26 Ocak 2016, Salı 11:19:03

Çelik İş'in hediyesi alay konusu oldu

Çelik-İş Sendikası’nın yılbaşı hediyesi olarak dağıttığı saatler alay konusu oldu. Kalitesiz olarak nitelendirilen saatlerle ilgili yapılan yorumlar güldürdü.
  • Sendika sendikalığını yapmıyor hepsi cep doldurma peşinde ama ahiret var düşünene
  • arkadaşlar istifa etmemiz lazım uyanın artıkkk.....herşey gidecek elimizden yavaş yavaşşş son değişen yönetmeliği bi inceleyin ve yukarılardan aldığım duyumlara göre bizleri çok ama çok zor şartlat bekliyor...bu sendika davar !! sendika..
  • bu sendikayı başımıza musallat eden çalışan, yeni işe giren, girmeyen kim varsa hepsinin allah belasını versin. uçak teknisyeni mesleğini bitirdiler.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • herşey bir yana. Bu saatlerin bakanlık onayı vede garanti belgelerinin olması gerekmekte. hangi firma ithal etti, üretici kim, vs vs..
  • Çelik İş artık seni ist 2 ye bekliyoruz özellikle Cengiz gül seni yüz varsa gelirsin ama yüz kalmadı sende saatleri bırakıp hemen kaçmanızdan belli oldu yazıklar olsun size hakkım haram olsun Allah sizi geceleri uyutmasın inşallah
  • Hepimizin kol saatleri hayırlı olsun yazıklar olsun
  • İstifa Çelik iş İstifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizi İst2 de Görmek istemiyoruzzzzzzz sakın gelmeyinnnn size haklarımız haramdır haram olsunnnnnnnnnnn sizede bi bahane çıktı artık gelmezseniz zaten hiç gelmiyordunuz
  • duvar saaatinin küçük hali hiç güleceğim yoktu ya onu kim takarki zaten bu hediye fikrini öne süren kişi ne içiyor acaba?
  • Bukadar ucuz saat olamaz 40000 uyesi var buda 30 trilyon yapar yilda ve 3 tl kik saati uygun gormus bize yazik yazik

Çelik-İş Sendikası’nın yılbaşı hediyesi olarak dağıttığı saatler alay konusu oldu. Kalitesiz olarak nitelendirilen saatlerle ilgili yapılan yorumlar güldürdü.

Çelik-İş Sendikası, yeni yıl hediyesi olarak üyelerine kol saati hediye etti. Saatin kadran bölümüne sendika logosunu koyan Çelik İş Sendikası’nın hediyesi, üyelerin pek de hoşuna gitmedi. Saatle ilgili yapılan yorumlar ise birbirinden ilginçti.  Eminönü işi olarak nitelendirdikleri saatin karton bardağa bırakıldığında su aldığına dikkat çeken üyeler, “ Dikkat edin saatler su alıyor” diyerek birbirlerini uyardı.

Bir üye ise yeni yıl hediyesi yerine  üyeler için faydalı olabilecek hizmetler beklediklerin ifade eden mail ile tepkisini dile getirdi.

İşte o mailler:

“Bende diğer bir konuya değinmek istiyorum. İyi hoş bize bir yılbaşı hediyesi vermek istediniz, fakat saatin kalitesizliğinin yanı sıra ön yüzüne sendikanın logosunu bastırmak bastırmak gibi parlak bi fikir için sizi kutlarım. Amaç illa logo basmaksa, hatıra niteliği taşısın diye arka kapağına da basılabilirdi diye düşünüyorum. Bu şekilde bu saatleri kimsenin takacağını sanmıyorum, yani sendikamız adına boş bi harcama olmuş. Yine de düşünüp böyle bir hediye hazırladığınız için teşekkür ederim.”

“Bizim sizden beklentimiz böyle küçük hediyeler değil, hepimiz için faydalı olabilecek hizmetler bekliyoruz. Avantajlı kurum anlaşmaları yapılabilir, mesela yabancı dil eğitimi gibi. Biliyorsunuz bu fırsat daha önce başka bir sendika tarafından bizlere sunulmuş, tarafımızdan çok takdir ve ilgi görmüştü. Bu gibi hizmetleri sizden de bekliyoruz üstelik aldığınız daha fazla sendika aidatı ile bunu yapmanın sizin için çok daha kolay olacağını düşünüyorum. Böylelikle hepimizin kişisel gelişimimize de katkıda bulunarak daha anlamlı ve kalıcı bir hediye vermiş olursunuz.”

“Sayın sendika görevlileri merhaba;

Hediyeniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettiniz bizi.

Ancak arkadaşlarla saatin kaç metreye kadar su geçirip geçirmediğini merak ettik. Bu yüzden ilk olarak karton çay bardağı ile teste başladık. Su dolu bardağa saati attık. Maalesef saat su aldı. Sizde genel bir mail atarak arkadaşları lütfen uyarın. Saati suya sokmasınlar veya yağmurlu havalarda takmasınlar. Ben gördüğüm arkadaşları uyarıyorum.

Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar.





 

Çelik İş'in hediyesi alay konusu oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (136)

Redhack ~ 8 yıl önce
Sendika sendikalığını yapmıyor hepsi cep doldurma peşinde ama ahiret var düşünene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
faysal ~ 8 yıl önce
arkadaşlar istifa etmemiz lazım uyanın artıkkk.....herşey gidecek elimizden yavaş yavaşşş son değişen yönetmeliği bi inceleyin ve yukarılardan aldığım duyumlara göre bizleri çok ama çok zor şartlat bekliyor...bu sendika davar !! sendika..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sarı ~ 8 yıl önce
bu sendikayı başımıza musallat eden çalışan, yeni işe giren, girmeyen kim varsa hepsinin allah belasını versin. uçak teknisyeni mesleğini bitirdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DARBELİ MATKAP ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onayları nerede ~ 8 yıl önce
herşey bir yana. Bu saatlerin bakanlık onayı vede garanti belgelerinin olması gerekmekte. hangi firma ithal etti, üretici kim, vs vs..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yüssüz ~ 8 yıl önce
Çelik İş artık seni ist 2 ye bekliyoruz özellikle Cengiz gül seni yüz varsa gelirsin ama yüz kalmadı sende saatleri bırakıp hemen kaçmanızdan belli oldu yazıklar olsun size hakkım haram olsun Allah sizi geceleri uyutmasın inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serhat ~ 8 yıl önce
Hepimizin kol saatleri hayırlı olsun yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstifaaa ~ 8 yıl önce
İstifa Çelik iş İstifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizi İst2 de Görmek istemiyoruzzzzzzz sakın gelmeyinnnn size haklarımız haramdır haram olsunnnnnnnnnnn sizede bi bahane çıktı artık gelmezseniz zaten hiç gelmiyordunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek ~ 8 yıl önce
duvar saaatinin küçük hali hiç güleceğim yoktu ya onu kim takarki zaten bu hediye fikrini öne süren kişi ne içiyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umut ~ 8 yıl önce
Bukadar ucuz saat olamaz 40000 uyesi var buda 30 trilyon yapar yilda ve 3 tl kik saati uygun gormus bize yazik yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000