03 Aralık 2015, Perşembe 10:21:21

Çeçen'in uçağına Rus engeli

Rusya’da İtalyan Astaldi’yle birlikte toplam 3.4 milyar Euro’luk iki yol projesi devam eden IC İçtaş’ın patronu Çeçen, “Oğlum ve yöneticilerimizin bulunduğu özel uçağı bekletiler. Beyaz Rusya üzerinden geldiler” dedi
  • ONLAR İÇİN SORUN DEĞİL, ZARARLARINI PERSONELİN MAAŞINDAN KESEREK YADA İKRAMİYELERİNİ ÖDEMEYEREK TAZMİN EDERLER NEDE OLSA...OLAN YİNE ZAVALLI EMEKÇİYE OLUR.
  • Turgay kircar A.S kurdu cecenlere destek verir
  • Valla bu kadar sansizlik olamaz. Bu soyadi ile Rusya'da ne yapsalar kabahat olur bu saatten sonra. "Cecen " Bence Kazak ve Kirgiz diye degistirirlerse sorun hallolur.
  • bence tası toprağı toplayın kaçın putin sizi öpecek gibi:)

Rusya’da İtalyan Astaldi’yle birlikte toplam 3.4 milyar Euro’luk iki yol projesi devam eden IC İçtaş’ın patronu Çeçen, “Oğlum ve yöneticilerimizin bulunduğu özel uçağı bekletiler. Beyaz Rusya üzerinden geldiler” dedi

Rusya’da İtalyan Astaldi ile birlikte halen devam eden çevreyoluyla otoyol olmak üzene toplam 3.4 milyar Euro’luk iki inşaat projesi bulunan IC İçtaş’ın üst düzey yönetimi Ruslar’ın Türk işadamlarına çıkardığı zorluklara havadan maruz kaldı. IC İçtaş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, “Dün (önceki gün) içinde bir oğlum ve yöneticilerimizin bulunduğu özel uçağımız Moskova’dan Türkiye’ye gelecekti. Kendilerine Türkiye’ye doğrudan uçmak için slot (uçuş rotası) verilmedi” dedi. Oğlu ve yöneticilerinin uzun süre beklemek zorunda kaldığını söyleyen Çeçen, “Sonunda Beyaz Rusya üzerinden uçup, yolu uzatarak gelebildiler” diye konuştu. Çeçen, uçakta hangi oğlunun bulunduğu bilgisini paylaşmadı.

Projelerinin St. Peterburg merkezli olduğunu söyleyen Çeçen, “Orada faaliyet gösteren diğer Türk müteahhitlerle temas halindeyiz. Moskova’da Türkler’e yönelik zorluk çıkarmaların daha yaygın olduğunu görüyoruz. Bizim de bazı çalışanlarımızı Moskova’ya sokmadılar. St. Petersburg nisbeten daha rahat” değerlendirmesinde bulundu. Rus medyasında sürekli Türkiye aleyhine haberler yapıldığını ve bunların halk üzerinde menfi etkiler yarattığını anlatan Çeçen, “Ancak gözlemlediğimiz kadarıyla hayatını kaybeden Rus pilota Türkiye’de askeri tören yapılması olumlu bir etki yarattı” sözleriyle izlenimlerini aktardı. Ülkenin bir çok yerinden gelen Türk şantiyeleri ve işletmelerine yönelik baskı ve denetimler gibi durumların kendi projelerinde henüz hissedilmediğini söyleyen Çeçen, “Karşılıklı olumlu mesajlara ihtiyaç var” dedi.

"LİSTELERİN HAZIRLANMASINI BEKLİYORUZ"

Rusya’da Türkler’in üstlendiği hangi projelerin iptal edileceğinin belirleyecek listelerin hazırlanacağını anlatan Çeçen, şunları söyledi: “Listelerin hazırlanmasını bekliyoruz. Biz çevre yolu ve otoyol projeleri üstlendiğimiz için orada Ulaştırma Bakanlığı ile sürekli temas halindeyiz. Zaten çevre yolu projesinin yüzde 60’ı tamamlandı. İşverenlerimizin de projenin zarar görmesini istemediğini biliyoruz. Onlardan da olumsuz bir haber gelmedi. Listeye gireceğimizi zannetmiyorum.” (Habertürk)

Çeçen'in uçağına Rus engeli

Yorumlar

ICF ~ 8 yıl önce
ONLAR İÇİN SORUN DEĞİL, ZARARLARINI PERSONELİN MAAŞINDAN KESEREK YADA İKRAMİYELERİNİ ÖDEMEYEREK TAZMİN EDERLER NEDE OLSA...OLAN YİNE ZAVALLI EMEKÇİYE OLUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Icf ~ 8 yıl önce
Turgay kircar A.S kurdu cecenlere destek verir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soyadi ~ 8 yıl önce
Valla bu kadar sansizlik olamaz. Bu soyadi ile Rusya'da ne yapsalar kabahat olur bu saatten sonra. "Cecen " Bence Kazak ve Kirgiz diye degistirirlerse sorun hallolur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bence kaçın ~ 8 yıl önce
bence tası toprağı toplayın kaçın putin sizi öpecek gibi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000