bu böyle...
DELi mike ~ 8 yıl önce
biz üvey evlat. Lisansımı alayım herkes gibi bende kaçacağım. giderken hiçbir hakkımı helal etmem. yeri geliyor çay yemek molamızı verip soğuk sıcak dinlemeden uçağın her noktasına girip çalışıyoruz. ofis boylar kışın 30 derece ofisinde tşort ile çalışırken bitki çayını yudumlayıp kapıyı kapat üşüyorum demesini biliyor
Geri kalan ~ 8 yıl önce
Geri kalan parada çelik işin cebine gircek kardeşim yakında 1.1aidat diyip 2.2 ye çeken sendika bunu bi şekilde işverene vericez dedi ve bombayı patlattı 5 TL'lik saat verdi hediye yakında aidat 3.3 çıkmazsa şaşırmayın MNG deki gibi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000