30 Ocak 2015, Cuma 13:55:50

ÇELEBİ'DE FLAŞ AYRILIK!

Çelebi Hava Servisi'nin Atatürk Havalimanı Başmüdürü Aşkın Demir görevinden ayrıldı.
  • Aşkın Demir müdürümle Çhs de birebir 4 yıl çalıştım aynı departmanda, Aşkın bey adam gibi adamdır, hatta adam oğlu adamdır. Özellikle baş müdürlüğe bağlı alt departmanların yönetici sıfatında bulunan şef diye tabir ettikleri , şef vasıfları taşımayan kişileri ve onların emrinde çalışan elemanlarının lauabiliği , gevşekliği ve verilen işleri zamanında yapmamaları Aşkın beyin istifa kararında etkili olmuştur. Maalesef çelebide gerçekten çalışan ve işini düzgün yapan kişiler çabuk harcanıyor!
  • Arkadaşlar mrb benim kardeşim Atatürk Havalimanı Çelebi Antrepo gümrük hizmetlerinde calismaya başlayacak çalışma saatleri vardiyalari hakkında bilginiz varsa yardimci olur musunuz rica etsem ?
  • Merhabalar öncelikle herşey için hayırlısı olsun ama Aşkın Bey dış hatlarda iken herşey usulündeydi ve yine saygı değer Berra Hanım mükemmel bir kişilikti.Herkes 3 saat bile gelse yemeğini yerdi işini rahat yapardı ama son yönetici geldiğinde ; Genç delikanlı insanlara üniversite okuyan ve gece yarısı gelen insanlara 4.5 saati geçmezse yemek kartı verilmeme ofiste rahat oturtmama.herkesi part time çekme çabaları.Dahada artan terminal sorunları .hergün istifalar.memnuniyetsizlik.Yöneticiyle konuşamama gerçi konuşsanda yardımcı olmama.yani açıkcası hicbirşey çözülmüyordu.Evet ekmek yedik çelebiden saygımız sonsuz ama artık başarılı bir yönetici gelmesi lazım.17 sene değil 35 senede bu işi yapsa birşeyi çözemeyen insanın orada koltukta oturmasının faydası nedir çözemedim.Şeflere gelince ise onların yapacağı birşey yok dünyalar iyisi korkut bey şefimiz ve asuf şef gerçekten sayı duyulcak insanlar.Gece terminalde uyuya kalsan gelip kontuar açan insanlar bunu herkes biliyor.Saygılar Çelebi.
  • Coskun cinar celebinin genc yetenegi
  • Five Minute kimse aşkın a yalvarmadi kovsun diye aşkın her pazartesi kovacagim diye tehditle toplantı açılışını yaptı. Sen bişey bilmeden yorum yapma 5 sene sonra senide kapınin önüne koyarlarsa sasma
  • metin ciftcı olsun bencede coskun da yardımcısı
  • Metin Çiftcı Başmüdür olsun onun yerınede Coşkun Cınarı yapın SAW Ucak aLtı
  • Bence bu basit bir ayrılış hikayesi değil, Arabistanda yaşanan hayal kırıklığından sonra elde kalan yöneticilere yer açmak adına alınmış bir karar. Burada başarılı olmak yetmiyor, Birin adamı olacaksın ve o adamla beraber yükseleceksin. Üç koyun güdemeyen adamların nasıl Şef olduğuna geçmişlerine bakınız bunu görürsünüz, bir de kaybedilen değerlere ve personellere bakınız. Tabi ki kimse ekmek yediği yere ihanet etmemeli ama eleştirme hakkı da vardır elbette. Milletçe koltuk sevdasına düşmüşüz bunun Çelebi'de olması da şaşırtıcı değil. Gidene yeni hayatında mutluluklar, gelene başarılar. 10 aylık işçilik(kölelik) diretmesinden vazgeçilmediği sürece burada her gelene de gidene de laf söyleyecek birileri çıkacaktır.
  • 1- Şuan Aşkın Beye mobbingçi diyenler, zamanında beni işten kov diye Aşkın Beye yalvaranlardır. 2- Aşkın Beyin işi bilmediğini iddia edenler, bariz şekilde Aşkın Beyi tanımayanlar, cv'sini bilmeyenlerdir. 3- Aşkın Bey kendi ekibini kurdu diyenler hayaller dünyasında yaşamaktadırlar. Aşkın Bey kendine ekip falan kurmamıştır, külliyen yalandır, boş laftır. 4- Yemek yemeden aç susuz çalışıyoruz diyenler ajitasyon yaratma peşindedirler, Çelebi, personelini aç bırakacak kadar aciz bir şirket değildir. 5- Sıra sana da gelecek Sevinççiğimmmm diyen, sevinç hanımı görünce yüzüne gülüp müdürüm nasılsınız diyen, gerçek düşüncelerini ancak burda açıklayabilecek kadar cesareti olan biridir. 6- Departman müdürlerine derebeyi diyenlere 2 tane koyun versen güdemezler. 7- Çelebiden çok Başmüdürler gelir, gider, Çelebi kişiler üzerine değil, bir kültür üzerine inşa edilmiş bir şirkettir.
  • METİN Ç. Bey ile sonuna kadar yürünür Çhsnin gülenyüzü metin ç.

Çelebi Hava Servisi'nin Atatürk Havalimanı İstasyon Başmüdürü Aşkın Demir görevinden istifa etti.

Türkiye'nin köklü yer hizmetleri şirketlerinden Çelebi Hava Servisi'nin deneyimli yöneticisi Atatürk Havalimanı İstasyon Başmüdürü Aşkın Demir, henüz bilinmeyen bir nedenle görevini bıraktı.

Bugün çalışanlarla vedalaşan Demir, yaklaşık 8 yıldır Çelebi bünyesinde görev yapıyordu.

ÇELEBİ'DE FLAŞ AYRILIK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

Meçhul ~ 9 yıl önce
Aşkın Demir müdürümle Çhs de birebir 4 yıl çalıştım aynı departmanda, Aşkın bey adam gibi adamdır, hatta adam oğlu adamdır. Özellikle baş müdürlüğe bağlı alt departmanların yönetici sıfatında bulunan şef diye tabir ettikleri , şef vasıfları taşımayan kişileri ve onların emrinde çalışan elemanlarının lauabiliği , gevşekliği ve verilen işleri zamanında yapmamaları Aşkın beyin istifa kararında etkili olmuştur. Maalesef çelebide gerçekten çalışan ve işini düzgün yapan kişiler çabuk harcanıyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarık ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar mrb benim kardeşim Atatürk Havalimanı Çelebi Antrepo gümrük hizmetlerinde calismaya başlayacak çalışma saatleri vardiyalari hakkında bilginiz varsa yardimci olur musunuz rica etsem ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mrb ~ 9 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun, çok eğlenecek.
Saygı çerçevesi ~ 9 yıl önce
Merhabalar öncelikle herşey için hayırlısı olsun ama Aşkın Bey dış hatlarda iken herşey usulündeydi ve yine saygı değer Berra Hanım mükemmel bir kişilikti.Herkes 3 saat bile gelse yemeğini yerdi işini rahat yapardı ama son yönetici geldiğinde ; Genç delikanlı insanlara üniversite okuyan ve gece yarısı gelen insanlara 4.5 saati geçmezse yemek kartı verilmeme ofiste rahat oturtmama.herkesi part time çekme çabaları.Dahada artan terminal sorunları .hergün istifalar.memnuniyetsizlik.Yöneticiyle konuşamama gerçi konuşsanda yardımcı olmama.yani açıkcası hicbirşey çözülmüyordu.Evet ekmek yedik çelebiden saygımız sonsuz ama artık başarılı bir yönetici gelmesi lazım.17 sene değil 35 senede bu işi yapsa birşeyi çözemeyen insanın orada koltukta oturmasının faydası nedir çözemedim.Şeflere gelince ise onların yapacağı birşey yok dünyalar iyisi korkut bey şefimiz ve asuf şef gerçekten sayı duyulcak insanlar.Gece terminalde uyuya kalsan gelip kontuar açan insanlar bunu herkes biliyor.Saygılar Çelebi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sami alican ~ 9 yıl önce
Coskun cinar celebinin genc yetenegi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mobingci ~ 9 yıl önce
Five Minute kimse aşkın a yalvarmadi kovsun diye aşkın her pazartesi kovacagim diye tehditle toplantı açılışını yaptı. Sen bişey bilmeden yorum yapma 5 sene sonra senide kapınin önüne koyarlarsa sasma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sawdestek ~ 9 yıl önce
metin ciftcı olsun bencede coskun da yardımcısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Puusbackci ~ 9 yıl önce
Metin Çiftcı Başmüdür olsun onun yerınede Coşkun Cınarı yapın SAW Ucak aLtı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESKİ PERSONEL ~ 9 yıl önce
Bence bu basit bir ayrılış hikayesi değil, Arabistanda yaşanan hayal kırıklığından sonra elde kalan yöneticilere yer açmak adına alınmış bir karar. Burada başarılı olmak yetmiyor, Birin adamı olacaksın ve o adamla beraber yükseleceksin. Üç koyun güdemeyen adamların nasıl Şef olduğuna geçmişlerine bakınız bunu görürsünüz, bir de kaybedilen değerlere ve personellere bakınız. Tabi ki kimse ekmek yediği yere ihanet etmemeli ama eleştirme hakkı da vardır elbette. Milletçe koltuk sevdasına düşmüşüz bunun Çelebi'de olması da şaşırtıcı değil. Gidene yeni hayatında mutluluklar, gelene başarılar. 10 aylık işçilik(kölelik) diretmesinden vazgeçilmediği sürece burada her gelene de gidene de laf söyleyecek birileri çıkacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sebepsiz savunma ~ 9 yıl önce
bu yorumları yazan arkadaşım... kimse kimsenin cv'sine bakmak zorunda değil. kimse kimseyi kovsun diye de yalvarmaz. yapılan mobbingler sonucu insanlar bezmiştir o kadar.. kimlerin nereden ne zaman geleceği aylar öncesinden belli olmuştur. bu da defalarca dile gelmiştir. buna rağmen ekip kurulmadı demek olayları cabucaak unutmaktır.
??? ~ 9 yıl önce
Askın beyin gidisi sadece başkalarına yer açmak için değil. Olması gerektiği için. Ancak son zamanda yapılan sef seçimine baktığımda dediklerine katılıyorum
eski personel ~ 9 yıl önce
tabi ki sadece yer açmak için değildir, miladı dolmuştur gitmiştir fakat bu durum hep böyle devam etiştir ve etmeye de devam edecektir. Herkes kendi adamını getirir Ekibini değil
Five Minutes ~ 9 yıl önce
1- Şuan Aşkın Beye mobbingçi diyenler, zamanında beni işten kov diye Aşkın Beye yalvaranlardır. 2- Aşkın Beyin işi bilmediğini iddia edenler, bariz şekilde Aşkın Beyi tanımayanlar, cv'sini bilmeyenlerdir. 3- Aşkın Bey kendi ekibini kurdu diyenler hayaller dünyasında yaşamaktadırlar. Aşkın Bey kendine ekip falan kurmamıştır, külliyen yalandır, boş laftır. 4- Yemek yemeden aç susuz çalışıyoruz diyenler ajitasyon yaratma peşindedirler, Çelebi, personelini aç bırakacak kadar aciz bir şirket değildir. 5- Sıra sana da gelecek Sevinççiğimmmm diyen, sevinç hanımı görünce yüzüne gülüp müdürüm nasılsınız diyen, gerçek düşüncelerini ancak burda açıklayabilecek kadar cesareti olan biridir. 6- Departman müdürlerine derebeyi diyenlere 2 tane koyun versen güdemezler. 7- Çelebiden çok Başmüdürler gelir, gider, Çelebi kişiler üzerine değil, bir kültür üzerine inşa edilmiş bir şirkettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şahane ~ 9 yıl önce
öyle bir savunmuşsun ki bize söyleyecek laf bırakmamışsın. "Aşkın bey kendi ekibini kurdu diyorlar, yalandır" aaaa ikna oldum bile! Haber airporthaber'de 3. sayfaya düştükten sonra yorum yazıp da cesaretten bahsetmek de cabası. Haydi bakalım gücün fedaisi, tam gaz savunmaya devam.
şahane ~ 9 yıl önce
öyle bir savunmuşsun ki bize söyleyecek laf bırakmamışsın. "Aşkın bey kendi ekibini kurdu diyorlar, yalandır" aaaa ikna oldum bile! Haber airporthaber'de 3. sayfaya düştükten sonra yorum yazıp da cesaretten bahsetmek de cabası. Haydi bakalım gücün fedaisi, tam gaz savunmaya devam.
Uno momento ~ 9 yıl önce
Senin kim olduğun belli. Yorumlarda dokundurulan şef, müdür vs. yönetici sınıfından birisin. Ayrıca şu Sevinç Hanımın ne tür bir özelliği var kim ne zaman ondan bahsetse vatan toprağını savunur gibi belli tipler ortaya çıkıp savunmaya geçiyorlar. Şu şirkette olanları en güzel istcoxh rumuzlu kişi özetlemiş. Ne olduğunu bilmek istiyorsanız o yorumları okuyabilirsiniz. Bu arada o yorumları ben yapmadım ama büyük ihtimal arkadaşı tanıyorum.
Sebepsiz savunma ~ 9 yıl önce
Bu kadar boşa savunmayalım. Buradan süreci savunmak, olanı biteni olmamış gibi yazmak sadece dönemin insanı olmak olur. Herşey Açık ve nettir. Yapılan tercihler bellidir. Insanlarin nasıl bezdirildigi bellidir. Gelen ekip bellidir. Sef tercihi bellidir. Herşeyin bu kadar belli olduğu yerde bunları yok saymak , unutmak nasıl bir belirsizliKtir?
Çaycıı ~ 9 yıl önce
METİN Ç. Bey ile sonuna kadar yürünür Çhsnin gülenyüzü metin ç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000