15 Mart 2014, Cumartesi 08:05:15

ÇARŞAMBA HAVALİMANI'NDA YAKAYI ELE VERDİLER

Samsun - Çarşamba Havaalanı’nda sahte pasaportla Almanya'ya gitmek isteyen 1’i bebek 6 kişi yakalandı.
  • bebeğide sorgulamışlar ya tebrik ediyorum. Kaç yıl yatar acaba :)
  • çözüm için bu ülke vatandaşlarına vize şart ! Hem de EU nun bizden istediği gibi en sertinden Vize işlemleri acilen uygulamaya başlamalı Ülkemiz yol geçen hanına döndü.
  • cook buyukk bi olay :) team vize. Aynen dogru bak yakala su ekmek ver ikram et ve diger kapidan cikar sonraki gun hatta sonraki seferde yine gelsin bu bizim kendi suistimalimiz hangi babayigit bu olaya gercekten el koyacak merak ediyorum. Bir yandan suriye libya afrika kapini aciyosun . Diger yandanda kacmasi icin goz yumuyosun ve sonrada asil sorumlu olmayan kisilere nasil kacirdin dersiniz. Sener İLYAS SALMAN SENER SEN namuslu namus.-z filmi gozumun onune geliyo daima.
  • Ataturk havalimaninda gunde en az 100 yolcu yakalaniyo evet dogrudur. Yakalanir polise goturulur ve diger kapidan geri cikar olaya BAK :) sonraki gun ayni yolcu tekrar gelir. Biz yakalamaktan biktikkkk. Buna bir cözüm GERCEK BİR CÖZÜMM.. Bu is gercekten takip edilsin
  • Ne kadar onemlı bır olay anlatamam..ya kardesım ataturk havalımanında gunde 100 ler ce yolcu yakalanıyo personel tarafından..hıc haber olmuyor..
  • Poupal eslerin oldugu iddia edilen bebek!!!! Yazarken ne dusunuyordunuz merak ettim :)

Samsun - Çarşamba Havaalanı’nda sahte pasaportla Almanya'ya gitmek isteyen 1’i bebek 6 kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Çarşamba-Havaalanı’nda sahte pasaportla Almanya'ya gitmek isteyen Afganistan vatandaşı Hamzeh Dolatabi (24), Samira Poupal(23), Solıeman Poupal (23), Nabila Ahmadı (22) ve Kadir Abdul (22) isimli Orta Afrikalı 5 kişi ve Poupal eşlerin olduğu iddia edilen 4 aylık bir bebek, havaalanında yapılan pasaport kontrolü esnasında sahte pasaportlarla yakalandılar.

Çarşamba Jandarma Komutanlı ekiplerinin olayı araştırmak üzere başlattığı çalışmalarda yakalanan 1’i bebek 6 kişi, Samsun Yabancılar Şubesi’nde sorgulandıktan sonra Çarşamba'da nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Yabancılar tutuklanarak cezaevine götürüldü. 

ÇARŞAMBA HAVALİMANI'NDA YAKAYI ELE VERDİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Suçlu bebek ~ 10 yıl önce
bebeğide sorgulamışlar ya tebrik ediyorum. Kaç yıl yatar acaba :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VİZE şart ~ 10 yıl önce
çözüm için bu ülke vatandaşlarına vize şart ! Hem de EU nun bizden istediği gibi en sertinden Vize işlemleri acilen uygulamaya başlamalı Ülkemiz yol geçen hanına döndü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
cook buyukk bi olay :) team vize. Aynen dogru bak yakala su ekmek ver ikram et ve diger kapidan cikar sonraki gun hatta sonraki seferde yine gelsin bu bizim kendi suistimalimiz hangi babayigit bu olaya gercekten el koyacak merak ediyorum. Bir yandan suriye libya afrika kapini aciyosun . Diger yandanda kacmasi icin goz yumuyosun ve sonrada asil sorumlu olmayan kisilere nasil kacirdin dersiniz. Sener İLYAS SALMAN SENER SEN namuslu namus.-z filmi gozumun onune geliyo daima.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ataturk havalimaninda gunde en az 100 yolcu yakalaniyo evet dogrudur. Yakalanir polise goturulur ve diger kapidan geri cikar olaya BAK :) sonraki gun ayni yolcu tekrar gelir. Biz yakalamaktan biktikkkk. Buna bir cözüm GERCEK BİR CÖZÜMM.. Bu is gercekten takip edilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne kadar onemlı bır olay anlatamam..ya kardesım ataturk havalımanında gunde 100 ler ce yolcu yakalanıyo personel tarafından..hıc haber olmuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zorlama Turkce ~ 10 yıl önce
Poupal eslerin oldugu iddia edilen bebek!!!! Yazarken ne dusunuyordunuz merak ettim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000