13 Haziran 2015, Cumartesi 14:03:48

Catering aracı uçağın altına girdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki Dallas/Fort Worth Havalimanı'nda ilginç bir kaza meydana geldi. Embraer E-145 tipi uçak ve bir araç kaza yaptı.
  • sürenin kafası iyimiş herhalde :)
  • Do co dan eğitim almış herhalde
  • Pilot asker kokenli miymiş?:)
  • Haberde kazanın nasıl ve neden olduğuna dair detay açıklama yok. Yapılması zor bir kaza. Aklıma gelenler adam inadına bilerek çarptı, kalp krizi geçirdi çarptı ya da sakarlıktan çarptı (baya bir sakar olması gerekir). 'iPhone Uygulaması'na: Eleştiri hakaret boyutunda olmadığı sürece faydalıdır. Eleştiriler sayesinde eksikliklerinizi görüp düzeltme şansınız olabilir. Eğer bakış açınız bu yöndeyse. Bu kaza burada olsaydı yorum sayısının fazla olması da normaldir. TR'de olan bir olay beni Amerika'da olan olaydan daha fazla etkiler, ilgilendirir. Ben TR'de olan kazanın sebebinin araştırılıp bir daha olmasını önlemek amaçlı tedbir alınmasını isterim ama USA'da ne yaptıkları ile çok ilgilenmem.
  • Haberi söyle değiştirelim bakalım ozaman nasıl yorumlar gelecek.ataturk hava limanında TGS ait araç TK 152075 sefer sayılı uçağa Çarptı.hadi başlayın Linç girişimine :) yurtdışında olunca normal olur bizde olunca 150 tane yorum olur :)
  • Insan gercekten hayret ediyor
  • Bizde olsa vay anam vay eleştiriler peşpeşe gelir. Ama çok ilginç bir kaza. İnsanın olduğu yerde herşey oluyor.
  • Koca amarike de mi olacak tabiki ahl de ve tgs yapmıştır !!
  • Birileri çıkar kesin TGS dir der şimdi :))
  • Paralelci bunlar zamanlaması çok manidar kimse sabrımızı test etmeye kalkmasın hedehödö hüloğğğ

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki Tyler Pounds Bölgesel Havalimanı'ndan Dallas'a hareket eden American Eagle uçağı ilginç bir kazaya karıştı.

Olay, American Airlines'ın alt kuruluşu American Eagle'ın AA2686 sefer sayısı ile dün akşam gerçekleştirilen Tyler-Dallas seferinde gerçekleşti.

Embraer E-145 tipi uçakla gerçekleştirilen sefer, sorunsuz bir şekilde Dallas/Fort Worth Havalimanı'na iniş gerçekleştirdi. Uçak daha sonra terminale yanaştı. 

Catering aracının uçağa çarptığı sırada, yolcuların kabinde oldukları ancak herhangi bir yaralanma olmadığı belirtildi. American Eagle'nın Dallas-Florida seferi ise kaza nedeniyle iptal edildi.













Catering aracı uçağın altına girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

isim ~ 9 yıl önce
sürenin kafası iyimiş herhalde :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Do co dan eğitim almış herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOCO ~ 9 yıl önce
Gel DOCO'daki eğitimleri gör ondan sonra yorum yap.
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Pilot asker kokenli miymiş?:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ~ 9 yıl önce
Oradan Palyaco
Detay... ~ 9 yıl önce
Haberde kazanın nasıl ve neden olduğuna dair detay açıklama yok. Yapılması zor bir kaza. Aklıma gelenler adam inadına bilerek çarptı, kalp krizi geçirdi çarptı ya da sakarlıktan çarptı (baya bir sakar olması gerekir). 'iPhone Uygulaması'na: Eleştiri hakaret boyutunda olmadığı sürece faydalıdır. Eleştiriler sayesinde eksikliklerinizi görüp düzeltme şansınız olabilir. Eğer bakış açınız bu yöndeyse. Bu kaza burada olsaydı yorum sayısının fazla olması da normaldir. TR'de olan bir olay beni Amerika'da olan olaydan daha fazla etkiler, ilgilendirir. Ben TR'de olan kazanın sebebinin araştırılıp bir daha olmasını önlemek amaçlı tedbir alınmasını isterim ama USA'da ne yaptıkları ile çok ilgilenmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Haberi söyle değiştirelim bakalım ozaman nasıl yorumlar gelecek.ataturk hava limanında TGS ait araç TK 152075 sefer sayılı uçağa Çarptı.hadi başlayın Linç girişimine :) yurtdışında olunca normal olur bizde olunca 150 tane yorum olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 9 yıl önce
Insan gercekten hayret ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizde olsa vay anam vay eleştiriler peşpeşe gelir. Ama çok ilginç bir kaza. İnsanın olduğu yerde herşey oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs dir tgs ~ 9 yıl önce
Koca amarike de mi olacak tabiki ahl de ve tgs yapmıştır !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Birileri çıkar kesin TGS dir der şimdi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Paralelci bunlar zamanlaması çok manidar kimse sabrımızı test etmeye kalkmasın hedehödö hüloğğğ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000