09 Ağustos 2018, Perşembe 12:50:37

Çelebi'den İstanbul Yeni Havalimanı için flaş hamle

Türkiye'nin ilk özel yer hizmetleri şirketi olarak 1958 yılında faaliyetlerine başlayan Çelebi Hava Servisi, İstanbul Yeni Havalimanı için sürpriz bir hamle yaptı. İşte ayrıntılar...
  • Köprü operatörlüğü işini kalkıp da çelebiye vermek ilerleyen zamanlarda süpriz olacak sorunların saçmalıkların resmen fitilini ateşledi İGA köprü operatörlüğü TAV da kalmalıydı çelebiye sadece uçak altı işler verilmeli onun haricinde tüm aksiyonlar çalışanlarına değer veren saçma sapan kuralları olmayan hasta olduğunda rapor aldığında paran kesilmeyen bir şirkete verilmeli , hatta çelebi gibi şirketler 4. Ve 5. Sınıf işler verilmeli personelin mutluluğu işine yansıyacak vee şirket para kazanacak çelebi varken imkansız bu TAV hala olduğu gibi...
  • Beyaz yakada beğenmeyen çalışmasın Çelebide, ben öyle yaptım. Mavi yaka sömürü. Ama üst kadro gerçekten vasat, kimler kimler müdür olmuş. ADB - Melike Hanım sizi tenzih ederim lafım.
  • Körüğe gidincede geldim diye anons yapacazz miiiii ??? :(
  • Yaşasın askarii ücret ve parttime çalışma .
  • burayı celebiye yedirmeyin.Alın terine deger vermeyen,calısanı somurmesı ıle havacılıkta nam yapan bır sirket ne yazık kı.Ustelık malum ıktıdara da ters.
  • Az maaş çok iş !
  • Yer hizmetleri firmalari arasinda kalitesi ve eski personeli kalmayan tek firma , yazik asgari ucret teklif edecek kopru operatorlerinede kesin, cunku tek bildikleri ucret asgari ucret. Acemi Uzmanlar ve tesadufler ile yonetici olanlara haric onlara biraz daha yuksek veriyor
  • iga nın imzalar atılmadan vazgeçmesi lazım çelebi gibi bir şirket orayı çeviremez 2 tane uçak aynı anda geldimi kitleniyorlar.
  • Haber yanlis IGA Celebi ile anlasti olmaliydi, tabiki Celebi orada olacak
  • Tam sömürü şirketi.. yazık çalışanlara..

Türkiye'nin ilk özel yer hizmetleri şirketi olarak 1958 yılında faaliyetlerine başlayan Çelebi Hava Servisi, İstanbul Yeni Havalimanı için sürpriz bir hamle yaptı. İşte ayrıntılar...

Türk sivil havacılık sektörünün en köklü kuruluşlarından olan Çelebi Hava Servisi, açılışına 3 aydan kısa bir süre kalan İstanbul Yeni Havalimanı için önemli bir girişimde bulundu. Türkiye haricinde yurtdışında Hindistan ve Macaristan gibi ülkelerde de yer hizmetleri ve kargo faaliyetleri gösteren Çelebi'nin İstanbul Yeni Havalimanı'nın da yer hizmetleri ve kargo konusunda en büyük oyuncularından biri olması bekleniyor.

Yetkililer tarafından 29 Ekim 2018 tarihinde resmi açılışının yapılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın faaliyete geçmesiyle Atatürk Havalimanı'ndaki operasyonların durdurulacağı belirtilirken, Çelebi Hava Servisi Yönetimi'nin yeni havalimanı işletmecisi İGA ile bir dizi görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Yapılan görüşmeler sonrasında İGA Yönetimi ile Çelebi Hava Servisi arasında İstanbul Yeni Havalimanı'ndaki yolcu/uçak körüklerinin işletmesi konusunda mutabakata varıldığı bilgisine ulaşıldı.

İmzaların atılmasından sonra iki taraftan da ortak bir açıklama yapılması beklenirken, 143 körüğün işletmesi için ilk olarak Atatürk Havalimanı'nda körük operatörü olarak çalışanlara iş teklifi götürüleceği ücret konusunda anlaşma sağlananların işe alınacağı geri kalan personel ihtiyacının ise dışarıdan karşılanağı öğrenildi.

Anlaşmanın kaç yıl süreyle ve hangi şartlarla gerçekleştirildiği ise henüz bilinmiyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

Çelebi'den İstanbul Yeni Havalimanı için flaş hamle

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Boşver ismimi ~ 5 yıl önce
Köprü operatörlüğü işini kalkıp da çelebiye vermek ilerleyen zamanlarda süpriz olacak sorunların saçmalıkların resmen fitilini ateşledi İGA köprü operatörlüğü TAV da kalmalıydı çelebiye sadece uçak altı işler verilmeli onun haricinde tüm aksiyonlar çalışanlarına değer veren saçma sapan kuralları olmayan hasta olduğunda rapor aldığında paran kesilmeyen bir şirkete verilmeli , hatta çelebi gibi şirketler 4. Ve 5. Sınıf işler verilmeli personelin mutluluğu işine yansıyacak vee şirket para kazanacak çelebi varken imkansız bu TAV hala olduğu gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor iş ~ 5 yıl önce
Beyaz yakada beğenmeyen çalışmasın Çelebide, ben öyle yaptım. Mavi yaka sömürü. Ama üst kadro gerçekten vasat, kimler kimler müdür olmuş. ADB - Melike Hanım sizi tenzih ederim lafım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekatciii ~ 6 yıl önce
Körüğe gidincede geldim diye anons yapacazz miiiii ??? :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelikkuş ~ 6 yıl önce
Yaşasın askarii ücret ve parttime çalışma .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski celebili ~ 6 yıl önce
burayı celebiye yedirmeyin.Alın terine deger vermeyen,calısanı somurmesı ıle havacılıkta nam yapan bır sirket ne yazık kı.Ustelık malum ıktıdara da ters.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Az maaş çok iş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 6 yıl önce
Yer hizmetleri firmalari arasinda kalitesi ve eski personeli kalmayan tek firma , yazik asgari ucret teklif edecek kopru operatorlerinede kesin, cunku tek bildikleri ucret asgari ucret. Acemi Uzmanlar ve tesadufler ile yonetici olanlara haric onlara biraz daha yuksek veriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
melek ~ 6 yıl önce
iga nın imzalar atılmadan vazgeçmesi lazım çelebi gibi bir şirket orayı çeviremez 2 tane uçak aynı anda geldimi kitleniyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
[email protected] ~ 5 yıl önce
Mars tipi yolcu körükler için dar gövdeli 2 uçak ayrıca geniş gövdeli 737ler için rahatlıkla yanasabilirler.eğitim şart
Mba USA ~ 6 yıl önce
Haber yanlis IGA Celebi ile anlasti olmaliydi, tabiki Celebi orada olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sömürü ~ 6 yıl önce
Tam sömürü şirketi.. yazık çalışanlara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000