22 Nisan 2014, Salı 15:47:29

ÇELEBİ'DE YENİ ATAMALAR...

Çelebi Havacılık Holding A.Ş. (ÇHH), ulusal ve uluslararası arenada kaydettiği güçlü büyümeye paralel olarak organizasyon yapısını da güçlendirerek yeniden şekillendiriyor.
  • Belene kampından yakında Sendika doğacak HAVAİŞ geliyor
  • Çelebi denince aklıma belene kapmı geliyor.bir insanın değeri insanlık onuru bu kadarmı ayaklar altına alınır.işsizligin getirdigi muhtaçlıgı en acımasızca kullanan şirket.yazık.
  • arada işten çıkarılanlarıda haber yapsalar keşke,bir de ik bölge müdürü olanların isimleri neden yazılmamış.İnsan ilişkileri ve personel süreçlerinden bihaber olanların bölge müdürü olması ne yazık. bilgileri personel şeflerinden az, iletişimleri azarlamaktan ibaretken, bir de "etkin yönetim"den sorumlu olacaklarmış.insan kaynakları içindeki ilişkileri de bilmeyen kalmadı artık,hala çalışmaya, pardon mesai doldurmaya devam ediyorlar.
  • Nerede eski abilerimiz. Her derdimizi dinleyen yol gösteren. Mustafa Karaman vardı. Arkadaşlarımızı evlendirdi çocuklarımıza defter kalem verdi. seni çok arıyoruz. Rampten saygılar
  • Bırakın abi bu işleri , çelebide en kötü işleyen yer insan kaynakları . zibil gibi insan girip çıkıyor bir taneside ne oldu kardeşim demiyor.onca insan kötü yönetilmekten , ekmeğiyle tehdit edilmekten rahat çalışamıyor bide zamanla bıktırıp istifaya yöneltiyorlar.Adınada profesyonellik diyorlar geçeceksiniz bu işleri kimsenin ahı kimsede kalmaz,Patron sormuyor ama Allah sorar !!!
  • YAZIYI YAZAN ŞAHIS SEN ÇELEBİDE ÇALIŞIYOR OLAMASSIN İNSAN ÇALIŞTIGI ŞİRKETİ BU KADAR KÖTÜLEMEZ SENİ ZORLAMI ÇALIŞTIRIYORLAR BEGENMİYORSAN BIRAK GİT
  • bitane bayan IK direktorleri vardi herseyi degistirecem demisti sanirim 1 yil dayandi. anlatmistik kendisine ama bos burdan selam olsun kendisine. ayrica atamalarda yine gm den yapilmis. bitane gariban istasyon yoneticisi atanmazki.
  • Atamalar birilerinin isine son verilip digerini o goreve getirmekle olmaz.Gorev degisimlerine atama denir..isten atilmanin ve yerine baskasini getirmenin adini atama diye kim degistirdi..Cerin bey bile bu atamanin yanlis oldugu kanaatine varmiski gelenlerin gidenlerden daha iyi olmadigini ima efiyor.daha iyilerinin gelmesi temennisinde bulunuyor...=) .
  • Platinum Konsepti ile ÇHS geç kaldı.Çünkü. TGS bu ise VIP Ground Handling Consept ile bu ise yılbaşında girdi ve Mayıs başında tam olarak başlıyor pastanın %50 sini aldı. Bu süreçten sonra bu trendi asla kaybetmez. Daha da geliştirir. Geçmiş olsun.
  • Biride şu denizliyi el atsın be kardeşim başımız yok gibi sanki düşünün bi çalışma programımız bile yok çıkaramıyorlar daha doğrusu beceremiyorlar :) çardak merkez kafasına göre herkess :)) sonu hayır ola dnz çelebi

Çelebi Havacılık Holding A.Ş. (ÇHH), ulusal ve uluslararası arenada kaydettiği güçlü büyümeye paralel olarak organizasyon yapısını da güçlendirerek yeniden şekillendiriyor. İki kıtada yayılmış 5 ülkedeki 35 havalimanında kargo&antrepo ve yer hizmetleri sunan Çelebi, kısa süre önce Avrupa’da gerçekleştirdiği organizasyonel geliştirmeleri, Türkiye’ye de taşıdı. Çelebi Havacılık Holding İnsan Kaynakları Başkanlığı,  ulusal ve uluslararası alanda büyüme stratejisi paralelinde, global ve özgün insan kaynakları politikalarını peş peşe hayata geçirdi.

Türkiye’deki 30 havalimanın yanı sıra Almanya–Frankfurt, Macaristan–Budapeşte, Avusturya–Viyana, Hindistan–Delhi ve Mumbai ile iki kıtada faaliyetlerini sürdüren Çelebi Havacılık Holding, küresel boyutta büyüyen ve yaygınlaşan organizasyon yapısını güncelleyerek, daha güçlü yönetim organizasyonuyla geleceğe hazırlanıyor.

Global düzeyde etkin bir insan kaynakları stratejisi geliştirmeyi hedefleyen Çelebi Havacılık Holding İnsan Kaynakları Başkanlığı, Avrupa’da ve Türkiye’de hayata geçirdiği organizasyonel yapı geliştirmeleri kapsamında, yeni düzenlemeler ve atamalar gerçekleştirdi. Çelebi’nin, ulusal ve küresel arenada çok sayıda ödülle taçlandırılmış başarılı faaliyetlerini gelecekte daha yaygın ve daha güçlü bir şekilde sürdürmesini sağlayacak alt yapının hazırlanması kapsamında ilk organizasyonel geliştirme adımları Avrupa’da atıldı.

Avusturya-Macaristan birleşti

Çelebi Havacılık Holding’in yurt dışı iştiraklerinden Çelebi Ground Handling Hungary Ltd. (Çelebi Macaristan) ve Çelebi Ground Services Austria GmbH (Çelebi Avusturya) ile ilgili olarak hayata geçirilen yeni organizasyon yapısında, iki ülkeye tek yönetim sistemi uygulanmaya başlandı. Bu yeni organizasyon yapılanmasında Avusturya ve Macaristan genel müdürlükleri tek bir pozisyonda birleştirildi. Önceki yapıda Macaristan Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Osman Yılmaz da, Avusturya ve Macaristan Çelebi Yer Hizmetleri Şirketleri’nden sorumlu Genel Müdür olarak atandı.

Bu yeni yapıda, havalimanlarının tüm operasyonel ve destek fonksiyonu sorumluluklarını kapsayan ‘Havalimanı Müdürlüğü’ pozisyonu da oluşturuldu. Bu yeni pozisyonla ilgili yapılan görevlendirmelerde, önceki dönemde Macaristan Operasyon Direktörü olan Jakab Laszlo, ‘Viyana Havalimanı Müdürlüğü’ne atandı. ‘Budapeşte Havalimanı Müdürlüğü’ pozisyonuna ise, bir önceki yapılanmada Avusturya ve Macaristan Proje Müdürü olarak görevini yürüten İbrahim Ediz Özkahya atandı.

Plantinum Servis kuruldu

Holding bünyesinde de önemli atamalar gerçekleştirilerek, Çelebi Havacılık Holding Mali İşler Başkanlığı görevine Elvan Hamidoğlu ve Çelebi Havacılık Holding İç Denetim Direktörlüğü’ne ise İlker Açıkalın getirildi. Türkiye’deki yeni organizasyonel geliştirmeler çerçevesinde Çelebi Hava Servisi bünyesinde yeni oluşturulan "Genel Havacılık ve Platinum Servisler Müdürlüğü" görevine İlker Tunalı atandı. Çelebi Hava Servisi Ticaret Direktörlüğü “Satış ve Pazarlama Direktörlüğü” olarak yeniden yapılandırıldı. Çelebi Hava Servisi Ticaret Direktörü olarak görev yapmakta olan Eric Willems, Çelebi Havacılık Holding Yer Hizmetleri ve Global İş Geliştirme Başkanlığı’na bağlı Proje Direktörü olarak atandı. Çelebi Hava Servisi Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak yeni kurulan Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’ne ÇHS Satış Müdürü olarak görev yapmakta olan Bekir Güneş getirildi.

Bölge müdürlükleri oluşturuldu

Bu organizasyonel geliştirme kapsamında, Çelebi Hava Servisi Genel Müdürlüğü'nde İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne bağlı İnsan Kaynakları Müdürlükleri, sorumlu oldukları bölgelerdeki istasyonların tüm insan kaynakları ve personel süreçlerinin etkin yönetiminden sorumlu olmak üzere "İnsan Kaynakları Bölge Müdürlükleri"ne dönüştürüldü.
 

ÇELEBİ'DE YENİ ATAMALAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Belene kampından yakında Sendika doğacak HAVAİŞ geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaan ~ 10 yıl önce
Çelebi denince aklıma belene kapmı geliyor.bir insanın değeri insanlık onuru bu kadarmı ayaklar altına alınır.işsizligin getirdigi muhtaçlıgı en acımasızca kullanan şirket.yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelebili ~ 10 yıl önce
arada işten çıkarılanlarıda haber yapsalar keşke,bir de ik bölge müdürü olanların isimleri neden yazılmamış.İnsan ilişkileri ve personel süreçlerinden bihaber olanların bölge müdürü olması ne yazık. bilgileri personel şeflerinden az, iletişimleri azarlamaktan ibaretken, bir de "etkin yönetim"den sorumlu olacaklarmış.insan kaynakları içindeki ilişkileri de bilmeyen kalmadı artık,hala çalışmaya, pardon mesai doldurmaya devam ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Nerede eski abilerimiz. Her derdimizi dinleyen yol gösteren. Mustafa Karaman vardı. Arkadaşlarımızı evlendirdi çocuklarımıza defter kalem verdi. seni çok arıyoruz. Rampten saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prof Adana ~ 10 yıl önce
Bırakın abi bu işleri , çelebide en kötü işleyen yer insan kaynakları . zibil gibi insan girip çıkıyor bir taneside ne oldu kardeşim demiyor.onca insan kötü yönetilmekten , ekmeğiyle tehdit edilmekten rahat çalışamıyor bide zamanla bıktırıp istifaya yöneltiyorlar.Adınada profesyonellik diyorlar geçeceksiniz bu işleri kimsenin ahı kimsede kalmaz,Patron sormuyor ama Allah sorar !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROF CVP ~ 10 yıl önce
KOÇNİHATTAŞ OLACAK GERÇEKTEN BİRAZ CESARET
İSYAN VAR A CEVAP ~ 10 yıl önce
YAZIYI YAZAN ŞAHIS SEN ÇELEBİDE ÇALIŞIYOR OLAMASSIN İNSAN ÇALIŞTIGI ŞİRKETİ BU KADAR KÖTÜLEMEZ SENİ ZORLAMI ÇALIŞTIRIYORLAR BEGENMİYORSAN BIRAK GİT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
senede bir gun ~ 10 yıl önce
bitane bayan IK direktorleri vardi herseyi degistirecem demisti sanirim 1 yil dayandi. anlatmistik kendisine ama bos burdan selam olsun kendisine. ayrica atamalarda yine gm den yapilmis. bitane gariban istasyon yoneticisi atanmazki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
Atamalar birilerinin isine son verilip digerini o goreve getirmekle olmaz.Gorev degisimlerine atama denir..isten atilmanin ve yerine baskasini getirmenin adini atama diye kim degistirdi..Cerin bey bile bu atamanin yanlis oldugu kanaatine varmiski gelenlerin gidenlerden daha iyi olmadigini ima efiyor.daha iyilerinin gelmesi temennisinde bulunuyor...=) .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 10 yıl önce
Platinum Konsepti ile ÇHS geç kaldı.Çünkü. TGS bu ise VIP Ground Handling Consept ile bu ise yılbaşında girdi ve Mayıs başında tam olarak başlıyor pastanın %50 sini aldı. Bu süreçten sonra bu trendi asla kaybetmez. Daha da geliştirir. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isyan var ~ 10 yıl önce
Biride şu denizliyi el atsın be kardeşim başımız yok gibi sanki düşünün bi çalışma programımız bile yok çıkaramıyorlar daha doğrusu beceremiyorlar :) çardak merkez kafasına göre herkess :)) sonu hayır ola dnz çelebi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000