07 Mart 2012, Çarşamba 06:10:35

CATHAY UÇAĞINDA YANGIN PANİĞİ...

Cathay Pasific Havayolları'na ait bir yolcu uçağında yangın paniği yaşandı...
  • bakıyorum da bazı arkadaşlar thy fanatiği bazıları thy karşıtı. iyi hoş ikiside olabilir ama siz ne kullanıyosunuz ben onu anlamadım. önce haberi sonra yorumları ilk yorumdan itibaren okudum. muhtemelen haberi okumadan başlığına göre yorum yapıyosunuz ve daha da ilginci yorumun tamamını okumadan yoruma yorum getiriyosunuz veya cevap yazıyosunuz. kopmuşsunuz siz yaw. çok komiksiniz.
  • buradaki bazı zavallılar THY THY diye diye anca giderler , zavallılar ya allahtan sizleri yollamış yoksa sizin gibi psikiyatr ları zengin edecek personel ( eski ) düşman başına.
  • Her olaya THY'nin adı bulaştırılmak zorunda mı? Şirkete giremeyen herkes şirketi kötülüyor, girmiş olsaydı problem yoktu...
  • her habere yorum yaptigini sanan vatandas hemen sozu THY na getirip sirketi elestirenlerin ne kadar vatan haini olduklarinini kanitlamaya calisir arkasindanda ne kadar bilgili oldugunu gostermek icin ici bos bir iki cumle yazar ve hic bir haberi bos gecmez imzasi ise yorum basligina koydugu airport haberin o konu hakkinda mansetini aynen koyar ve 3uc tane noktayida ihmal etmez bu sefer nedense unutmus.bu arada olay 28 subat tarihinde olmus,kabin ekibinin mudahelesi falan yok kaldiki nasil mudahale edecekler ucak yakiti havada bosaltmis yerde degil yapilan incelemede fwd cargoda ki yangin uyarisinin yalnis alarm oldugu saptanmis kaynak/aviation herald
  • arkadaşım , dereyi görmeden paçayı sıvayanlara , bizim oralarda yeni gelin derler . THYde olmamış bi olayı neden bu kadar abartıyorsun ? sen git bi psikiyatr'a görün iyi değlsin !
  • asyanın en saygın güvenilir havayolu şirketi cathay pacific havayollarında bile oluyormuş ne oluyormuş yangın yani sorun demek beoing 777-300 er modeli thy de var bir çok havayolu şirketindede şimdi bu olay thy uçağında olsaydı ne thy kalırdı ne genel mid. ne yönetim kurulu başkanı kimse kalmazdı bizim entel dantel fıstanlılar hakarete başlardı böyle uçak olur mu böyle havayolu olur mu ama şimdi olmaz neden yabancı havyolunda oldu o olabilir hakarete gerek yok osmanlıyıda içerden yıktılar sizde onlardansınız..
  • "Chicago" veya kendi okuyuşumuzla "Şikago" ikisi de kabul ama "Chikago" değil.
Cathay Pasific Havayolları'na ait Boeing 777-300 tipi CX-807 sefer sayılı Şikago-Hong Kong seferini yapan yolcu uçağında yangın paniği yaşandıı.

Şikago'dan kalkışını gerçekleştirdikten sonra seyir halindeyken kabin ekibi uçağın kargo bölümünde bir yangın tespit etti. Alevlere hemen müdahale eden kabin ekibi aynı zamanda durumu kokpit ekibine bildirdi.

Bunun üzerine Şikago'ya dönen kaptan pilot, uçağı O'Hare Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde indirmeyi başardı. Uçağı açığa alarak güvenli bir noktaya park edilmesini sağlayan havalimanı yetkilileri, yolcuların tahliyesinin ardından uçaktan yakıtı boşalttı.

İtfaiye ekiplerinin de hazır bulunduğu olayda herhangi bir can kaybı yada yaralanma vakası yaşanmadı. Yangının neden çıktığıyla ilgili henüz bir bilgi verilmedi.

Yolcular bir başka uçakla Hong Kong'a gönderildi.
CATHAY UÇAĞINDA YANGIN PANİĞİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
bakıyorum da bazı arkadaşlar thy fanatiği bazıları thy karşıtı. iyi hoş ikiside olabilir ama siz ne kullanıyosunuz ben onu anlamadım. önce haberi sonra yorumları ilk yorumdan itibaren okudum. muhtemelen haberi okumadan başlığına göre yorum yapıyosunuz ve daha da ilginci yorumun tamamını okumadan yoruma yorum getiriyosunuz veya cevap yazıyosunuz. kopmuşsunuz siz yaw. çok komiksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
buradaki bazı zavallılar THY THY diye diye anca giderler , zavallılar ya allahtan sizleri yollamış yoksa sizin gibi psikiyatr ları zengin edecek personel ( eski ) düşman başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her olaya THY'nin adı bulaştırılmak zorunda mı? Şirkete giremeyen herkes şirketi kötülüyor, girmiş olsaydı problem yoktu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her habere yorum yaptigini sanan vatandas hemen sozu THY na getirip sirketi elestirenlerin ne kadar vatan haini olduklarinini kanitlamaya calisir arkasindanda ne kadar bilgili oldugunu gostermek icin ici bos bir iki cumle yazar ve hic bir haberi bos gecmez imzasi ise yorum basligina koydugu airport haberin o konu hakkinda mansetini aynen koyar ve 3uc tane noktayida ihmal etmez bu sefer nedense unutmus.bu arada olay 28 subat tarihinde olmus,kabin ekibinin mudahelesi falan yok kaldiki nasil mudahale edecekler ucak yakiti havada bosaltmis yerde degil yapilan incelemede fwd cargoda ki yangin uyarisinin yalnis alarm oldugu saptanmis kaynak/aviation herald

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım , dereyi görmeden paçayı sıvayanlara , bizim oralarda yeni gelin derler . THYde olmamış bi olayı neden bu kadar abartıyorsun ? sen git bi psikiyatr'a görün iyi değlsin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
asyanın en saygın güvenilir havayolu şirketi cathay pacific havayollarında bile oluyormuş ne oluyormuş yangın yani sorun demek beoing 777-300 er modeli thy de var bir çok havayolu şirketindede şimdi bu olay thy uçağında olsaydı ne thy kalırdı ne genel mid. ne yönetim kurulu başkanı kimse kalmazdı bizim entel dantel fıstanlılar hakarete başlardı böyle uçak olur mu böyle havayolu olur mu ama şimdi olmaz neden yabancı havyolunda oldu o olabilir hakarete gerek yok osmanlıyıda içerden yıktılar sizde onlardansınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
"Chicago" veya kendi okuyuşumuzla "Şikago" ikisi de kabul ama "Chikago" değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000