24 Eylül 2008, Çarşamba 08:08:04

Çekilişle uçak hediye edecekler!

Alışveriş merkezlerinin motosikletten son model otomobile, tatile kadar birçok değişik hediyesine ’dört kişilik uçak’ da eklendi.
  • 1000 ytl alışveriş için atp(a)kurs ücretini karşılayacaklarmış!ama çekilişle
  • amerikadan uçarak mı gelicek yuh ya
  • PPL masraflarınıda karşılasınlar bari :)

İstanbul Esentepe’de geçen yıl Astaş tarafından açılan Astoria Alışveriş Merkezi 23 Ocak 2009’daki birinci kuruluş yıldönümünde ziyaretçilerine değeri 450 bin dolar olan 4 kişilik bir uçak hediye edecek.

Son birkaç yıldır sayıları giderek artan alışveriş merkezlerinin rekabeti giderek boyut değiştiriyor. Alışveriş merkezlerinin motosikletten son model otomobile, tatile kadar birçok değişik hediyesine ’dört kişilik uçak’ da eklendi. İstanbul Esentepe’de geçen yıl Astaş tarafından açılan Astoria Alışveriş Merkezi 23 Ocak 2009’daki birinci kuruluş yıldönümünde ziyaretçilerine 4 kişilik bir uçak hediye edecek. Uçağın Astaş’a maliyeti 450 bin doları bulacak.

Birinci yılında 800 milyon dolar ciroya ulaşmayı beklediklerini söyleyen Astaş Gayrimenkul ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 110 mağazanın yer aldığı Astoria’yı günde ortalama 20 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti.

Çekiliş 23 Ocak’ta

Astoria’nın vereceği Cirrus marka uçak, dört kişilik ve 5 saate kadar uçabilme özelliğine sahip. Astaş Gayrimenkul ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, şöyle konuştu: "Uçağımız 2009 model olacak ve Amerika’dan uçarak İstanbul’a gelecek. Çekilişi açılış yıldönümümüz olan 23 Ocak 2009’da yapacağız. Ziyaretçilerimiz, Astoria’dan tek seferde yapacakları 125 YTL ve katları alışverişlerde uçak kampanyasına katılma hakkı kazanacak. Kampanyamız, 1 Ekim 2008- 23 Ocak 2009 arasında sürecek."

Jete kadar gideriz

Alışveriş merkezlerinde otomobilden uçak biletine, otomobilden tatile kadar birçok farklı hediye verildiğini belirten Vedat Aşçı, "Aslında uzay yolculuğu hediye etmek istiyorduk, ancak bir kredi kartı firması bizden önce davrandı. Biz de birinci kuruluş yılımızda uçak vererek fark yaratmak istedik" diye konuştu. Vedat Aşçı, uçak kampanyasının ilgi görmesi durumunda bundan sonraki kampanyalarda jet vermeye kadar gidebileceklerini söyledi.

Uçak herkesin hayali

Uzun yıllar yurtdışında yaşadığı ve sürekli uçtuğu için uçaklara karşı bir sempatisi olduğunu söyleyen Vedat Aşçı, şöyle konuştu: "Benim kendi uçağım yok. Uçak kullanmayı öğrenmek istiyorum ama vakit ayıramıyorum. Bugüne kadar alışveriş merkezlerinde birçok şey verildi. Astoria olarak farklı bir şey yapmak istedik. Uçmak veya uçak almak birçok kişinin hayali. Bazılarının hayal edip de alamadığı, parası olanın da bazen alamadığı bir araç."

Bayramda günde 40 bin ziyaretçi bekliyoruz

Vedat Aşçı, bayrama özel bir hazırlık yaptıklarını, böylece halen günde 20 bin olan Astoria’nın ziyaretçi sayısının bayramda 35-40 binlere çıkmasını hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi: Türkiye’deki sinsi krize rağmen birinci yılımızı iyi geçirdik. İlk yıl için 1 milyar dolar ciro öngörüyorduk, 800 milyon dolar gerçekleşti. Ayda ortalama 550-600 bin ziyaretçimiz var. Bayrama özel eğlence programları hazırladık, sürprizlerle dolu olacağız. Çocuklarımızı bir çok çocuk kahramanımız ile buluşturacağız. Dans gösterileri, work shoplar, çocuk tiyatrosu, ikramlar, piyano dinletisinden karikatür çizimine, bowling turnuvasına kadar birçok etkinlik gerçekleştireceğiz."

Uçağı kazanan ister kullanır ister satar

Vedat Aşçı, "Çekilişte uçağı kazanan talihlimiz istediği an istediği yere uçuş hayalini gerçekleştirebilir. İsterse gereken eğitimlere katılarak uçak brövesi alın kendi kullanabilir. İsterse satabilir" dedi. 0-6 ton arası ağırlığa sahip dört kişilik bir uçağın havaalimanında kalması süresinde ilk 30 gün ücret alınmadığı, daha sonraki günler için 28 Euro alındığı öğrenildi.

Çekilişle uçak hediye edecekler!

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
1000 ytl alışveriş için atp(a)kurs ücretini karşılayacaklarmış!ama çekilişle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 16 yıl önce
amerikadan uçarak mı gelicek yuh ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
PPL masraflarınıda karşılasınlar bari :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000